Designul KODO

“Conventional car designers look to the worlds of fashion and style.

Design

Bucuria pură a condusului

 

Elegant și însuflețit, designul nostru KODO - Sufletul mișcării este întruchiparea reală a Jinba Ittai, conexiunea dintre cal și călăreț. Fascinați de eleganță și concentrați pe a crea o legătură indestructibilă între șofer și mașină, designerii noștri au lucrat neobosiți pentru a concepe o filosofie de design care întruchipează frumusețea dinamică a vieții. Aceasta se regăsește atât la interior, cât și la exterior, transferând energia mișcării către cei care o văd și creând o dorință irezistibilă de a fi la volan.

Roșu Soul Crystal Arta culorii

Credem cu tărie că unul din elementele cheie ale formei este culoarea, iar cea mai recentă culoare Roșu Soul Crystal a fost creată pentru a accentua frumusețea mașinilor noastre. Pentru noi, mașinile sunt o operă de artă, iar intenția noastră este să creăm emoție în rândul clienților noștri chiar înainte să pornească motorul. Această dorință ne-a inspirat să creăm o culoare de o profunzime și o calitate reflectorizantă care se amplifică atunci când lumina interacționează cu forma. A fost un proces plin de provocări, care ne-a făcut să ne reinventăm tehnologia de vopsire.

Galerie O combinație unică de frumusețe și tehnică

MAEȘTRI AI VOPSELEI

Maeștrii vopselei sunt mereu în căutarea perfecțiunii în culoare, depășind limitele posibilităților vopselelor, realizând acea profunzime și luciu distinctive, unice pentru Mazda.

Pistolul cu pulverizator este instrumentul maestrului vopselei.

Roșu Soul este culoarea emblematică a caroseriei Mazda.

TEHNOLOGIE UNICĂ DE VOPSIRE

 

Calitatea excepțională a vopselei Mazda însuflețește designul KODO, amplificând frumusețea fiecărui detaliu. Promotor înflăcărat al tehnologiilor inovatoare de vopsire, Mazda a dezvoltat sistemul unic și ecologic de vopsire umedă în trei straturi pe bază de solvenți și sistemul de vopsire Aqua-tech. Abordarea exclusivă a Mazda în ceea ce privește tehnologia avansată de vopsire TAKUMINURI echilibrează profunzimea și luciul culorilor emblematice ale caroseriilor Mazda.

DESIGN CENTRAT PE OM

Mazda. DRIVE TOGETHER

PENTRU CONFORT MAXIM

 

Cu o înțelegere profundă a comportamentelor fizice, abordarea noastră de design interior se concentrează pe un aspect principal: conexiunea dintre șofer și mașină. Procesul nostru de dezvoltare este un efort de colaborare care implică ingineri și designeri din mai multe departamente diferite pentru a crea poziția optimă de condus. Această abordare a designului centrat pe om oferă control maxim, siguranță deplină și plăcerea supremă a condusului. Prin crearea mașinii în jurul necesităților șoferului și proiectarea tuturor tehnologiilor având șoferul în minte, realizăm armonia perfectă dintre mașină și șofer: Jinba Ittai.

PREMII

RECUNOAȘTERE PREMIATĂ PENTRU DESIGN INOVATOR 

 

Tot ceea ce facem la Mazda este îndrăzneț, ingenios și distractiv. În consecință, am obținut multe distincții și am primit peste 350 de premii pentru design și inovație în toate domeniile. De la Red Dot Design la What Car? Mașina Anului, realizările noastre reprezintă o recunoaștere și o dovadă a faptului că filosofia noastră de design reușește să ofere o combinație imbatabilă de frumusețe estetică, eficiență și performanță la volan.

Art in Motion

Credincioși principiului japonez potrivit căruia mai puțin înseamnă mai mult, atunci când am proiectat noua CX-5 ne-am dorit să creăm o formă simplă, dar elegantă. Beneficiind de designul nostru cel mai sofisticat, caroseria robustă, dar rafinată a mașinii se impune într-o mișcare pură și singulară din față spre spate, creând o impresie durabilă de viteză. Rezultatul este o mașină care combină funcționalitatea și robustețea unui SUV cu ceea ce credem noi că este o operă de artă în mișcare.

car
car

upquote Modelarea în argilă ne permite să creăm în mod intuitiv o formă care câștigă inimile oamenilor downquote

Norio Terauchi

DRIVE TOGETHER

Experimentează pe propria piele puterea „Jinba Ittai”. Descoperă gama, identifică cel mai apropiat dealer sau programează un test drive astăzi.

Comuniunea perfectă între șofer și mașină

Drive Together

Comuniunea perfectă între șofer și mașină

Află mai multe

Technologie

Performanță fără compromisuri

Află mai multe
Configurează-ți propria Mazda

Configurator

Configurează-ți propria Mazda

Află mai multe
Trezește șoferul din tine

Mazda MX-5 RF

Trezește șoferul din tine

Află mai multe