alt text

"Mazda RX-VISION, un concept sport impresionant cu motor rotativ, a fost desemnat cu premiul "Cel mai frumos concept al anului", în cadrul Festivalului International de Automobile 31st. Prezentat publicului cu ocazia Salonului Auto de la Tokio 2015, RX-VISION întruchipează spiritul de challenger al Mazda. Liniile musculoase și fluide ale modelului RX-VISION reflectă ADN-ul sportiv, ce moștenește legendara combinație de tracțiune spate și motor rotativ față. Zoom-Zoom

Mazda RX-VISION


The evolution of Mazda’s Rotary Sports Car

RX-VISION, cu motorul rotativ de nouă generație, întruchipează spiritul de challenger al Mazda.

 

Vă prezentăm motorul rotativ SKYACTIV-R de la Mazda integrat în superbul concept sport RX-VISION. Acesta reprezintă încă un pas semnificativ făcut de Mazda spre o revoluție în economia de combustibil, performanța în ceea ce privește emisiile și fiabilitatea motorului rotativ.

 

În calitate de unic producător auto din lume care a reușit să introducă pe piață și să producă în serie motorul rotativ, Mazda a lucrat necontenit pentru a crea acest nou concept care reprezintă o viziune asupra viitorului. Mazda a fost prima care a reușit să comercializeze puterea rotativă în 1967 prin modelul Mazda Cosmo Sport 110S, urmat de multe alte modele.

 

Proporțiile uimitoare ale unei mașini sport, motor față și tracțiune spate, transformă RX-VISION într-un tablou în mișcare pentru filozofia de design KODO - Sufletul mișcării. Cu un aspect modern, acest model păstrează în acelaşi timp liniile autentice ale istoriei Mazda în materie de design pentru mașini sportModelul prezentat este un concept și nu este disponibil pentru achiziție.