Stilată, sportivă și mai distractivă, cu siguranță avansată

Cu Mazda2 TAKUMI condusul este și mai distractiv. Stilată și sportivă, cu elemente avansate de siguranță, este mașina perfectă pentru mediul urban. Plăcerea pură a condusului Jinba Ittai este intensificată în mod surprinzător de noile caracteristici. Fiecare călătorie va fi o adevărată aventură.

Mazda2 TAKUMI este o ediție specială cu atitudine urbană, inclusiv jante negre din aliaj de 16” și geamuri fumurii. Dotată cu tehnologii de ultimă generație, personalitatea agilă și plăcuță la condus a Mazda2 TAKUMI se îmbină perfect cu interiorul premium, centrat pe om și caracteristicile de siguranță avansate. Parchezi mai ușor cu sistemul video marșarier și ai vizibilitate sporită datorită proiectoarelor de ceață față cu LED. În același timp, conduci relaxat cu Sistemul de navigație MZD-Connect Mazda.*

Proiectoare de ceață cu LED

Condu cu încredere, ziua și noaptea Proiectoarele de ceață față cu LED luminează drumul și asigură vizibilitate de excepție chiar și în cele mai dificile condiții, pentru o călătorie lipsită de griji și confortabilă.

Siguranță

Plăcută la condus și agilă prin oraș, Mazda2 TAKUMI este ușor de parcat și condus în marșarier cu ajutorul camerei video marșarier, care îți oferă o imagine clară a ceea ce nu poți vedea în oglinda retrovizoare.

Jante negre din aliaj de 16”

Jantele din aliaj de 16” de culoare neagră amplifică alura sportivă și stilată a Mazda2 TAKUMI, suprimă zgomotul și asigură o mai mare aderență a ținutei de drum excepționale.

Design

Roșu Soul Crystal este cea mai vie culoare pe care am creat-o până în prezent. Aceasta insuflă Mazda2 TAKUMI o energie vibrantă, intensificând luciul profund al caroseriei robuste și elegante în jocul de umbre și lumini din timpul deplasărilor.

Test drive

Testează la drum Mazda2 TAKUMI sportivă și stilată.

Măiestrie

Vezi cum fiecare Mazda este adusă la viață manual.

* Disponibil ca echipare opțională

*MZD Connect nu este aplicabil în Irlanda

**Proiectoarele de ceață nu sunt disponibile pentru piețele sudice

**Farurile cu LED și proiectoarele de ceață spate sunt disponibile pentru piețele centrale cu Pachetul Light opțional

 

Modelul prezentat este posibil să nu corespundă cu specificațiile de pe piață. Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate.  

 

 

Valori emisii CO2 consum combinat*:

111 g/km pentru 1.5 SKYACTIV-G Benzină 75 cp Transmisie manuală cu 5 trepte 
111 g/km pentru 1.5 SKYACTIV-G Benzină 90 cp Transmisie manuală cu 5 trepte 
118 g/km pentru1.5 SKYACTIV-G Benzină 90 cp Transmisie automată cu 6 trepte 
127 g/km pentru 1.5 SKYACTIV-G Benzină 115 cp Transmisie manuală cu 6 trepte (RHD) 
124 g/km pentru 1.5 SKYACTIV-G Benzină 115 cp Transmisie manuală cu 6 trepte (LHD)

 

*Vehiculele sunt omologate în conformitate cu noua procedură standard WLTP, prevăzută de Regulamentul (UE) 2017/1151; Regulamentul (CE) 715/2007.
Ca termen de comparație, valorile la care se face referire sunt valorile NEDC stabilite conform Regulamentului (UE) de punere în aplicare 2017/1153.