Lorem ipsum dolor sit amet

Performanțele uimitoare și dinamismul în timpul conducerii sunt completate cu caracteristici avansate de siguranță și confort

 

Mazda3 Sedan 2017 este echipat cu o serie de Tehnologii avansate SKYACTIV, câștigătoare ale unor prestigioase premii. Designul aerodinamic și ușor al caroseriei oferă precizie și agilitate, garantând răspuns imediat și dinamism la conducere din momentul pornirii, permițând și eficiență în consumul de combustibil fără a reduce legendara experiență de „bucurie a condusului” specifică vehiculelor Mazda. Transmisia Mazda3 permite schimbarea lină și rapidă a vitezelor pentru performanțe sport, în timp ce sistemele i-stop (pornire/oprire) și i-ELOOP (frânare regenerativă avansată) au fost concepute pentru a asigura performanță ecologică. Conceptul unic Jinba-Ittai - senzația de conexiune între mașină și șofer - este amplificat de noile tehnologii SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS, care oferă un control integrat al motorului, transmisiei, șasiului și caroseriei.

 

Sistemul i-ACTIVSENSE este operațional la nivelul întregului Mazda3 Sedan 2017 pentru a îți oferi un nivel generos de siguranță și confort.

 

 • Sistemul de asistență la menținerea benzii de circulație te anunță dacă ești pe cale să părăsești banda pe care te afli (LAS)
 • Sistemul de alertare a atenției șoferului îți monitorizează șofatul și te anunță când este cazul să iei o pauză (DAA)
 • Sistemul de control al vitezei de croazieră cu radar monitorizează distanța față de vehiculul din față (MRCC)
 • Asistentul avansat de frânare inteligent pentru oraș previne coliziunile și dispune acum de sistemul de recunoaștere a pietonilor (SCBS)

 

Mazda3 Sedan 2017 este dotat și cu cameră marșarier, monitorizare a unghiului mort (BSM) cu avertizare trafic din spate (RCTA), asistență la pornirea în rampă (HLA), Smart City Brake Support și multe altele.

  • G-Vectoring Control

   G-Vectoring Control (GVC)

   GVC este prima tehnologie din cadrul tehnologiilor SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS. Acesta ajustează inteligent cuplul motor în funcție de comenzile volanului și optimizează sarcina verticală a tuturor anvelopelor pentru a obține un comportament eficient și plăcut al vehiculului. Rezultatul este o îmbunătățire semnificativă a direcției și performanțelor de manevrabilitate, pentru reducerea senzațiilor neplăcute ale pasagerilor la accelerație și pentru mai mult confort la volan.

   *Ilustrația Controlului G-Vectoring de la Mazda6 prezentată ca referință.

   G-Vectoring Control (GVC)

  • SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS

   SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS

   Filosofia Mazda de centrare pe nevoile șoferului este amplificată de nou introdusa tehnologie SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS. Oferă un control integrat al motorului, transmisiei, șasiului și a caroseriei pentru a spori sentimentul Jinba-Ittai al mașinii - o senzație de conexiune între mașină și șofer care diferențiază vehiculele Mazda. 

   SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS

  • Motoare și transmisii SKYACTIV

   Motoare și transmisii SKYACTIV

   Mazda3 Sedan 2017 este echipat cu o serie de opțiuni de motorizare pe benzină și pe motorină, de la 100 la 165 de cai putere, toate fiind concepute pentru performanțe remarcabile în timpul condusului, cu emisii scăzute și cu consum competitiv de combustibil. Motoarele noastre SKYACTIV-G și SKYACTIV-D sunt cuplate la o transmisie manuală SKYACTIV-MT în șase trepte sau la o transmisie automată SKYACTIV-Drive.

    

   Motoare și transmisii SKYACTIV

  • SCBS avansat cu recunoașterea pietonilor

   SCBS avansat cu recunoașterea pietonilor

   SCBS-ul avansat al Mazda3 Sedan 2017 include acum sistemul de recunoaștere a pietonilor, oferind astfel mai multă siguranță pentru tine și pentru cei din jur în oraș. Camera inclusă monitorizează distanța și viteza relativă a vehiculului din față, precum și a altor obiecte detectabile, precum pietonii - declanșând automat frâna dacă este iminentă o coliziune.

   SCBS avansat cu recunoașterea pietonilor

  • Headp Up Display

   Head Up Display

   Poziționat în raza vizuală a șoferului, ADD îți permite să vizualizezi informații importante fără să îți dezlipești privirea de la drum. ADD este acum color și are performanțe superioare de luminozitate, definiție și rezoluție, îmbunătățind semnificativ vizibilitatea și lizibilitatea în orice mediu. Informațiile proiectate includ viteza mașinii, viteza de croazieră, indicații de la un viraj la altul, îndrumări ce țin de distanță și bandă, asistența la menținerea benzii de circulație, recunoașterea semnelor de circulație, controlul vitezei de croazieră cu radar și altele.

   Head Up Display

  • Recunoașterea semnelor de circulație

   Recunoașterea semnelor de circulație (TSR)

   TSR cu care este echipată Mazda3 2017 detectează limitele de viteză și le afișează pe afișajul activ de conducere deasupra volanului, sporind astfel siguranța la volan prin reducerea riscului de a rata semnele de circulație. Dacă se depășește limita de viteză sau sistemul identifică un semn de interzis, șoferul este atenționat printr-un semnal sonor și un indicator luminos.

   Recunoașterea semnelor de circulație (TSR)

  Este posibil ca modelul afişat să nu aibă echipare specifică României. Atât culorile, cât şi alte elemente exterioare şi/sau interioare pot fi diferite în realitate faţă de ilustraţia de pe ecran. ¹Preţurile comunicate includ TVA