Piese Mazda

Ulei de motor

Uleiul de motor original Mazda


Fiecare vehicul Mazda are nevoie diferite în ceea ce priveşte lubrifiantul, în funcţie de model, motor şi intervalul de schimbare a uleiului.

Pentru a-ţi garanta cel mai mic consum de combustibil şi performanţe optime pentru motorul tău, am dezvoltat o nouă gamă de uleiuri originale Mazda.

Gama de uleiuri originale Mazda, a trecut cu brio testele pentru modelele Mazda şi satisface toate cerinţele de calitate şi garanţie.

 

engine


Uleiurile de motor Mazda Original Oil sunt lubrifianţi care încurajează economia de combustibil.

Economisind energie, aceste uleiuri conduc de fapt la o economie de combustibil. Într-adevăr, folosind un ulei de motor standard în traficul urban sau la pornirea motorului, aproximativ 40% din energie este consumată de vehicul ca rezultat al frecărilor din interiorul motorului. Lubirifianţii care încurajează economia de combustibil conţin aditivi speciali pentru reducerea frecărilor responsabile pentru pierderea de energie şi uzura motorului. Folosind acest tip de lubrifiant, motorul nu are nevoie de multă energie la pornire şi va consuma o cantitate mai mică de combustibil (reducând în acelaşi timp şi emisiile de CO2). Evident, viaţa motorului va fi prelungită în acest caz.

La schimbarea uleiului şi pentru completările de nivel, uleiul original Mazda ar trebui să fie prima ta alegere. Dealerul sau service-ul tău Mazda îţi va recomanda cel mai potrivit ulei pentru maşina ta şi se va ocupa de reciclarea uleiului vechi şi a ambalajelor. Echipează-ţi maşina cu un bidon de rezervă de lubrifiant şi completează nivelul uleiului, atunci când este necesar.