“mazda2 stradă” mazda2 roşie “noua mazda2” mazda2 2015

Descoperă o nouă distracţie

 

Sigură, cu o capacitate mare de răspuns şi agilă pe străzile oraşului, Mazda2 oferă o dinamică a condusului care îţi va aduce zâmbetul pe faţă. În plus, îi vei aprecia confortul şi stabilitatea în linie dreaptă la rularea pe autostradă.


Tehnologia SKYACTIV combină funcţiile pentru un condus ecologic cu tehnologia avansată de siguranţă i-ACTIVSENSE, inspirând încredere în orice împrejurări.

Sistem Asistent de frânare inteligent pentru oraş (SCBS) 

 

Elimină stresul din timpul condusului în oraş cu ajutorul Asistentului de frânare inteligent pentru oraş (SCBS). 

Senzorii integraţi monitorizează permanent distanţa şi viteza cu care te apropii de maşina din faţă şi, dacă detectează probabilitatea unei coliziuni la viteză mică (activ la viteze sub 30 km/h), sistemul SCBS acţionează frânele pentru oprire de urgenţă. Dacă este cazul, maşina va frâna automat pentru a elimina sau a minimiza impactul coliziunilor la viteză redusă (standard pe Revolution Top). 

  • “afişaj active driving mazda2”

   Afişajul Head Up Display

   Te menţine la curent cu informaţii esenţiale în tip real, inclusiv viteza, îndrumările de navigare şi avertismentele de siguranţă i-ACTIVSENSE. Afişajul rabatabil (head-up display) este poziţionat deasupra panoului cu indicatoare şi informaţiile sunt proiectate în aria vizuală. Pentru a evita excesul de informaţii, afişajul Active Driving Display arată maximum trei elemente simultan (Head Up Display este standard pe Revolution Top).

   Afişajul Head Up Display

  • “schimbător de viteze mazda2” interior mazda2 “mazda2” mazda2“

   SKYACTIV-Drive

   Beneficiază de o schimbare rapidă, sigură şi precisă a vitezelor pentru creşterea performanţelor sportive. Am luat apreciata cutie de viteze automată SKYACTIV-DRIVE şi am făcut-o mai compactă şi mai uşoară pentru Mazda2.

    

   Astfel, am obţinut o economie crescută de combustibil, putere directă mai mare şi o senzaţie a condusului asemănătoare celei oferite de o cutie de viteze manuală. În concluzie, cea mai mică cutie de viteze a noastră se comportă exemplar la toate capitolele.

   SKYACTIV-Drive

  • Sistem de monitorizare a unghiului mort (RVM)

   Sistemul de monitorizare a unghiului mort al oglinzilor scanează benzile alăturate şi identifică vehicule pe o distanţă de până la 50 de metri. Maşina te avertizează prin intermediul unui semnal sonor şi al unor indicatoare vizuale intermitente pe oglinzile retrovizoare. De asemenea, am inclus sistemul de alertă la trafic în marşarier (RCTA).

   Sistem de monitorizare a unghiului mort (RVM)