Lorem ipsum dolor sit amet, vix in euismod labores

Performanță dinamică, experiență plăcută și sigură la volan

 

Dinamica de condus a noii Mazda6 Saloon 2017 răspunde armonios intențiilor șoferului, oferind experiența supremă la volan. Aceasta dispune de manevrabilitate agilă și eficientă și de un consum redus de combustibil grație tehnologiei avansate SKYACTIV. Noua tehnologie SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS de la Mazda oferă un control integrat al motorului, transmisiei, șasiului și caroseriei pentru a spori senzația Jinba-Ittai a mașinii, o senzație de conexiune între autoturism și șofer. Progresele în materie de zgomot, vibrații și rigiditate contribuie la confortul suprem al cabinei. Așadar, indiferent dacă mergi prin oraș sau pe autostradă, această mașină garantează o călătorie plăcută. Pentru o eficiență mai mare, sistemul de selectare a regimului de condus oferă două moduri de conducere din care poți alege.

 

De asemenea, Mazda6 2017 este lider în materie de siguranță activă, fiind echipată cu o gamă variată de tehnologii i-ACTIVSENSE.

 • Sistemul de asistență la menținerea benzii de circulație te avertizează dacă ești pe cale să părăsești banda pe care te afli
 • Sistemul de alertare a atenției șoferului îți monitorizează comportamentul la volan și te anunță când este cazul să iei o pauză
 • Sistemul Mazda de control al vitezei de croazieră cu radar monitorizează distanța față de vehiculul din față
 • Asistentul de frânare inteligent pentru oraș care previne coliziunile dispune acum de sistemul de recunoaștere a pietonilor

 

Mazda6 Saloon 2017 este dotată și cu recunoașterea semnelor de circulație, asistență la pornirea în rampă (HLA), cameră retrovizoare, monitorizare a unghiului mort cu avertizare trafic din spate, asistare inteligentă la frânare în oraș și multe altele.

  • SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS

   SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS

    

   Noua tehnologie Mazda SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS reprezintă un pas uriaș în direcția filosofiei noastre centrate pe nevoile umane. Oferă un control integrat al motorului, transmisiei, șasiului și a caroseriei pentru a spori sentimentul Jinba-Ittai al mașinii - o senzație de conexiune între mașină și șofer care diferențiază vehiculele Mazda.

   SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS

  • Control G-Vectoring

   Control G-Vectoring

   Controlul G-Vectoring este prima tehnologie din cadrul tehnologiilor SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS ale Mazda și prima tehnologie din lume care modifică într-un mod unificat cuplul motor în funcție de comenzile volanului și care optimizează sarcina verticală a tuturor anvelopelor pentru a obține un comportament eficient și plăcut al vehiculului. Senzația incredibilă de aderență îi oferă șoferului încredere și siguranță. Ținuta de drum este îmbunătățită grație forțelor de accelerație mai line. 

   Control G-Vectoring

  • Motoare și transmisii SKYACTIV

   Motoare și transmisii SKYACTIV

   Disponibilă cu transmisie manuală cu șase trepte și automată*, Mazda6 are un consum redus atunci când vitezele sunt schimbate rapid și lin, furnizând o performanță remarcabilă. Motorul SKYACTIV-D are cel mai mic raport de compresie din lume dintre motoarele diesel și oferă o accelerație promptă. SKYACTIV-G oferă motoare pe benzină cu injecție directă foarte eficiente cu cel mai mare raport de compresie din lume 14.0:1.

   Motoare și transmisii SKYACTIV

  • Recunoașterea semnelor de circulație

   Recunoașterea semnelor de circulație

   Mazda6 2017 este în prezent echipată cu sistemul de recunoaștere a semnelor de circulație (TSR). Limitele de viteză, semnele de interdicție și altele sunt indicate prin pictograme pe afișajul activ de conducere și pe ecranul de navigație, iar alertele te avertizează dacă depășești limitele de viteză.

    

   *disponibil doar cu Navi

   Recunoașterea semnelor de circulație

  • SCBS cu recunoaștere a pietonilor

   SCBS cu recunoaștere a pietonilor

   Asistentul de frânare inteligent pentru oraș elimină stresul în timpul condusului în mediul urban. Senzorii încorporați monitorizează în permanență distanța și viteza de apropiere de obstacolele din față și pot pregăti frânele pentru o oprire de urgență. Sistemul include progrese în materie de: recunoașterea pietonilor, rază  de detectare a camerei, îmbunătățirea vitezei de operare la care evitarea coliziunii este suportată.

   SCBS cu recunoaștere a pietonilor

  • Afișaj activ de conducere

   Head Up Display color

   Head Up Display-ul color de la Mazda6 este poziționat în raza vizuală a șoferului fără să distragă atenția de la drum. Grație noului afișaj multicolor, vizibilitatea a fost îmbunătățită și înalta definiție garantează faptul că informația este mai clară. Informațiile proiectate includ viteza mașinii, viteza de croazieră, indicații de la un viraj la altul, asistență la menținerea benzii de circulație, recunoașterea semnelor de circulație, controlul vitezei de croazieră cu radar, SCBS și altele.

   Head Up Display color

  Este posibil ca modelul afişat să nu aibă echipare specifică României. Atât culorile, cât şi alte elemente exterioare şi/sau interioare pot fi diferite în realitate faţă de ilustraţia de pe ecran. ¹Preţurile comunicate includ TVA