Îți prezentăm Mazda3, un Sport uimitor, cu un interior deosebit, centrat pe nevoile șoferului

 

Mazda3 Sport 2017, cu formele sale sculpturale, creează impresia unei mișcări impresionante chiar și când staționează. Aspectul uimitor al acestui vehicul se datorează filosofiei noastre premiate de design „KODO – Sufletul Mișcării”, cu formele sale musculoase, bine conturate care transmit putere și fluiditate, ajutând la crearea unei experiențe mai dinamice și mai plăcute a condusului. Postura puternică și ecartamentul lat sunt indicii ale performanței spectaculoase și manevrabilității în timpul condusului. Exteriorul transmite o tensiune plină de energie și o senzație de mișcare ritmată, care fură privirile.

 

Interiorul deosebit al Mazda3, centrat pe nevoile șoferului, a fost finisat cu materiale premium și cu atenție la detalii. Habitaclul reproiectat, impresionant de spațios și luxos, echipat cu scaune sport, frână de parcare electrică, cusături în culori contrastante și materiale plăcute la atingere oferă confortul de care ai nevoie pentru a te bucura pe deplin în timpul deplasărilor. Bordul cu un design nou, volanul din piele încălzit și capacele cromate ale gurilor de ventilație sporesc atractivitatea habitaclului luxos.

  • LED-uri unicat

   LED-uri unicat

   Sistemul unic de LED-uri distinctive ale acestui model Sport include lămpi de fază lungă adaptive anti-orbire cu curățare automată, oferind vizibilitate îmbunătățită pe timp de noapte fără a deranja ceilalți participanți la trafic. Luminile de zi LED,  proiectoarele de ceață LED, stopurile LED și noile faruri dinamice cu LED contribuie la rândul lor la crearea aspectului izbitor de distinctiv al Mazda3.

   LED-uri unicat

  • Culori metalice premium

   Culori metalice premium

   Noua culoare metalică premium a Hatchback-ului Mazda3 - gri Machine - reflectă căutarea frumuseții absolute în materie de mașini. Culoarea este aplicată folosind tehnologia evoluată de vopsire TAKUMI-NURI și accentuează designul dinamic și sportiv al acestui Hatchback. 

    

   Pasiunea noastră pentru mașini este complet întruchipată de culoarea metalică premium roșu Soul - un roșu profund și intens ce radiază energie emoțională.

   Culori metalice premium

  • Volan încălzit cu un design nou

   Volan încălzit cu un design nou

   Interiorul spațios al acestui model Mazda3, centrat pe nevoile șoferului, oferă mediul perfect pentru condus, având acum o ergonomie și o aderență mai bună a volanului din piele, precum și manete și capac pentru airbag mai mici. Noul volan permite controlul șoferului asupra sistemului audio și sistemului de control al vitezei de croazieră și se încălzește la scurt timp după pornirea motorului, asigurând o senzație plăcută la atingere în zilele reci de iarnă.

   Volan încălzit cu un design nou

  • Jantele din aliaj Mazda

   Jantele din aliaj Mazda

   Jantele elegante din aliaj de 18" cu design nou sporesc senzația de atractivitate a Mazda3 Sport 2017. Asigurând o combinație unică de stil și performanță, noile jante din aliaj de la Mazda au una din cele mai ușoare structuri din clasa sa și un design care suprimă zgomotul și sporește stabilitatea la manevrare.

   Jantele din aliaj Mazda

  Este posibil ca modelul afişat să nu aibă echipare specifică României. Atât culorile, cât şi alte elemente exterioare şi/sau interioare pot fi diferite în realitate faţă de ilustraţia de pe ecran. ¹Preţurile comunicate includ TVA