INOVARE

Vă prezentăm SKYACTIV-X

 

La Mazda, inovarea este în ADN-ul nostru. Noi creăm tehnologii de ultimă generație revoluționare pentru a maximiza plăcerea de a conduce și a consolida conexiunea Jinba Ittai dintre tine, autoturism și drum. SKYACTIV-X este unic pentru Mazda, fiind un nou tip de motor cu combustie care atinge putere și performanțe de mediu extraordinare. Combinată cu arhitectura vehiculului centrată pe elementul uman, inovațiile noastre cele mai recente îmbunătățesc Jinba Ittai și ne ajută să protejăm această planetă prețioasă.

car
car

upquote SKYACTIV-X transformă performanța și eficiența downquote

Aprindere prin compresie controlată prin scânteie (SPCCI) Mazda a reproiectat funcționarea pistoanelor

Datorită modelului SPCCI al Mazda, SKYACTIV-X va deveni primul motor comercial pe benzină din lume care va folosi aprinderea prin compresie specifică unui motor diesel. Acest lucru este unic pentru Mazda, deoarece noul sistem funcționează în două moduri, în funcție de viteză și accelerație. La viteze reduse, motorul funcționează ca un motor pe benzină, folosind o bujie pentru aprinderea amestecului de aer și combustibil. În acest fel, SPCCI realizează o tranziție fără întreruperi de la aprinderea prin compresie la aprinderea prin scânteie.

ARHITECTURA SKYACTIV A VEHICULULUI Plăcerea de a conduce a fost proiectată în funcție de tine

Design centrat pe om

Designul centrat pe elementul uman oferă o plăcere mai mare de a conduce

Jinba Ittai

Design optimizat Jinba Ittai

O conexiune mai profundă

Încearcă o legătură mai profundă cu mașina

ARHITECTURA SKYACTIV A VEHICULULUI Mazda a fost creată punând accentul pe filosofia sa de design centrat pe factorul uman. Inovațiile rezultate din acestă abordare includ scaune reproiectate, un corp cu structuri circulare, multidirecționale, o structură optimizată a șasiului și un nivel de zgomot mai redus la rulare. Noua arhitectură a vehiculului oferă o experiență Jinba Ittai superioară.

Conexiune puternică între șofer și mașină

Drive Together

Conexiune puternică între șofer și mașină

Descoperă

Măiestrie

Mâini care transformă lutul în emoție

Descoperă
Performanță fără compromisuri

Tehnologie

Performanță fără compromisuri

Descoperă
Următoarea generație de design

Mazda Vision Coupe

Următoarea generație de design

Descoperă