DESIGN

Din mâinile noastre în ale tale 

 

Nimic nu poate înlocui dibăcia mâinii omului și puterea atingerii acestuia atunci când se proiectează o Mazda. Designul KODO reprezintă filozofia noastră pentru a insufla viață și personalitate în mașinile noastre. Începe prin modelatorii noștri explorând idei prin lut, utilizând priceperile lor și emoțiile pentru a da formă ideilor și pentru a le transforma în modele de mărime naturală care au un suflet și o formă ce mișcă inimile oamenilor.

car
car

upquote Mazda este proiectată manual pentru a emoționa inimile oamenilor downquote

Galerie O combinație unică de frumusețe și tehnică

Roșu Soul Crystal Arta culorii

Credem cu tărie că unul din elementele cheie ale formei este culoarea, iar cea mai recentă culoare Roșu Soul Crystal a fost creată pentru a accentua frumusețea mașinilor noastre. Pentru noi, mașinile sunt o operă de artă, iar intenția noastră este să creăm emoție în rândul clienților noștri chiar înainte să pornească motorul. Această dorință ne-a inspirat să creăm o culoare de o profunzime și o calitate reflectorizantă care se amplifică atunci când lumina interacționează cu forma. A fost un proces plin de provocări, care ne-a făcut să ne reinventăm tehnologia de vopsire.

MAEȘTRI AI VOPSELEI

Maeștrii vopselei sunt mereu în căutarea perfecțiunii în culoare, depășind limitele posibilităților vopselelor, realizând acea profunzime și luciu distinctive, unice pentru Mazda.

Pistolul cu pulverizator este instrumentul maestrului vopselei.

Roșu Soul este culoarea emblematică a caroseriei Mazda.

TEHNOLOGIE UNICĂ DE VOPSIRE

 

Calitatea excepțională a vopselei Mazda însuflețește designul KODO, amplificând frumusețea fiecărui detaliu. Promotor înflăcărat al tehnologiilor inovatoare de vopsire, Mazda a dezvoltat sistemul unic și ecologic de vopsire umedă în trei straturi pe bază de solvenți și sistemul de vopsire Aqua-tech. Abordarea exclusivă a Mazda în ceea ce privește tehnologia avansată de vopsire TAKUMINURI echilibrează profunzimea și luciul culorilor emblematice ale caroseriilor Mazda.

DESIGN CENTRAT PE OM

Mazda. DRIVE TOGETHER

PENTRU CONFORT MAXIM

 

Cu o înțelegere profundă a comportamentelor fizice, abordarea noastră de design interior se concentrează pe un aspect principal: conexiunea dintre șofer și mașină. Procesul nostru de dezvoltare este un efort de colaborare care implică ingineri și designeri din mai multe departamente diferite pentru a crea poziția optimă de condus. Această abordare a designului centrat pe om oferă control maxim, siguranță deplină și plăcerea supremă a condusului. Prin crearea mașinii în jurul necesităților șoferului și proiectarea tuturor tehnologiilor având șoferul în minte, realizăm armonia perfectă dintre mașină și șofer: Jinba Ittai.

PREMII

RECUNOAȘTERE PREMIATĂ PENTRU DESIGN INOVATOR 

 

Tot ceea ce facem la Mazda este îndrăzneț, ingenios și distractiv. În consecință, am obținut multe distincții și am primit peste 350 de premii pentru design și inovație în toate domeniile. De la Red Dot Design la What Car? Mașina Anului, realizările noastre reprezintă o recunoaștere și o dovadă a faptului că filosofia noastră de design reușește să ofere o combinație imbatabilă de frumusețe estetică, eficiență și performanță la volan.

DRIVE TOGETHER

Experimentează pe propria piele puterea „Jinba Ittai”. Descoperă gama, identifică cel mai apropiat dealer sau programează un test drive astăzi.