Clipuri video

Avertizare la frânarea de urgenţă (ESS)


În cazul în care frânaţi puternic, sistemul ESS aprinde automat luminile de avarie pentru a atenţiona ceilalţi particpanţi la trafic.

 • Monitorizarea punctului mort: senzori radar pentru detectarea obiectelor

  Sistemul de monitorizare a punctului mort te avertizează automat privind aproprierea unui vehicul sau a unui obiect în punctul mort, permiţându-ţi să schimbi banda fără probleme.

 • Design interior sofisticat şi armonios

  Un cockpit nou, concentrat în jurul şoferului a fost dezvoltat pentru noua Mazda6 pentru a oferi o ergonomie de excepţie şi un aspect premium prin atenţia la detalii: materiale plăcute tactil, ornamente de crom satinat, scaune sport şi un rafinament ce îţi depăşeşte toate aşteptările.

 • Un design exterior impresionant

  Grila specifică faţă, aripile proeminente, silueta fluidă şi musculoasă te captează la Mazda6 de la prima privire. Farurile cu LED şi noile culori premium conferă un contrast şi un joc de lumini ce subliniază caracterul puternic al noii Mazda6.

 • Inspiraţia limbajului de design KODO

  Construită în jurul conceptelor impresionante SHINARI şi ulterior TAKERI ce au înglobat pentru prima oară limbajul de design KODO - Sufletul mişcării, noua Mazda6 simbolizează puterea distinctă, agilitate şi încredere. Noua temă de design este inspirtată din natură şi reflectă momentul în care forţele acumulate eliberează energia într-un balans perfect de forţă şi adrenalină pură.

 • Diesel

  Diesel: 14:1, cel mai mic raport de compresie din lume pentru un motor diesel bi-turbo de serie.

 • Transmisie

  Transmisie: Noua generaţie de transmisii manuale sau automate transferă mai multă putere către roţi

 • Motorizări

  Motorizări: Descoperă un nou standard de performanţă şi consum cu noua generaţie de motorizări SKYACTIV Diesel şi benzină.

 • i-ELOOP

  i-ELOOP: Primul sistem de frânare regenerativă ce stocheză energia eliberată la frânare într-un capacitor în loc de baterie

 • Tehnologia SKYACTIV - Viitorul este aici

  Prin SKYACTIV am pornit totul de la zero şi am dezvoltat o nouă generaţie de motoare, caroserii, transmisii şi trenuri de rulare super-eficiente. Am provocat tehnologia convenţională şi am atins performanţe dinamice de top fară să compromitem plăcerea de a conduce.

 • Şasiu

  Şasiu: Află cum poţi să livrezi o manevrabilitate exemplară şi rafinată, siguranţă de top şi o greutate scăzută.

 • Sistem de control automat fază lungă (HBCS)

  Sistemul HBCS comută în mod automat de la faza lungă la faza scurtă în funcţie de condiţiile de trafic. Sistemul detectează farurile din sens opus sau blocurile optice din faţă şi adaptează automat farurile pentru ca tu să conduci în deplină siguranţă fară să îi deranjezi pe ceilalţi participanţi la trafic.

 • Sistem de avertizare la depăşirea benzii de rulare (LDWS)

  Sistemul LDWS avertizează şoferul în cazul în care vehiculul se abate în mod accidental de la banda de rulare, prin intermediul unei camere amplasate pe parpriz.

 • Mazda CX-5 revoluţionarul sistem de scaune Karakuri

  Conceptul de realizare a scaunelor Karakuri se operează suprinzator de uşor pe Mazda CX-5 prin simpla apăsare a unor manete, bancheta spate se rabatează 40:20:40 sau se poate obţine o suprafaţă plană pentru o mai bună depozitare.

 • Asistent inteligent de frânare în oraş (SCBS)

  Mazda CX-5 este primul SUV compact ce oferă acest sistem de siguranţă activă, ce previne coliziunile la viteză mica de până 30 km/h prin sistemul de laser amplasat pe parbriz ce monitorizează traficul şi declanşează automat frânele în cazul în care o coliziune este iminentă.

 • Tehnologia SKYACTIV: performanţă şi eficienţă

  Am provocat convenţionalul pentru a construi maşini mai uşoare dar în acelaşi timp mai sigure, mai performante dar în acelaşi timp mai eficiente. Cu noua tehnologie SKYACTIV am pornit totul de la zero.

 • Mazda5 - modulabilă şi versatilă

  Cu o mulţime de opţiuni când vine vorba de scaune sau spaţii de depozitare, sistemul de scaune Karakuri se transforma printr-o simplă atingere.

 • Sistemul de monitorizare spate (RVM)

  RVM atenţionează şoferul în cazul în care un vehicul intră în zona din spate detectată prin activarea unui lumini în oglinda laterală, pentru a schimba banda în deplină siguranţă.

 • Avertizare la frânarea de urgenţă (ESS)

  În cazul în care frânaţi puternic, sistemul ESS aprinde automat luminile de avarie pentru a atenţiona ceilalţi particpanţi la trafic.

 • Tehnologia SKYACTIV - protejează mediul

  Am realizat minuni - echipa noastră de cercetare si dezvoltare a reuşit să ofere o tehnologie eficientă fară să compromită plăcerea de a conduce. Fiecare componentă a fost atent analizată pentru a livra o noua gama ce surprinde perfect ADN-ul zoom-zoom caracteristic mărcii Mazda.

 • Acoperișul pliabil electric al modelului MX-5 RF este acționat dintr-un singur buton și necesită doar 13 secunde, chiar și când mașina se deplaseaza cu viteze de până la 10 km/h. Avansatul acoperiș este compus din 3 module, fiecare proiectat cu cea mai mare atenție de la calitatea asamblarii, la atenția la detalii, cât și rigiditatea și greutatea materialelor utilizate pentru a oferi performanțe optime.

 • Acoperișul pliabil electric al modelului MX-5 RF este acționat dintr-un singur buton și necesită doar 13 secunde, chiar și când mașina se deplaseaza cu viteze de până la 10 km/h. Avansatul acoperiș este compus din 3 module, fiecare proiectat cu cea mai mare atenție de la calitatea asamblarii, la atenția la detalii, cât și rigiditatea și greutatea materialelor utilizate pentru a oferi performanțe optime.

Vezi mai multe clipuri video