Mazda6

Calitate superioară a experienței la volan


Calitatea designului noii Mazda6 Combi este însoțită de îmbunătățiri majore, care intensifică plăcerea condusului și îți oferă deplasări confortabile și rafinate. Inginerii noștri au proiectat cu atenție fiecare componentă, astfel încât experiența pasagerilor să fie pe măsura plăcerii șoferului. Cele mai noi motoare SKYACTIV sunt echipate cu tehnologii care asigură o pornire de pe loc lină și rapidă, fără întârzieri sau ezitări, doar control precis. Am optimizat accelerația, astfel încât chiar și cea mai mică modificare a presiunii piciorului pe accelerație are ca rezultat ajustarea puterii, în deplină armonie cu intențiile tale. Astfel, am intensificat sentimentul Jinba Ittai de bucurie și conexiune între tine și mașina ta.

 

Pentru ca manevrabilitatea să fie la fel de satisfăcătoare ca accelerația, am reproiectat sistemul de suspensie și șasiul, pentru un nivel superior de calitate al deplasării. Mașina virează și schimbă direcția cu precizie maximă. Condusul este palpitant, dar în același timp am redus efectele forței gravitaționale, astfel încât deplasările sunt cu adevărat confortabile și pentru pasageri. Combinată cu îmbunătățirile făcute pentru reducerea zgomotului, a vibrațiilor și durității, plăcerea de conduce este acum mai sigură și mai agreabilă ca niciodată.

car
car

upquote Ești avertizat despre semnele rutiere importante, chiar dacă le-ai omis downquote

  • Motoare SKYACTIV

   Motoare SKYACTIV

   Exact atunci când ai nevoie, cele mai noi motoare SKYACTIV-G 2.0 și SKYACTIV-D 2.2 îți oferă puterea necesară și sentimentul de încredere că mai ai la dispoziție resurse, dacă îți trebuie. Nu este vorba doar de putere, este vorba de control. Apasă pedala și noua Mazda6 Combi va pleca lin, proporțional cu presiunea aplicată, oferindu-ți exact puterea dorită. 

   Motoare SKYACTIV

  • Suspensie avansată

   Suspensie avansată

   Încă de la prima deplasare, tu și pasagerii veți observa calitatea și confortul oferite de mașină, indiferent de suprafața drumului sau de destinație. Echipa noastră de ingineri a adus îmbunătățiri semnificative sistemului de suspensii: suplețe mai mare la forțe gravitaționale joase, pentru confort sporit pe străzile înguste ale orașului și mai multă stabilitate la forțe gravitaționale ridicate, pe drumurile de țară lungi și sinuoase, aflate la altitudine. 

   Suspensie avansată

  • Faruri LED adaptive

   Faruri LED adaptive

   Cele mai noi faruri LED adaptive sunt acum prevăzute cu fază lungă cu protecție automată anti-orbire și fază scurtă ce iluminează o zonă mai mare, astfel încât condusul pe timp de noapte este mai ușor și mai plăcut. Pe autostradă, luminile se ridică automat pentru a ilumina o suprafață mai mare din drumul aflat în față. Îmbunătățirile aduse LED-urilor ajută la detectarea pietonilor mai rapid și la optimizarea vizibilității în viraje.

   Faruri LED adaptive

  • Head Up Display color proiectat pe parbriz

   Head Up Display color proiectat pe parbriz

   Indiferent de durata călătoriei, nu ai nevoie de distrageri. Cel mai nou Head Up Display color proiectează informațiile despre vehicul și traseu direct pe parbriz. Sistemul este acum mai sigur, extrem de intuitiv și intensifică plăcerea condusului. Dintr-o singură privire afli informații despre mediul în care conduci, inclusiv navigația de la un viraj la altul și limitele de viteză, precum și date esențiale despre mașină.

   Head Up Display color proiectat pe parbriz

  • Sistem de monitorizare 360°

   Sistem de monitorizare 360°

   Noua Mazda6 Combi are patru camere, opt senzori de parcare și un Sistem de monitorizare 360° nou, pentru parcare și manevre fără stres. La deplasarea în marșarier sau când ieși din garaj, se aude un avertisment sonor dacă în apropiere sunt obstacole. Camerele te ajută să vezi unghiurile moarte, distanța până la obstacole în intersecții și față de vehiculele din jur. Ai o privire de ansamblu asupra zonei din jurul vehiculului atunci când parchezi, nu doar asupra a ceea ce se află în fața sau în spatele tău. 

   Sistem de monitorizare 360°

  • Pilotul automat adaptiv Mazda cu funcție Stop & Go (MRCC)

   Pilotul automat adaptiv Mazda cu funcție Stop & Go

   Cel mai nou Pilot automat adaptiv Mazda (MRCC) folosește sisteme cu radar și camere pentru a detecta vehiculele din față. Acesta măsoară viteaza și distanța, controlând automat motorul și frânând pentru a menține distanța optimă. Sistemul funcționează de la 0 km/h, ceea ce înseamnă că mașina încetinește și se oprește automat dacă vehiculul din față face la fel, apoi îl urmează și pornește din nou odată cu acesta. Este ideal în trafic aglomerat.

   Pilotul automat adaptiv Mazda cu funcție Stop & Go

  Modelul prezentat este posibil să nu corespundă cu specificațiile de pe piață. Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate.

   

  *Vehiculele sunt omologate în conformitate cu noua procedură standard WLTP, prevăzută de Regulamentul (UE) 2017/1151; Regulamentul (CE) 715/2007.

  Ca termen de comparație, valorile la care se face referire sunt valorile NEDC stabilite conform Regulamentului (UE) de punere în aplicare 2017/1153.

   

  Valori emisii CO2 consum combinat*: 

  144 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 145 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x2

  144 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 145 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2

  150 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 165 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x2

  144 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 165 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2

  148 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 165 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x2  

  142 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 165 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2 

   

  119 g/km pentru SKYACTIV-D 2.2 Diesel 150 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x2  

  134 g/km pentru SKYACTIV-D 2.2 Diesel 150 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2 

  135 g/km pentru SKYACTIV-D 2.2 Diesel 150 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x4  

  142 g/km pentru SKYACTIV-D 2.2 Diesel 150 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x4  

   

  126 g/km pentru SKYACTIV-D 2.2 Diesel 175/184* cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x2

  134 g/km pentru SKYACTIV-D 2.2 Diesel 175/184* cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2 

  142 g/km pentru SKYACTIV-D 2.2 Diesel 175/184* cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x4 

   

  156 g/km pentru SKYACTIV-G 2.5 Benzină 194 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2

   

  Ca termen de comparație, valorile la care se face referire sunt valorile NEDC stabilite conform Regulamentului (UE) de punere în aplicare 2017/1153.