Lorem ipsum dolor sit amet

Un exterior atletic și dinamic și un interior centrat pe nevoile umane

 

Reprezentând mișcarea în forma sa cea mai pură și combinând măiestria impresionantă cu caracterul sportiv, tema designului KODO – Sufletul mișcării însuflețește modelul Mazda6 Combi 2017. Designul KODO premiat este inspirat de mișcările fluide și de agilitatea animalelor precum ghepardul. Cu o atitudine dârză, care amintește de o pisică uriașă gata de acțiune, acesta transmite vitalitate și energie și provoacă un răspuns emoțional din partea tuturor celor care o privesc.

 

Cu interiorul său impresionant de spațios și orientat către prioritățile șoferului, volanul reproiectat, consola centrată pe nevoie șoferului și panoul de decorare a bordului, plus caroseria elegantă dar puternică, fiecare detaliu al noii Mazda6 Combi a fost atent luat în considerare pentru confort și siguranță absolute, astfel încât să te poți bucura din plin de plăcerea de a conduce care te așteaptă.

  • Exterior atletic

   Exterior atletic

   Stilul exterior al Mazda6 Combi este o continuare dinamică a limbajului de design KODO. Liniile sale fluide, aspectul elegant și contururile grațioase consolidează simțul mișcării. Farurile cu LED specifice asigură un aspect ca de felină, un plus al prezenței impunătoare pe drum a mașinii. Pe timpul nopții, farurile adaptive cu LED asigură o lumină puternică, chiar și pe cele mai întunecate drumuri. Forma Mazda6 Combi este în continuare îmbunătățită cu jante din aliaj de 19”, iar oglinzile laterale automate reprezintă o grijă în minus.

   Exterior atletic

  • Culori premium

   Culori premium

   Noua culoare metalizată premium a caroseriei, Gri Machine, oferă un aspect metalic autentic, prin tehnologia de vopsire extrem de evoluată TAKUMINURI. Gri Machine accentuează designul KODO dinamic și plin de precizie. Această evoluție a tehnologiei de culoare este influențată de grija pentru frumusețea remarcabilă spre care se tinde în domeniul construcțiilor de mașini. Culoarea metalizată premium Roșu Soul a fost creată ca o întruchipare a pasiunii Mazda pentru mașini. Roșul profund și intens radiază energie emoțională. 

   Culori premium

  • Interior centrat pe nevoile umane

   Interior centrat pe nevoile umane

   Interiorul luxos al Mazda6 Combi 2017, centrat pe nevoile umane, este o continuare a principiilor de design Mazda, conform cărora fiecare detaliu este creat cu măiestrie folosind materiale premium și are ca scop confortul optim și bucuria sporită de a conduce. Dispunând de scaune din piele cu memorie, sistem de scaune Karakuri, sistem audio Bose®, frână electrică de parcare, scaune față-spate încălzite, cockpit business și spațios ce asigură o călătorie confortabilă și plăcută.

   Interior centrat pe nevoile umane

  • Volan încălzit, cu un design nou

   Volan încălzit, cu un design nou

    

   Filosofia din spatele designului Mazda centrat pe nevoile umane are ca scop crearea mediului ideal la volan. Prin urmare, am îmbunătățit confortul volanului și am micșorat atât comutatoarele, cât și capacul airbagului în scopuri ergonomice. De asemenea, volanul se încălzește la scurt timp după pornirea motorului pentru a-ți menține mâinile calde în timpul iernii.

   Volan încălzit, cu un design nou

  *Este posibil ca modelul afişat să nu aibă echipare specifică României. Atât culorile, cât şi alte elemente exterioare şi/sau interioare pot fi diferite în realitate faţă de ilustraţia de pe ecran. ¹Preţurile comunicate includ TVA