Ținuta impunătoare și expresia hotărâtă a modelului Mazda6 Saloon 2017 se reflectă în noua culoare metalizată premium, gri fluid

Exterior elegant, proiectat minuțios, și interior centrat pe nevoile umane

 

Noua Mazda6 Sedan 2017 este proiectată conform temei de design KODO - Sufletul mișcării, inspirată de un animal sălbatic în momentul în care își atacă prada, evidențiind puterea și eleganța acestuia. Reprezintă mișcarea în cea mai pură formă. De la conturul fluid al caroseriei și expresia dinamică la confortul și comoditatea îmbunătățite din interiorul cabinei, fiecare detaliu al noii Mazda6 Sedan 2017 a fost atent fabricat cu o abordare centrată pe nevoile umane, provocând un răspuns emoțional din partea oricui o privește.

 

Cu interiorul său impresionant de spațios și orientat către prioritățile șoferului, volanul reproiectat, consola centrată pe nevoile șoferului și panoul de decorare a bordului, plus caroseria elegantă dar puternică, fiecare detaliu al noii Mazda6 2017 a fost atent luat în considerare pentru confort absolut.

  • Exterior atletic

   Exterior atletic

   Stilul noii Mazda6 Sedan reprezintă o evoluție progresivă a temei noastre de design KODO. Postura impunătoare și caroseria dinamică oferă o senzație plăcută de anticipare a satisfacției pe care o vei simți când te vei afla la volan. Farurile adaptive LED ce poartă semnătura Mazda creează o expresie demnă și hotărâtă, un plus al prezenței de drum puternice a mașinii. Pe timpul nopții, pachetul de lumini cu LED asigură o lumină puternică și vizibilitate excelentă. Jantele din aliaj special de 19”, fac ca statura noii Mazda6 Sedan să fie și mai impunătoare.

   Exterior atletic

  • Interior centrat pe nevoile umane

   Interior centrat pe nevoile umane

   Interiorul este atent fabricat cu materiale premium și are ca scop să ofere un confort total. Fiecare componentă îți sporește plăcerea de a conduce, de la scaunele din piele și sistemul audio Bose® cu 11 difuzoare până la genialul concept Karakuri de realizare a scaunelor, care transformă utilizarea spațiului din portbagaj într-o experiență foarte plăcută. Sedanul este dotat cu memorie a poziției de condus, frână electrică de parcare și sistem de încălzire a banchetei pentru zilele mai reci. 

   Interior centrat pe nevoile umane

  • Culori metalizate premium

   Culori metalizate premium

   Am creat o nouă culoare metalizată premium, Gri Machine, pentru a reflecta căutarea frumuseții absolute în materie de construcții de mașini, obținută prin tehnologia evoluată de vopsire TAKUMINURI. Imitând limbajul de design Kodo - Sufletul mișcării, culoarea Gri Machine accentuează designul dinamic și plin de precizie al noii Mazda6 2017.

   Pasiunea Mazda pentru mașini este perfect întruchipată de culoarea metalizată premium Roșu Soul - un roșu profund și intens, ce radiază energie emoțională. 

   Culori metalizate premium

  • Volan încălzit, cu un design nou

   Volan încălzit, cu un design nou

    

   Filosofia din spatele designului Mazda centrat pe nevoile umane are ca scop crearea mediului perfect la volan. Prin urmare, am îmbunătățit confortul volanului și am micșorat atât comutatoarele, cât și capacul airbagului în scopuri ergonomice. De asemenea, volanul se încălzește la scurt timp după pornirea motorului pentru a-ți menține mâinile calde în timpul iernii.

   Volan încălzit, cu un design nou

  Este posibil ca modelul afişat să nu aibă echipare specifică României. Atât culorile, cât şi alte elemente exterioare şi/sau interioare pot fi diferite în realitate faţă de ilustraţia de pe ecran. ¹Preţurile comunicate includ TVA