vitezometru

Carnetul de service digital

În mod convenţional, intervenţiile de service sunt consemnate şi parafate cu ştampilă, în tradiţionalul carnet de service. Noi, la Mazda, am dezvoltat sistemul denumit carnetul de service digital denumit DSR, care este o bază de date online, securizată, unde este stocat întregul istoric de service al maşinii. Acest serviciu este standard pentru toate maşinile vândute de noi după iulie 2006. De ce facem acest lucru?

 

Creşte valoarea maşinii

Carnetul de service digital detaliază toate intervenţiile de service şi inspecţiile periodice care au fost făcute maşinii tale. O evidenţă la zi a acestora măreşte valoarea de revânzare a maşinii, pentru că noul proprietar va putea verifica imediat acest istoric de service, precis şi de încredere. De asemenea, aici găseşti informaţii despre acoperirea Mazda Europe Service pe care o ai şi despre o potenţială garanţie extinsă.

 

Este sigur

Dacă eşti un potenţial cumpărător sau dacă doreşti să-ţi vinzi automobilul Mazda, este confortabil să ştii că aceste date sunt stocate într-o bază de date centralizată şi securizată. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să-ţi faci griji că ai putea să pierzi aceste date şi, mai important decât atât, în acest fel sunt evitate consemnările neautorizate. De exemplu, dat fiind faptul că istoricul de service Mazda include consemnarea numărului de kilometri la fiecare intervenţie de service, ar fi uşor de văzut dacă a fost falsificat contorul de kilometri.

 

Este uşor de folosit

Vei primi notificări de chemare în service adaptate ritmului în care parcurgi kilometrii, astfel încât să nu ratezi nicio revizie periodică. Atunci când ajungi cu maşina în service, orice dealer Mazda îţi poate furniza o versiune tipărită şi adusă la zi despre toate intervenţiile de service. Iar dacă ai pierdut sau ai deteriorat copia pe care o aveai, poţi oricănd să ceri un alt exemplar de la dealerul tău.

 

Aplicaţia MyMazda

Aplicaţia noastră gratuită îţi afişează istoricul de service şi te ajută să găseşti un dealer în cazul în care ai nevoie de ajutor.
Descarcă aplicaţia

 

Ai nevoie de un răspuns rapid?
Campania Mazda CX-5

Mazda CX-5

TEHNOLOGIA inovatoare SKYACTIV

Descoperă inovaţiile noastre