Mazda6

Un nivel mai înalt de rafinament 


Aventuri în familie, week-enduri prelungite în deplasare sau doar ieșiri scurte în oraș, toate devin speciale datorită plăcerii intensificate a condusului cu noua Mazda6 Combi. Unul dintre motive: vezi și simți măiestria finisajelor realizate cu ajutorul celui mai rafinat Design KODO: Sufletul Mișcării. Cei mai experimentați maeștri artizani și designeri și-au folosit mâinile pentru a da formă fiecărei linii și curbe, pentru a obține un nivel sofisticat de maturitate și eleganță.


Am utilizat tehnologia noastră unică de vopsire TAKUMI-NURI pentru a aduce la viață aspectul impresionant al Mazda6 Combi, în special cu cele mai noi culori, Roșu Soul Crystal și Gri Machine. Datorită filozofiei noastre centrate pe om, am reușit să creăm o Mazda6 Combi în care prietenii și familia se pot relaxa în confortul suprem, în timp ce tu te bucuri de plăcerea pură a condusului. 

  • Designul KODO

   Designul KODO: Sufletul Mișcării

   Prezența remarcabilă în trafic a noii Mazda6 Combi și alura sa puternică, hotărâtă, au fost intensificate subtil de detalii seducătoare, inclusiv un profil mai jos. Designul KODO: Sufletul Mișcării, care accentuează contururile grațioase și stilul atletic, dinamic. Din față în spate, mașina lasă o impresie de mișcare dinamică, chiar dacă stă pe loc.

   Designul KODO: Sufletul Mișcării

  • Roșu Soul Crystal

   Roșu Soul Crystal

   Cea mai nouă culoare, Roșu Soul Crystal, pune în evidență energia sportivă și eleganța noii Mazda6 Combi. Pentru a crea această culoare, am dezvoltat o tehnică unică, pe care noi o numim TAKUMI‑NURI. Cu ajutorul ei prind viață măiestria și calitatea finisajelor realizate de maeștrii noștri în domeniul vopselelor. Folosim fulgi de aluminiu pentru a obține o textură fină, similară metalului lustruit până la strălucire de artizani pricepuți.

   Roșu Soul Crystal

  • Scaune față ventilate

   Scaune față ventilate

   Scaunele față ale noii Mazda6 Combi au fost complet reproiectate: sunt mai late și mai adaptate formei umane, oferind suport excelent pentru spate și confort suprem, atât în călătoriile lungi cât și pe distanțe scurte. Acestea sunt echipate cu un sistem de ventilație integrat, care aspiră aerul cald produs la contactul corpului cu scaunul. Astfel, condusul este confortabil indiferent de vreme. Sistemul are trei trepte de control al puterii de ventilație.

   Scaune față ventilate

  • Design interior centrat pe nevoile umane

   Design interior centrat pe nevoile umane

   Fiecare piesă din noua Mazda6 Combi este concepută și atent proiectată pentru a oferi șoferului și pasagerilor cel mai înalt nivel de confort posibil. Pentru uși am folosit materiale atent selectate, precum piesele ornamentale din crom satinat și lemnul japonez Sen*, pentru a intensifica sentimentul de interior luxos și primitor.

    

   *standard pe Takumi Plus

   Design interior centrat pe nevoile umane

  • Scaune spate

   Scaune spate îmbunătățite

   Mazda face o prioritate din confortul fiecărui pasager, nu doar al șoferului. Scaunele din spate au fost reproiectate pentru a oferi suport excelent pentru spate și o nouă dimensiune de confort, pentru o deplasare relaxantă. Pasagerii din spate își pot încărca dispozitivele preferate cu ajutorul celor două porturi USB din cotiera centrală spate.

   Scaune spate îmbunătățite

  • Jantele din aliaj

   Jante din aliaj puternice

   Aspectul jos și sportiv al Mazda6 Combi este consolidat de cel mai nou design al jantelor din aliaj de 17” și 19”. Spițele drepte dar sculptate îndrăzneț sugerează mișcarea dinamică și fluidă. Jantele din aliaj de 17" sunt finisate cu vopsea gri metalizat, iar cele de 19“ cu argintiu închis.

   Jante din aliaj puternice

  Modelul prezentat este posibil să nu corespundă cu specificațiile de pe piață. Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate.

   

  *Vehiculele sunt omologate în conformitate cu noua procedură standard WLTP, prevăzută de Regulamentul (UE) 2017/1151; Regulamentul (CE) 715/2007.

  Ca termen de comparație, valorile la care se face referire sunt valorile NEDC stabilite conform Regulamentului (UE) de punere în aplicare 2017/1153.

   

  Valori emisii CO2 consum combinat*: 

  144 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 145 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x2

  144 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 145 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2

  150 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 165 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x2

  144 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 165 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2

  148 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 165 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x2  

  142 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 165 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2 

   

  119 g/km pentru SKYACTIV-D 2.2 Diesel 150 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x2  

  134 g/km pentru SKYACTIV-D 2.2 Diesel 150 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2 

  135 g/km pentru SKYACTIV-D 2.2 Diesel 150 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x4  

  142 g/km pentru SKYACTIV-D 2.2 Diesel 150 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x4  

   

  126 g/km pentru SKYACTIV-D 2.2 Diesel 175/184* cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x2

  134 g/km pentru SKYACTIV-D 2.2 Diesel 175/184* cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2 

  142 g/km pentru SKYACTIV-D 2.2 Diesel 175/184* cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x4 

   

  156 g/km pentru SKYACTIV-G 2.5 Benzină 194 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2

   

  Ca termen de comparație, valorile la care se face referire sunt valorile NEDC stabilite conform Regulamentului (UE) de punere în aplicare 2017/1153.