Mazda3

Termeni de confidenţialitate

Colectarea și procesarea datelor despre vehicul


Datele stocate de șofer


De obicei, toate datele stocate în vehicul de către șofer, precum contactele din telefon, destinațiile din sistemul de navigație și favoritele pot să fie șterse în orice moment.

 

Datele stocate de vehicul


Multe componente electronice din interiorul vehiculului conțin medii de stocare a datelor care stochează temporar sau permanent informații tehnice, precum starea vehiculului, evenimente și erori. Aceste date tehnice documentează în general starea unui component, modul, sistem sau a mediului:

  • condițiile de operare ale componentelor sistemului (de exemplu, nivelurile de umplere)
  • mesajele de stare ale vehiculului sau componentelor sale individuale (de exemplu, viteza roții/viteza de conducere, decelerarea, accelerația laterală)
  • funcționările defectuoase și defectele din componentele sistemelor importante (de exemplu, iluminat și frâne)
  • răspunsul vehiculului la situații extraordinare de conducere (de exemplu, declanșarea unui airbag, activarea sistemelor de control al stabilității)
  • condițiile de mediu (de exemplu, temperatura)

 

Aceste date au exclusiv o natură tehnică și servesc scopului de identificare și rezolvare a erorilor, precum și de optimizare a funcțiilor vehiculului. Profilurile de deplasare ale rutelor parcurse nu pot să fie derivate din aceste date.

 

La furnizarea serviciilor (de exemplu, reparații, întreținere, servicii în garanție, asigurarea calității), aceste informații tehnice pot să fie descărcate din memoria evenimentelor și erorilor de către membrii rețelei de service (inclusiv Mazda Motor Corporation și, dacă este necesar, alte companii și afiliați din grupul Mazda) folosind dispozitive de diagnosticare speciale. După rezolvarea unei erori, informațiile din memoria erorilor vor fi șterse sau suprascrise.

 

La folosirea vehiculului, pot să apară situații în care aceste date tehnice combinate cu alte informații suplimentare (raportul privind incidentele, avariile vehiculului, declarațiile martorilor etc.) ar putea să se transforme în informații cu caracter personal, posibil cu ajutorul unui expert.

 

Funcțiile de tip add-on agreate prin contract de către client sau cerute conform legii, precum sistemul automat de apel de urgență (eCall), permit ca anumite date ale vehiculului să fie transmise de la vehicul.

 

(Pentru Europa)

Mai multe informații despre protecția datelor pot să fie găsite pe site-ul web Mazda. Vizitați: https://www.mazdamotors.eu/en/ pentru a găsi pagina web specifică țării dumneavoastră.

 

Termeni de confidenţialitate


Protejarea intimităţii dumneavoastră în timpul utilizării paginii noastre web este deosebit de importantă pentru noi. Toate datele personale colectate în timpul vizitei dumneavoastră pe website-ul nostru sunt procesate în strictă conformitate cu legislaţia austriacă privitoare la protecţia datelor. Site-urile noastre pot conţine link-uri către alte adrese care nu sunt sub administrarea noastră, şi Mazda nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru conţinutul acestora. 

 


Colectarea şi procesarea datelor confidenţiale


Când vizitaţi website-urile noastre, serverul web înregistrează în mod automat numele furnizorului dumneavoastră de servicii Internet (ISP), adresa de la care ne-aţi vizitat, adresele din website pe care le accesaţi, precum şi data şi durata vizitei. Informaţii personale suplimentare (de exemplu: nume, adresă, număr de telefon, email), vor fi înregistrate numai în cazul în care vor fi furnizate de dumneavostră,de exemplu în cazul unei înregistrări, sondaj, concurs sau în execuţia de conţinut. Furnizarea voluntară de informaţii este considerată şi reprezintă consimţământul explicit şi neechivoc al utilizatorului ca datele sale personale să fie folosite de Mazda Austria în conformitate cu specificaţiile prezenţilor temeni şi condiţii de utilizare a website-ului.

Folosirea şi dezvăluirea datelor cu caracter personal


Mazda Austria respectă dreptul la intimitate şi viaţă privată. Mazda Austria va folosi orice informaţii înregistrate exclusiv în scopuri de administrare a clienţilor precum şi în scopuri legate de activitaţile de marketing şi informare despre noile produse şi servicii. Datele dumneavoastra vor fi folosite în concordanţă cu legislaţia în vigoare din Austria privind protejarea informaţiilor cu caracter personal, şi vor fi dezvăluite numai companiilor, agenţiilor şi dealerilor afiliaţi sau asociaţi cu Mazda Austria, în scopuri de marketing sau de administrare a clienţilor.