Tehnologie

 

Eficiență și performanță maxime, fără compromisuri

 

Inginerii noștri știu că economia de combustibil este la fel de importantă ca și performanța. Iată de ce au conceput o nouă modalitate revoluționară de transformare a motoarelor noastre, pentru ca tu să te relaxezi și să te concentrezi pe bucuria pură a condusului. Fiecare element al mașinii a fost regândit pentru a îmbunătăți eficiența și a spori la maximum dinamica. De la caroserie și șasiu până la motoare și transmisii, oferim acum cele mai bune rate de compresie din lume. Numim această caracteristică tehnologia SKYACTIV. 

Mazda G-Vectoring Control

În spiritul Jinba Ittai, cal și călăreț în armonie, vrem ca cei care conduc mașinile noastre să se simtă în armonie perfectă cu acestea la drum. G-Vectoring Control este tehnologia care ne permite să transpunem acest vis în realitate. Află care este explicația științifică a răspunsului intuitiv unic al mașinilor noastre la comenzile șoferului.

car
car

upquote Când conduci o Mazda, nu conduci niciodată singur. Mașina și șoferul, în perfectă armonie. downquote

Detalii tehnologice O combinație unică de frumusețe și tehnicăSKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS

SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS reprezintă o inovație revoluționară în căutarea neobosită a filosofiei centrate pe om specifice Mazda. Îmbunătățind dinamica mașinilor noastre pe toate planurile și până la un nivel excepțional de detaliu, am reușit să creștem și mai mult performanțele. Pe lângă performanțele excepționale de protecție a mediului și de siguranță, tehnologiile dinamice SKYACTIV oferă un control integrat al motorului, transmisiei, șasiului și caroseriei. Prin urmare, te vei simți întotdeauna în uniune cu mașina ta.

placeholder960x470

SKYACTIV Vehicle Dynamics

Manevrabilitate perfectă pe șosea; o reflectare fidelă a spiritului Jinba Ittai.

placeholder166x82

G-Vectoring Control

Tehnologia de control al motorului pentru performanțe dinamice superioare.

placeholder166x82

Tracțiune integrală

Manevrabilitate sigură, indiferent de vreme.

Caroserie și șasiu

O caroserie și un șasiu mai puternice și mai ușoare, care conferă o agilitate fantastică.

  • Motor SKYACTIV

   Motoarele

   Motoarele noastre SKYACTIV cu eficiență ridicată, pe motorină și pe benzină, oferă un nou nivel incitant de performanță. Forțând limitele, inginerii noștri au creat mașini care valorifică fiecare picătură de combustibil, oferindu-ți plăcerea pură a condusului și economii remarcabile de combustibil. Motorul SKYACTIV-G de 2,0 litri de la Mazda este un motor rafinat pe benzină, cu injecție directă, care oferă economie semnificativă de combustibil și cel mai bun raport de compresie în rândul motoarelor pe benzină, 14.0:1.

   Motoarele

  • Transmisie

   Transmisie

   Bucură-te de control maxim pe șosea datorită sistemelor noastre avansate de transmisie care livrează și mai multă putere în roți, asigurând schimbarea lină a vitezelor și o manevrabilitate de precizie. Grație unei game extinse de blocare de peste 80%, transmisia automată SKYACTIV-DRIVE îți oferă senzația directă a unei transmisii manuale. Transmisia manuală SKYACTIV-MT, cu greutatea cea mai redusă din clasa sa, asigură o senzație de precizie la schimbarea vitezelor.

   Transmisie

  • i-ELOOP

   i-ELOOP

   Sistemul i-ELOOP de la Mazda (Brake Energy Regeneration System, sistemul de regenerare a energiei de frânare) utilizează un capacitor pentru stocarea energiei recuperate în timpul decelerării. Energia este apoi utilizată pentru aprinderea farurilor, pornirea climatizării, a sistemului audio sau a oricărui alt echipament electric. i-ELOOP nu este doar o modalitate unică de stocare a energiei care ar fi fost altfel irosite, ci și modul în care poți obține performanțe superioare, economisind combustibil în același timp.

   i-ELOOP

  • i-Stop

   i-STOP

   Lucrând în armonie perfectă cu i-ELOOP, i-STOP (Idling Stop Technology, tehnologia de oprire a motorului la staționarea autovehiculului) este o tehnologie inteligentă care economisește combustibil oprind motorul atunci când vehiculul staționează, de exemplu, în condiții de trafic aglomerat. Aceasta folosește tehnici de injecție directă de combustibil și poziționarea optimă a pistoanelor, pentru ca tu să poți reporni autovehiculul aproape instantaneu. Prin urmare, vei beneficia de o îmbunătățire semnificativă a economiei de combustibil.

   i-STOP

  DRIVE TOGETHER

  Experimentează pe propria piele puterea „Jinba Ittai”. Descoperă gama, identifică cel mai apropiat dealer sau programează un test drive astăzi.

  Comuniunea perfectă între șofer și mașină

  Drive Together

  Comuniunea perfectă între șofer și mașină

  Află mai multe

  Design

  Bucuria pură a condusului

  Află mai multe
  Configurează-ți propria Mazda

  Configurator

  Configurează-ți propria Mazda

  Află mai multe
  Trezește șoferul din tine

  Mazda MX-5 RF

  Trezește șoferul din tine

  Află mai multe