Descoperă My Mazda

Pagina de pornire a proprietarilor de Mazda - persoane fizice

My Mazda este o platformă personalizată dedicată proprietarilor de Mazda. Cu ajutorul My Mazda, păstrezi într-un singur loc actele de proprietate, manualele, istoricul și programările la service, tutorialele și informațiile privind garanția. Aplicația este disponibilă pe desktop și pe dispozitive mobile. Conectează-te ca Invitat pentru a arunca o privire la toate avantajele oferite de My Mazda.

Înregistrează-te în My Mazda
Înregistrează-te în My Mazda

Cum te înregistrezi

 • 1

  Dacă ești proprietar persoană fizică al unui vehicul Mazda, te poți înregistra accesând pur și simplu pagina de înregistrare. Durează doar câteva minute.

 • 2

  Introdu adresa ta de e-mail valabilă. Utilizează adresa de e-mail pe care ai precizat-o dealerului la cumpărarea vehiculului tău Mazda.

 • 3

  Introdu codul poștal sau seria de șasiu. Seria VIN din 17 caractere poate fi găsită în documentele de înregistrare ale vehiculului tău.

 • 4

  Completează detaliile contului pentru a finaliza configurarea profilului. După ce te înregistrezi cu succes, poți explora aplicația My Mazda!

Rămâi conectat la My Mazda din mers

Rămâi conectat la My Mazda din mers

Descarcă aplicația My Mazda pentru Android și iOS. Aplicația My Mazda este o modalitate practică pentru accesarea actelor de proprietate, monitorizarea istoricului și a programărilor la service, localizarea dealerilor Mazda, primirea notificărilor despre lucrările de service și accesarea serviciului de Asistență rutieră.

Descarcă aplicația