Mazda6 Sedan

Rafinamentul suprem al Designului KODO: Sufletul Mișcării

 

Am creat o nouă Mazda6 Sedan mai rafinată la interior și exterior, care să exprime eleganță și rafinament. Maeștrii noștri artizani și designeri și-au folosit mâinile pentru a da viață fiecărei linii și curbe, atingând un nou nivel de maturitate al Designului KODO: Sufletul Mișcării. Aspectul atletic și prezența mai puternică și mai sofisticată sunt accentuate de aripa unicat cu linii mai drepte și farurile splendid reproiectate.


Tehnologia noastră de vopsire TAKUMI-NURI amplifică frumusețea impresionantă și caracterul rafinat al Sedanului, insuflând viață Designului KODO: Sufletul Mișcării. Cu ajutorul materialelor de cea mai înaltă calitate, am creat un habitaclu care întruchipează măiestria artizanală și eleganța contemporană. Finisajele luxoase aduc nivelul suprem de rafinament, confort și plăcere a condusului.

  • Designul KODO: Sufletul Mișcării

   Designul KODO: Sufletul Mișcării

   Silueta noii Mazda6 Sedan este uimitoare. Curbele expresive, spatele reproiectat și profilul jos îi conferă un caracter distinctiv unic. Designul KODO: Sufletul Mișcării creează imaginea de mișcare dinamică și puternică din față în spate, chiar și atunci când mașina stă pe loc.

   Designul KODO: Sufletul Mișcării

  • Roșu Soul Crystal

   Roșu Soul Crystal

   Pentru a crea o culoare nouă, unicat, pentru mașinile noastre, a fost nevoie să reinventăm modul în care mașinile sunt vopsite. Am folosit tehnica unică, pe care noi o numim TAKUMI‑NURI. Cu ajutorul ei prind viață măiestria și calitatea finisajelor realizate de maeștrii noștri în domeniul vopselelor. Folosim fulgi de aluminiu pentru a obține o textură fină, similară metalului lustruit până la strălucire. Culoarea Roșu Soul Crystal accentuează în mod vibrant liniile fluide, curbele îndrăznețe și senzația de mișcare puternică ale Sedanului.

   Roșu Soul Crystal

  • Performanță superioară a scaunelor

   Performanță superioară a scaunelor

   Scaunele față ale noii Mazda6 au fost complet reproiectate: sunt mai late și mai adaptate formei umane, oferind suport suplimentar pentru spate și confort suprem în orice călătorie. Acestea sunt echipate cu un sistem de ventilație integrat, care aspiră aerul cald produs la contactul corpului cu scaunul. Astfel, condusul este confortabil indiferent de vreme.

   Performanță superioară a scaunelor

  • Design interior centrat pe nevoile umane

   Design interior centrat pe nevoile umane

   Fiecare element din noua Mazda6 este conceput și atent proiectat pentru a oferi șoferului și pasagerilor cel mai înalt nivel de confort posibil. Pentru uși am folosit materiale atent selectate, precum piesele ornamentale din crom satinat și lemnul japonez Sen*, pentru a intensifica sentimentul de interior luxos și primitor.

    

   *disponibile pe Takumi Plus

   Design interior centrat pe nevoile umane

  • Scaune spate

   Scaune spate îmbunătățite

   Mazda face o prioritate din confortul fiecărui pasager, nu doar al șoferului. Scaunele din spate au fost reproiectate pentru a oferi suport excelent pentru spate și o nouă dimensiune de confort, pentru o deplasare relaxantă. Pasagerii din spate își pot încărca dispozitivele preferate cu ajutorul celor două porturi USB din cotiera centrală spate.

   Scaune spate îmbunătățite

  • Jantele din aliaj

   Jante din aliaj puternice

   Aspectul jos și sportiv al Mazda6 Sedan este consolidat de cel mai nou design al jantelor din aliaj de 17” și 19”. Spițele drepte dar sculptate îndrăzneț sugerează mișcarea dinamică și fluidă. Jantele din aliaj de 17" sunt finisate cu vopsea gri metalizat, iar cele de 19“ cu argintiu închis.

   Jante din aliaj puternice

  Modelul prezentat este posibil să nu corespundă cu specificațiile de pe piață. Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate.

   

  *Vehiculele sunt omologate în conformitate cu noua procedură standard WLTP, prevăzută de Regulamentul (UE) 2017/1151; Regulamentul (CE) 715/2007.

  Ca termen de comparație, valorile la care se face referire sunt valorile NEDC stabilite conform Regulamentului (UE) de punere în aplicare 2017/1153.

   

  Valori emisii CO2 consum combinat*: 
  142 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 145 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x2

  141 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 145 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2

  148 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 165 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x2

  141 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 165 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2

  146 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 165 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x2   

  139 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 165 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2 

   

  117 g/km pentru SKYACTIV-D 2.2 Diesel 150 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x2  

  133 g/km pentru SKYACTIV-D 2.2 Diesel 150 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2 

   

  124 g/km pentru SKYACTIV-D 2.2 Diesel 175/184* cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x2 

  133 g/km pentru SKYACTIV-D 2.2 Diesel 175/184* cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2  

   

  153 g/km pentru SKYACTIV-G 2.5 Benzină 194 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2

   

  Ca termen de comparație, valorile la care se face referire sunt valorile NEDC stabilite conform Regulamentului (UE) de punere în aplicare 2017/1153.