Piese Mazda

Becuri

Becurile originale


Gama noastră inovatoare de becuri face ca luminile maşinii tale să nu-şi piardă niciodată strălucirea.

Becurile originale sunt fabricate de Osram, special pentru Mazda. Gama noastră de becuri, care cuprinde multe culori, forme şi stiluri, îţi permite să alegi becul care se potriveşte perfect modelului tău de maşină şi stilului tău de condus.

 

brake lights


Găseşte becul perfect pentru maşina ta Mazda


Reglementări în ceea priveşte luminile de zi


Dat fiind faptul că în multe ţări legea obligă ca luminile de întâlnire să fie aprinse permanent în trafic, este acum important ca maşina ta să fie echipată cu lumini de zi care să funcţioneze la fel de bine ziua şi noaptea.

Noua generaţie de becuri originale oferă o mai mare siguranţă în trafic şi îndeplineşte toate cerinţele standardelor europene în materie.

Ţările europene au diverse reglementări în ceea ce priveşte folosirea luminilor de întâlnire pe timpul zilei:

  • Obligatorii tot timpul: Bosnia-Herţegovina, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Islanda, Lituania, Letonia, Macedonia, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia (IP 5), Suedia, Slovenia şi Slovacia
  • Obligatorii pe autostradă şi în afara oraşelor: Italia, România, Rusia şi Ungaria
  • Obligatorii pe timp de iarnă: Croaţia şi Bulgaria
  • Recomandate, dar nu obligatorii: Elveţia, Spania, Anglia, Germania şi Franţa


Nu uita: legile se pot modifica oricând. Înainte de a vizita altă ţară, verifică legile actuale de acolo privitoare la folosirea luminilor.

 

car bulb

 

Seturile de becuri originale

Îţi recomandăm să ai un set de becuri în maşină, astfel încât să poţi înlocui oricând becurile arse, rapid şi fără probleme. Cutia de mici dimensiuni conţine toate becurile necesare maşinii tale, împreună cu instrucţiunile despre locul în care se potriveşte fiecare bec. Recomandăm folosirea unei bucăţi de pânză la introducerea becului în soclu; atingerea becului cu degetele va scurta durata de viaţă a acestuia.

Echipează-ţi maşina cu becuri de rezervă data viitoare când vei trece pe la un dealer sau service autorizat Mazda.