Mazda6 Sedan

Performanță și eficiență fără compromis

 

Am optimizat dinamica și performanța la condus a noii Mazda6 Sedan, pentru a oferi atât șoferului, cât și pasagerilor, cea mai plăcută experiență de condus posibilă. Nu am omis nici un detaliu. Cele mai noi motoare SKYACTIV sunt echipate cu tehnologii care asigură o pornire de pe loc lină și rapidă, fără întârzieri sau ezitări, doar control precis. Am optimizat accelerația, astfel încât chiar și cea mai mică modificare a presiunii piciorului pe accelerație are ca rezultat ajustarea puterii, în deplină armonie cu intențiile tale. Noua Mazda6 Sedan te răsplătește cu putere, agilitate și manevrabilitate de excepție. Trăiești din plin sentimentul Jinba Ittai de bucurie și conexiune cu mașina ta, care răspunde rapid la fiecare comandă. Forța gravitațională excelentă, combinată cu îmbunătățirile făcute pentru reducerea zgomotului, a vibrațiilor și durității, îți oferă siguranță și plăcere de neegalat la volan.

car
car

upquote Ești avertizat despre semnele rutiere importante, chiar dacă le-ai omis downquote

  • Head Up Display color proiectat pe parbriz

   Head Up Display color proiectat pe parbriz

   Deplasările zilnice sunt mult mai simple datorită celui mai nou Head Up Display color. Acum nu mai este nevoie să te tot uiți în jos pentru a afla informații esențiale despre călătorie. Tot ce trebuie să știi se află chiar în fața ta, pe parbriz. Vizualizează informații despre mediul în care conduci, inclusiv navigația de la un viraj la altul și limitele de viteză, precum și date esențiale despre mașină.

   Head Up Display color proiectat pe parbriz

  • Sistem de monitorizare 360°

   Sistem de monitorizare 360°

   Parcarea și manevrele în oraș sunt mult mai simple datorită noului nostru Sistem de monitorizare 360°. Cu patru camere și opt senzori, vezi tot ce se află în jurul mașinii tale. Camerele te ajută să vezi unghiurile moarte, distanța până la obstacole în intersecții și față de vehiculele din jur. Ai o privire de ansamblu asupra zonei din jurul vehiculului atunci când parchezi, nu doar asupra a ceea ce se află în fața sau în spatele tău.

   Sistem de monitorizare 360°

  • Motoare SKYACTIV

   Motoare SKYACTIV

   Exact atunci când ai nevoie, cele mai noi motoare SKYACTIV-G 2.0, SKYACTIV-G 2.5 și SKYACTIV-D 2.2 îți oferă puterea necesară și sentimentul de încredere că ai la dispoziție suficiente resurse. Nu este vorba doar de putere, este vorba de control. Apasă pedala și noua Mazda6 Sedan va pleca lin, proporțional cu presiunea aplicată, oferindu-ți exact puterea dorită. Noul sistem de dezactivare a cilindrului asigură o reducere a consumului de combustibil la deplasarea cu viteze constante.

   Motoare SKYACTIV

  • Suspensie avansată

   Suspensie avansată

   Încă de la prima deplasare, tu și pasagerii veți observa calitatea și confortul oferite de mașină, indiferent de suprafața drumului sau de destinație. Echipa noastră de ingineri a adus îmbunătățiri semnificative sistemului de suspensii: suplețe mai mare la forțe gravitaționale joase, pentru confort sporit pe străzile înguste ale orașului și mai multă stabilitate la forțe gravitaționale ridicate, pe drumurile de țară lungi și sinuoase, aflate la altitudine. 

   Suspensie avansată

  • Faruri LED adaptive

   Faruri LED adaptive

   Cu ajutorul tehnologiei de top, precum farurile LED adaptive, stresul este redus la minimum. Pe autostradă, luminile se ridică automat pentru a ilumina o suprafață mai mare din drumul aflat în față. Cele mai noi faruri LED adaptive sunt acum echipate cu 20 de blocuri de lumină în loc de patru, pentru control mai precis și vizibilitate îmbunătățită. Acestea ajută la detectarea pietonilor mai rapid și la îmbunătățirea vizibilității în viraje.

   Faruri LED adaptive

  • Pilotul automat adaptiv Mazda cu funcție Stop & Go (MRCC)

   Pilotul automat adaptiv Mazda cu funcție Stop & Go

   În traficul aglomerat, pilotul automat adaptiv Mazda te ajută să te relaxezi și să te bucuri de condus. Sistemul măsoară viteaza și distanța până la vehiculele din față, controlând automat motorul și frânând pentru a menține distanța optimă. Funcționează de la 0 km/h, ceea ce înseamnă că mașina încetinește și se oprește automat dacă vehiculul din față face la fel, apoi îl urmează și pornește din nou odată cu acesta. Este sistemul ideal în trafic.

   Pilotul automat adaptiv Mazda cu funcție Stop & Go

  Modelul prezentat este posibil să nu corespundă cu specificațiile de pe piață. Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate.

   

  *Vehiculele sunt omologate în conformitate cu noua procedură standard WLTP, prevăzută de Regulamentul (UE) 2017/1151; Regulamentul (CE) 715/2007.

  Ca termen de comparație, valorile la care se face referire sunt valorile NEDC stabilite conform Regulamentului (UE) de punere în aplicare 2017/1153.

   

  Valori emisii CO2 consum combinat*: 
  142 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 145 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x2

  141 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 145 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2

  148 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 165 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x2

  141 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 165 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2

  146 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 165 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x2   

  139 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 165 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2 

   

  117 g/km pentru SKYACTIV-D 2.2 Diesel 150 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x2  

  133 g/km pentru SKYACTIV-D 2.2 Diesel 150 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2 

   

  124 g/km pentru SKYACTIV-D 2.2 Diesel 175/184* cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x2 

  133 g/km pentru SKYACTIV-D 2.2 Diesel 175/184* cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2  

   

  153 g/km pentru SKYACTIV-G 2.5 Benzină 194 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2

   

  Ca termen de comparație, valorile la care se face referire sunt valorile NEDC stabilite conform Regulamentului (UE) de punere în aplicare 2017/1153.