MZD Connect

“Connection is everything. We connect you to the road, to your environment and to the world around you.”

Takao Kijima

Former Program Manager MX-5 Mazda Japan

Conectivitate

Un sentiment al unității

 

Menținându-te în ton cu cerințele lumii moderne și în același timp conectat la drum, sistemul MZD Connect îți oferă controlul absolut la volan. Poți să realizezi sarcina dorită fără să te lași distras și poți ajusta setările de comunicații și de navigație ale mașinii concentrându-te pe plăcerea pură și bucuria condusului. Este expresia perfectă a spiritului Jinba Ittai.

CENTRATĂ ÎN JURUL TĂU

Am centrat partea șoferului în întregime în jurul tău, asigurându-ne că toate comenzile sunt amplasate perfect. Cu toate informațiile de care ai nevoie dintr-o singură privire, am creat o experiență sigură, plăcută și lipsită de stres la volan. Cu toate acestea, nu am uitat de nevoile pasagerului. Partea pasagerului conferă un sentiment de libertate și securitate, într-o atmosferă deschisă, spațioasă și relaxată.

 

Informațiile de navigație, comunicații și divertisment sunt afișate pe noul ecran de 7”, care este controlat tactil, prin comandă vocală sau prin unitatea de comandă multimedia. Acesta este amplasat pe panoul de bord, deasupra consolei centrale (și nu în interiorul ei), având un unghi de vizualizare de 16°. Astfel, îți va distrage mai puțin atenția, fiind mai ușor de vizualizat și de utilizat și te va ține, pe tine și pe pasagerul din dreapta, conectat la drum, la mediu și la lumea înconjurătoare.

SIMTE-TE CONECTAT

Cu MZD Connect, poți efectua și prelua ușor și în siguranță apeluri, prin intermediul funcției Bluetooth® integrate. Poți primi mesaje text și poți răspunde utilizând răspunsuri predefinite programabile. Poziționat în câmpul vizual al șoferului, sistemul MZD Connect îți permite accesul la o gamă largă de informații prin intermediul unui smartphone conectat, inclusiv cărți audio, rapoarte de trafic live și conturi de e-mail. Aplicația aha™ îți permite să folosești canalele media sociale, inclusiv Facebook și Twitter. Poți asculta muzică prin intermediul unui smartphone compatibil și chiar și posturi radio online. 


A fi conectat înseamnă a fi suficient de flexibil pentru a te adapta la orice situație dată. Noul sistem de conectivitate de la Mazda, MZD Connect, funcționează aproape identic cu smartphone-ul tău: poate fi actualizat pentru a introduce noi funcții și caracteristici pe măsură ce devin disponibile. Așadar, sistemul din mașină nu va fi niciodată învechit, ci mereu adaptat drumului și necesităților tale.

UȘOR DE OPERAT

UNITATE DE COMANDĂ MULTIMEDIA


Concepută pentru a fi accesată confortabil și convenabil, cu minimă distragere a atenției în timpul condusului, noua unitate de comandă multimedia este amplasată în mod convenabil în față, între scaunul șoferului și cel al pasagerului. Unitatea de comandă multimedia îmbunătățește accesarea „în orb” a funcțiilor de infotainment. Aceasta îți permite să modifici configurarea vehiculului și să cauți informații în siguranță prin MZD Connect în timp ce conduci. Poziționată astfel încât șoferul să poată opera comutatorul cu o mișcare naturală, fără efort, și dotată și cu comenzi vocale inteligente, unitatea de comandă permite acum schimbarea postului de radio, mărirea și micșorarea hărții sau căutarea în contactele telefonului mai ușor și mai în siguranță ca niciodată.

RĂMÂI INFORMAT

Aplicațiile MZD Connect vă permit să monitorizați economia de combustibil, să vizualizați starea sistemului i-STOP al mașinii și să accesați informații privind următoarele date ale reviziilor programate, precum și avertismentele vehiculului.


MZD-Connect mai include și un sistem de navigație cu acces gratuit la actualizările hărților, în primii 3 anii. Sistemul de navigație va fi actualizat la fiecare 6 luni, când devine disponibilă cea mai recentă versiune, și vă permite să alegeți între vizualizarea 2D și 3D a hărții, și vă oferă o mulțime de opțiuni de traseu – cel mai rapid, cel mai scurt, cel mai economic și cel mai ușor. În plus, vă permite să căutați puncte de interes de pe drum.

*Se pot aplica restricții funcționale și regionale

**Sistemul de navigație este opțional și suplimentar

OCHII LA DRUM

HEAD UP DISPLAY COLOR

 

Noul afișaj activ de conducere de la Mazda nu te lasă să fii distras, proiectând informațiile esențiale pentru condus direct în fața ta, în câmpul tău vizual. Acesta îți afișează informații în timp real precum viteza mașinii, viteza de croazieră, indicații de la un viraj la altul și starea tuturor sistemelor de siguranță active, inclusiv avertismentele. Informațiile importante sunt proiectate în format color pe un panou transparent de înaltă rezoluție, montat pe panoul de bord, direct în câmpul vizual al șoferului, pentru a reduce la minimum mișcarea ochilor și distragerea atenției. Prin urmare, te poți bucura de călătorie fără ca atenția ta să fie distrasă de la drum.

DRIVE TOGETHER

Experimentează pe propria piele puterea „Jinba Ittai”. Descoperă gama, identifică cel mai apropiat dealer sau programează un test drive astăzi.

Comuniunea perfectă între șofer și mașină

Drive Together

Comuniunea perfectă între șofer și mașină

Află mai multe

Design

Bucuria pură a condusului

Află mai multe
Configurează-ți propria Mazda

Configurator

Configurează-ți propria Mazda

Află mai multe
Trezește șoferul din tine

Mazda MX-5 RF

Trezește șoferul din tine

Află mai multe