Piese Mazda

Filtre de combustibil

Filtrele de combustibil Mazda

Pentru o sănătate cât mai bună a motorului tău este bine să ai un filtru de combustibil foarte eficient. În caz contrar, există riscul de a scădea puterea motorului, de a avea acceleraţii slabe şi consum de combustibil ridicat – sau mai rău, ca motorul să nu mai funcţioneze deloc.

Filtrele reţin impurităţile din combustibil în afara motorului şi asigură curgerea adecvată pentru un combustibil curat. Combustibilul curge printr-o hârtie specială cu rol de filtrare, iar cu timpul, această hârtie se umple cu impurităţi, devenind ineficientă şi necesitând înlocuire.

Pentru a avea performanţe bune de filtrare, trebuie folosită o hârtie de înaltă calitate, cu o suprafaţă mare şi cu un anumit număr de pori, de o anumită mărime. Filtrele de combustibil originale Mazda îndeplinesc aceste cerinţe. Ele sunt proiectate special pentru motoarele Mazda şi conform testelor de laborator, au o capacitate de filtrare adecvată.

 

Filtrele de calitate mai slabă au o capacitate redusă de curăţare.

În testele comparative acestea cauzează şi reducerea semnificativă a presiunii combustibilului, la orice temperatură. Filtrele de combustibil originale Mazda au înlăturat între 72% şi 100% din particule. Filtrele de calitate slabă au înlăturat numai între 16% şi 39% din particule.

Vizitează dealerul tău Mazda pentru a beneficia de asistenţă suplimentară cu filtrele de combustibil originale Mazda.