Stil impresionant atât la interior, cât şi la exterior

 

Conturul sportiv al caroseriei Mazda2 şi aspectul „musculos” exprimă designul dinamic KODO – Sufletul Mişcării din faţă până în spate. Poziţia aplecată în faţă şi aspectul aerodinamic te duc cu gândul la un atlet în bloc-start, pregătit să descătuşeze o explozie de energie.


Interiorul stilat oferă imaginea calităţii premium iar alături de designul ergonomic şi inovaţiile tehnologice, îţi va da senzaţia că eşti una cu maşina.

  • “interior mazda2” scaun şofer mazda2 “noua mazda2” mazda2 2015 “tablou de bord mazda2”

   Habitaclu ergonomic pentru şofer

   Mazda2 este proiectată pentru confortul şoferului, cu comenzi şi afişaje ergonomice. Dotările precum MZD Connect disponibil de pe Attraction, îţi oferă senzaţia de contopire cu maşina.


   Poziţiile optimizate ale pedalelor, precum şi volanul şi scaunele reglabile te ajută să îţi găseşti mult mai uşor poziţia de condus ideală.

   Habitaclu ergonomic pentru şofer

  • “interior mazda2” scaunul şoferului roşu mazda2 “noua mazda2” mazda2 2015 “tablou de bord mazda2” mazda2 roşie

   Design inovator şi stilat

   Pregăteşte-te de decolare. Când te vei aşeza în interiorul stilat şi sportiv al Mazda2 vei observa asemănarea cu cockpitul unui avion.


   Panoul cu indicatoare are forma fuselajului, iar tabloul de bord se prelungeşte asemenea unei aripi. Până şi fantele pentru aer condiţionat evocă designul unui motor cu reacţie, continuând în mod natural linia uşilor şi sugerând fluxul de aer dintr-un motor cu reacţie.  

   Design inovator şi stilat

  • “faruri mazda2” lămpi cu led mazda2 “noua mazda2” mazda2 2015 “faţă mazda2” mazda2 roşie

   Faruri cu LED

   Mazda2 prinde viaţă cu ajutorul noului design cu patru faruri cu LED, plasate în vârful aripilor cromate – o expresie a vitalităţii pure şi a dinamismului.

   Farurile alungite cu LED au un aspect agresiv ziua şi luminează chiar şi cele mai întunecate nopţi, oferind vizibilitate excelentă (standard de pe Revolution).

   Faruri cu LED

  • “mazda2 5-uşi” mazda2 roşu “mazda2” mazda2 2015 “jante mazda2” mazda2 oglindă laterală

   Jante din aliaj cu aspect sportiv

   Exprimă spirit sportiv şi dinamism de la rulmenţi până la jante. Începând cu nivelul Attraction, modelele sunt echipate cu jante de 15” din aliaj, iar modelele Revolution Top se diferenţiază prin jantele Diamond de 16” din aliaj.  Ambele stiluri oferă impresia de robusteţe şi putere, care completează aspectul atletic şi „musculos” al Mazda2.

   Jante din aliaj cu aspect sportiv

  Este posibil ca modelul afişat să nu aibă echipare specifică României. Atât culorile, cât şi alte elemente exterioare şi/sau interioare pot fi diferite în realitate faţă de ilustraţia de pe ecran.  

  ¹Preţurile comunicate includ TVA