Lorem ipsum dolor sit amet

Performanțele uimitoare și dinamismul în timpul conducerii sunt completate cu caracteristici avansate de siguranță și confort

 

Mazda3 Sport 2017 este echipat cu o serie de Tehnologii avansate SKYACTIV, câștigătoare ale unor prestigioase premii. Designul aerodinamic și ușor al caroseriei oferă precizie și agilitate, garantând răspuns imediat, dinamism și plăcere la condus, permițând și un consum scăzut de combustibil fără a reduce legendara experiență de a conduce specifică vehiculelor Mazda.

 

Transmisia Mazda3 permite schimbarea lină și rapidă a vitezelor pentru performanțe sport de excepție, în timp ce sistemele i-stop (pornire/oprire) și i-ELOOP (frânare regenerativă avansată) au fost concepute pentru a asigura performanță ecologică. Conceptul unic Jinba-Ittai - senzația de conexiune între mașină și șofer - este amplificat de noile tehnologii SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS, care oferă un control integrat al motorului, transmisiei, șasiului și caroseriei.

 

Echipat cu caracteristicile de siguranță i-ACTIVSENSE, Mazda3 Sport oferă un nivel generos de securitate și confort, pentru a te bucura pe deplin de drum.

 

 • Sistemul de asistență la menținerea benzii de circulație (LAS)
 • Sistemul de alertare a atenției șoferului îți monitorizează șofatul și te anunță când este cazul să iei o pauză (DAA)
 • Sistemul de control al vitezei de croazieră cu radar monitorizează distanța față de vehiculul din față (MRCC)
 • Sistemul avansat de asistare inteligentă la frânare în oraș care previne coliziunile dispune acum de sistemul de recunoaștere a pietonilor (SCBS)

 

Mazda3 Sport 2017 este dotat și cu cameră marșarier, monitorizare a unghiului mort (BSM) cu avertizare trafic din spate (RCTA), asistență la pornirea în rampă (HLA), Smart City Brake Support și multe altele.

  • SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS

   SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS

   Filosofia Mazda de centrare pe nevoile șoferului este amplificată de nou introdusa tehnologie SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS. Aceasta oferă un control integrat al motorului, transmisiei, șasiului și caroseriei pentru a spori sentimentul Jinba-Ittai al mașinii - o senzație de conexiune între mașină și șofer care diferențiază vehiculele Mazda.

   SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS

  • G-Vectoring Control

   G-Vectoring Control

   G-Vectoring Control este prima tehnologie din seria SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS. Acesta ajustează inteligent cuplul motor în funcție de comenzile volanului și optimizează sarcina verticală a tuturor anvelopelor pentru a obține un comportament eficient și plăcut al vehiculului. Rezultatul este o îmbunătățire semnificativă a direcției și performanțelor de manevrabilitate, pentru reducerea senzațiilor neplăcute ale pasagerilor la accelerație și pentru mai mult confort la volan.

   *Ilustrația Controlului G-Vectoring de la Mazda6 prezentată ca referință.

   G-Vectoring Control

  • Motoare și transmisii SKYACTIV

   Motoare și transmisii SKYACTIV

   Gama completă de motorizări  Mazda3 Sport 2017 include trei motoare pe benzină SKYACTIV-G100, G120 și G165 precum și două motoare diesel ecologice CD105 și CD105, disponibile cu transmisie manuală SKYACTIV-MT cu șase trepte sau cu transmisie automată SKYACTIV-Drive.   Motoare și transmisii SKYACTIV

  • Afișaj activ de conducere

   Head Up Display color

   ADD afișează informații importante pentru condus fără a deturna atenția șoferului de la drum. Cu afișaj color, ADD are acum performanțe superioare de rezoluție și definiție, îmbunătățind semnificativ vizibilitatea și lizibilitatea în orice mediu. Informațiile proiectat includ: viteza vehiculului, viteza de croazieră, indicații de la un viraj la altul, îndrumări ce țin de distanță și de bandă, asistență la menținerea benzii de circulație, recunoașterea semnelor de circulație, controlul vitezei de croazieră cu radar, SCBS avansat și altele.

   Head Up Display color

  • SCBS avansat cu recunoașterea pietonilor

   SCBS avansat cu recunoașterea pietonilor

   SCBS-ul avansat al Mazda3 Sport 2017 include acum și sistemul de recunoaștere a pietonilor. Datorită camerei frontale cu senzori, care monitorizează distanța și viteza relativă a obstacolelor din față, precum vehicule sau pietoni, Mazda3 frânează automat dacă este iminentă o coliziune.

   SCBS avansat cu recunoașterea pietonilor

  • Recunoașterea semnelor de circulație

   Recunoașterea semnelor de circulație (TSR)

   Sistemul de recunoaștere a semnelor de circulație utilizează o cameră frontală care monitorizează drumul, iar software-ul de recunoaștere din sistem detectează automat limitele de viteză și semnele de interzis în timpul condusului. Afișajul activ de conducere va notifica șoferul dacă s-a depășit limita de viteză cu un semnal de avertizare vizual și sonor.

   Recunoașterea semnelor de circulație (TSR)

  Este posibil ca modelul afişat să nu aibă echipare specifică României. Atât culorile, cât şi alte elemente exterioare şi/sau interioare pot fi diferite în realitate faţă de ilustraţia de pe ecran. ¹Preţurile comunicate includ TVA