Îți prezentăm Mazda3, un Sedan sport uimitor, cu un interior deosebit, centrat pe nevoile șoferului 

 

Oferind combinația perfectă dintre performanță, putere și imagine, Mazda3 2017 a fost concepută pornind de la designul KODO - Sufletul Mișcării, care exprimă sportivitate și dinamism în mișcare prin fiecare detaliu, oricât de mic. Formele sculpturale Mazda3 Sedan 2017 creează impresia unei mișcări impresionante spre înainte. Postura puternică și ecartamentul lat sunt indicii ale performanței uimitoare și manevrabilității în timpul condusului. Exteriorul transmite o tensiune plină de energie și o senzație de mișcare ritmată, care încântă orice șofer de la prima vedere.

 

Interiorul deosebit al Mazda3, centrat pe nevoile șoferului, a fost finisat cu materiale premium și cu atenție la detalii. Habitaclul reproiectat, impresionant de spațios și luxos, echipat cu scaune sport, frână de parcare electrică, cusături în culori contrastante și materiale plăcute la atingere oferă confortul de care ai nevoie pentru a te bucura pe deplin în timpul deplasărilor. Volanul cu un design nou, bordul curbat și capacele cromate ale gurilor de ventilație sporesc atractivitatea habitaclului.

  • LED-uri unicat

   LED-uri unicat

   Sistemul unic de LED-uri distinctive ale acestui model Sport include lămpi de fază lungă adaptive anti-orbire cu curățare automată, oferind vizibilitate îmbunătățită pe timp de noapte fără a deranja ceilalți participanți la trafic. Luminile de zi LED,  proiectoarele de ceață LED, stopurile LED și noile faruri dinamice cu LED contribuie la rândul lor la crearea aspectului izbitor de distinctiv al Mazda3.

   LED-uri unicat

  • Culori metalice premium

   Culori metalice premium

   Noua culoare metalică premium a Mazda3 Sedan - gri Machine - reflectă căutarea frumuseții absolute în materie de mașini, obținută prin tehnologia evoluată de vopsire TAKUMI-NURI. Reflectând designul KODO, griul Machine accentuează designul dinamic și sport al acestui Sedan.


   Pasiunea noastră pentru mașini este complet întruchipată de culoarea metalică premium roșu Soul - un roșu profund și intens ce radiază energie emoțională.

   Culori metalice premium

  • Volan încălzit cu un design nou

   Volan încălzit cu un design nou

   Interiorul spațios al acestui model Mazda, centrat pe nevoile șoferului, oferă mediul perfect pentru condus, având acum o ergonomie și o aderență mai bună a volanului din piele, precum și manete și capac pentru airbag mai mici. Noul volan permite controlul șoferului asupra sistemului audio și sistemului de control al vitezei de croazieră și se încălzește la scurt timp după pornirea motorului, asigurând o senzație plăcută la atingere în zilele reci de iarnă.

   Volan încălzit cu un design nou

  • Jantele din aliaj Mazda

   Jantele din aliaj Mazda

   Jantele elegante din aliaj de 18" cu un design nou asigură o senzație plăcută la viteză și o stabilitate sporită, completând designul Mazda3 Sedan. Având una din cele mai ușoare structuri din clasa sa și un design care suprimă zgomotul și sporește stabilitatea la manevrare, noile jante din aliaj de la Mazda asigură o combinație unică de stil și performanță.

   Jantele din aliaj Mazda

  Este posibil ca modelul afişat să nu aibă echipare specifică României. Atât culorile, cât şi alte elemente exterioare şi/sau interioare pot fi diferite în realitate faţă de ilustraţia de pe ecran. ¹Preţurile comunicate includ TVA