Mazda2 IPM

Manevrabilitate instantanee, personalitatea plăcerii de a conduce și siguranță inteligentă, toate într-o singură mașină

 

Mazda2 2017 înseamnă distracție fără compromisuri, iar aceasta este realizată cu ajutorul Tehnologiei unice SKYACTIV de la Mazda. Performanțele remarcabile sunt completate de confort maxim, consum eficient și o senzație fantastică de control. Mazda2 a fost cunoscută tot timpul pentru manevrabilitatea instantanee, iar introducerea celei mai recente tehnologii SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS de la Mazda adaugă un nou nivel de rafinament și de plăcere pură a condusului.

 

A fost acordată o atenție specială și caracteristicilor de siguranță i-ACTIVSENSE Evolution, care lucrează inteligent la nivelul tuturor componentelor Mazda2 pentru a-ți oferi susținere chiar și în cele mai dificile condiții de drum și de vreme. Mazda2 te ajută să fii un șofer mai bun, mai încrezător, astfel încât să te poți concentra pe plăcerea condusului.

  • Cameră video marșarier, sistem de acces fară cheie

   Cameră video marșarier, sistem de acces fară cheie

   Parcarea este facilă grație camerei video activată în marșarier. Acum ai o vizibilitate completă indiferent de spațiu, în plus ai acces în mașină fară să mai cauți cheile printr-o simpla apăsare de buton.

   Cameră video marșarier, sistem de acces fară cheie

  • Rămâi în siguranță pe autostradă și atunci când mergi în marșarier

   Monitorizarea unghiului mort al oglinzilor (BSM)

   Mazda2 vede lucruri pe care tu nu le vezi. BSM utilizează senzori care verifică dacă există mașini în unghiul mort din stânga și din dreapta. Dacă semnalizezi o schimbare de direcție și se apropie un vehicul, se aude un avertisment sonor, iar lămpile indicatoare din oglinzi clipesc pentru a te alerta. Atunci când mergi în marșarier, RCTA te avertizează de orice posibil obstacol.

   Monitorizarea unghiului mort al oglinzilor (BSM)

  • Vedere mai bună noaptea, pentru mai multă siguranță

   Vedere mai bună noaptea, pentru mai multă siguranță

   O vizibilitate nocturnă de excepție, este una din prioritățile sistemelor de siguranță pro-active Mazda. Sistemul de faruri LED disponibil în funcție de echipare, se adaptează automat pentru a nu orbi ceilalți participanți aflați în trafic. La viteze mari, farurile LED transmit mai multa luminozitate pentru a observa din timp semnele de circulație.

   Vedere mai bună noaptea, pentru mai multă siguranță

  • Condu cu încredere

   Condu cu încredere

   Senzorii incorporați detectează permanent pericolele și potențialele riscuri de pe drum, pentru a te proteja pe tine și pe pasagerii din mașină. Asistentul de frânare inteligent în oraș (SCBS) detectează vehiculele și amorsează frânele pentru oprire de urgență sau frânează automată dacă există riscul de coliziune la viteze mici. SCBS în marșarier te ajută să eviți coliziunile la viteză mică atunci când rulezi în marșarier.

   Condu cu încredere

  • Siguranță la drum lung

   Siguranță la drum lung

   Dacă începi să te simți obosit la drum lung, îți poți pierde concentrarea. Iată de ce Sistemul de alertare a atenției șoferului a fost conceput pentru a-ți oferi siguranță și a reduce riscul de accidente. Sistemul funcționează la viteze de peste 65 km/h și începe să învețe stilul tău de condus înainte de a se instala oboseala. Ulterior, sistemul detectează schimbările în modul tău de a conduce, care pot sugera că ți-ai pierdut concentrarea.

   Siguranță la drum lung

  • SKYACTIV-Drive

   SKYACTIV-Drive

   Bucură-te de schimbarea precisă, lină și rapidă a vitezelor, pentru performanțe sportive mulțumită transmisiei automate de înaltă eficiență SKYACTIV-DRIVE, care beneficiază de recunoaștere largă, oferind o plajă de by-pass a convertorului de cuplu extrem de largă și eficientă, cu cele mai bune caracteristici dintre toate tipurile de transmisie. Rezultatul este o mai bună eficiență a consumului, mai multă putere directă și atât de multă plăcere la volan încât se simte aproape ca o cutie manuală.

    

   SKYACTIV-Drive

  Modelul prezentat este posibil să nu corespundă cu specificațiile de pe piață. Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate.  Valori emisii CO2 consum combinat*:


  111 g/km pentru 1.5 SKYACTIV-G Benzină 75 cp Transmisie manuală cu 5 trepte 

  111 g/km pentru 1.5 SKYACTIV-G Benzină 90 cp Transmisie manuală cu 5 trepte 

  118 g/km pentru1.5 SKYACTIV-G Benzină 90 cp Transmisie automată cu 6 trepte 

  124 g/km pentru 1.5 SKYACTIV-G Benzină 115 cp Transmisie manuală cu 6 trepte (LHD)


  *Vehiculele sunt omologate în conformitate cu noua procedură standard WLTP, prevăzută de Regulamentul (UE) 2017/1151; Regulamentul (CE) 715/2007.

  Ca termen de comparație, valorile la care se face referire sunt valorile NEDC stabilite conform Regulamentului (UE) de punere în aplicare 2017/1153