Piese Mazda

Baterii

Bateriile originale


O baterie uzată sau defectă constituie cel mai frecvent motiv de defectare a unei maşini, prin urmare, alegerea unei baterii de calitate ar trebui să fie o prioritate.

Bateriile originale îndeplinesc standarde stricte de calitate şi siguranţă şi sunt excepţional de fiabile. Chiar şi în timpul iernii, când bateriile au de suferit din cauza frigului şi a umezelii, o baterie originală va porni motorul de la prima cheie.

 

Mazda2-battery

 

 

Cumpărarea unei baterii

 Cu toate că bateriile ieftine sunt tentante, acestea pot costa de fapt mai mult de-a lungul duratei de viaţă a maşinii, fiindcă va trebui să le schimbi mai des. Dealerul tău Mazda îţi va furniza o baterie originală, care a fost fabricată pentru a se potrivi perfect cu modelul şi motorul maşinii tale. Bateriile vechi vor fi reciclate de către dealer. Beneficiezi de doi ani garanţie pentru orice baterie nouă montată pe maşina ta Mazda.

 

Prelungeşte viaţa bateriei tale

  • Păstrează bateria uscată şi curată.
  • Atunci când opreşti maşina, opreşte şi farurile.
  • Dacă ai o baterie cu întreţinere redusă (cu căpăcele în partea de sus), este bine să refaci din când în când nivelul lichidului, folosind apă distilată. Te rugăm să fii atent şi să porţi ochelari de protecţie şi mănuşi atunci când lucrezi cu bateria.
  • Dacă maşina nu porneşte, sună la centrul Mazda Europe Service, pentru asistenţă.


Pentru mai multe sfaturi, vizitează dealerul tău Mazda.