„Mazda3 SVP“

O experiență autentică a conducerii

 

Condu Mazda3 TAKUMI și trăiește momentul în care te contopești cu mașina. Proiectată pe baza filosofiei Mazda centrată asupra nevoilor umane, cu SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS îmbunătățit, mașina răspunde la cele mai fine comenzi, oferindu-ți astfel sentimentul Jinba-Ittai.

 

Dotată cu caracteristicile de siguranță i-ACTIVSENSE, printre care asistentul de frânare inteligent pentru oraș, recunoașterea semnelor de circulație* și camera video pentru marșarier, condusul și parcatul cu această dinamică Mazda3 Takumi pe străzile aglomerate ale orașului devin o plăcere.

 

Cât timp te bucuri de drum și de sistemul de conectivitate MZD Connect, Mazda3 TAKUMI atrage atenția oriunde mergi, datorită premiatului design KODO și jantelor din aliaj de 18”, sportive și închise la culoare, care îi scot în evidență personalitatea dinamică.

 


Jante sportive din aliaj de 18” de culoare închisă

Cameră video marșarier

Sistem inteligent de blocare/deblocare fără cheie a portierelor

Head Up Display color cu recunoașterea semnelor de circulație*

 

*Disponibil numai cu Navi

Inovație Iată ce diferențiază Mazda3 Takumi

DESIGN

Cu aspectul puternic, sculptat și cu jante din aliaj de 18”, închise la culoare și pline de stil, această sportivă Mazda3 Takumi arată deja pregătită pentru un salt înainte, cu o mișcare energică, chiar și atunci când stă pe loc. Designul KODO - Sufletul Mișcării este exprimat în curbele cutezătoare care alunecă înspre interiorul luxos, confortabil. Construită pentru tine, utilizând filosofia Mazda centrată în jurul nevoilor umane, habitaclul ergonomic îți asigură controlul printr-un afișaj activ de conducere multicolor, MZD Connect și sistem cu cameră retrovizoare.

DESIGN

Sportivă, dar elegantă

PERFORMANȚĂ

Fii tu la cârmă

INFOTAINMENT

Divertisment și conectare permanente, cu MZD Connect

SIGURANȚĂ AVANSATĂ

Fii în siguranță și confortabil

Este posibil ca modelul prezentat să nu corespundă cu specificațiile de pe piață. Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate.