Mazda2 IPM

Design KODO: stil sportiv, puternic și energie irezistibilă

 

Acea senzație specială de armonie între șofer și mașină pe care o numim Jinba Ittai depășește plăcerea pură a condusului unei mașini Mazda2. Am folosit filosofia noastră premiată de design KODO - Sufletul Mișcării pentru a crea o legătură emoțională cu ceea ce vezi, ceea ce atingi și ceea ce experimentezi. Această senzație de plăcere pură a fost sporită printr-un interior reconfigurat și mai sofisticat.

 

Inspirându-ne din comportamentul și caracteristicile șoferilor, ne-am folosit experiența maeștrilor noștri artizani pentru a modela caroseria și interiorul avându-te pe tine în centrul preocupărilor noastre. Caroseria este elegantă, puternică și simplificată până la perfecțiune, fiind însuflețită de o nouă gamă de culori premium. Am folosit doar cele mai bune materiale pentru a crea habitaclul stilat, centrat pe nevoile șoferului. Mazda2 are o personalitate și o individualitate care te vor face imediat să te simți în largul tău.

  • Habitaclu centrat pe șofer, cu finisaje de calitate

   Habitaclu centrat pe șofer, cu finisaje de calitate

   Când te urci la volanul Mazda2, te vei simți imediat conectat cu mașina. Cabina centrată pe factorul uman, are o ergonomie perfectă de la comenzile facile ale centrului de comandă HMI, la Head Up Display-ul color vizibil indiferent de condițiile atmosferice.

   Habitaclu centrat pe șofer, cu finisaje de calitate

  • Un nou design al volanului pentru aderență perfectă

   Un nou design al volanului pentru aderență perfectă

   Manvrabilitatea superioară a modelului Mazda2 începe cu tine. După o dezvoltare continuă în ergonomia umană, Mazda a redesenat și îmbunătățit desingul volanului, pentru confort și aderentă superioare.

   Un nou design al volanului pentru aderență perfectă

  • Culori metalice premium

   Culori metalice premium

   Tehnologia noastră avansată de vopsire TAKUMI-NURI oferă noii culori metalice premium Gri Machine un finisaj bogat, plin de viață, care pe vremuri nu putea fi obținut decât manual de maeștrii artizani. Creată pentru a reflecta frumusețea deosebită a caroseriei Mazda2, vopseaua inovatoare este incredibil de rezistentă, scoțând în evidență contururile elegante și puternice ale Mazda2 an după an. Pentru întreaga gamă de culori disponibile, configurează-ți propria Mazda2.

   Culori metalice premium

  • Headp Up Display color

   Head Up Display color

   În timp ce ești la volan, poți obține informații importante despre condus pe Head Up Display color (ADD), fără a-ți lua ochii de la drum. Cu afișaj multicolor pentru o rezoluție și o definiție mai bună, ADD este vizibil atât ziua, cât și noaptea, indiferent de condițiile de vreme. Cu o singură privire, poți vizualiza informații esențiale despre viteza vehiculului, instrucțiuni de navigație, semnele de circulație și anumite avertismente de siguranță.

   Head Up Display color

  • Jante din aliaj cu alură sportivă

   Jante din aliaj cu alură sportivă

   Transmit sportivitate și dinamism de la interior spre exterior, jantele din aliaj ușor de 16” creează un contrast prin materialele diferite, ce susțin și completează limbajul nostru de design atletic Kodo – Sufletul Mișcării.

   Jante din aliaj cu alură sportivă

  • Faruri LED

   Faruri LED

   Mazda2 este echipată, în funcție de nivel, cu faruri LED perfect încadrate de grila masivă față – ce exprimă vitalitate și dinamism. Semnatura luminilor LED diurne  sugerează conturulul unui prădător cu o vedere nocturnă impecabilă, chiar și în cele mai întunecoase nopți. 

   Faruri LED

  • Titlu

   Piele de cea mai bună calitate

   Mazda2 2017 are mai multe variante de design pentru scaune, folosind materiale de mai bună calitate și o nouă codificare a culorilor pentru toate nivelurile de echipare. Asortarea culorilor este acum evoluată și rafinată, pentru a crea o senzație de utilizare armonioasă a culorilor și pentru a păstra spiritul jucăuș caracteristic. Calitatea înaltă și alinierea la tendințele modei sunt realizate prin eliminarea elementelor inutile, prin asortarea culorilor și prin precizia accentelor.

   Piele de cea mai bună calitate

  Modelul prezentat este posibil să nu corespundă cu specificațiile de pe piață. Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate.  Valori emisii CO2 consum combinat*:


  111 g/km pentru 1.5 SKYACTIV-G Benzină 75 cp Transmisie manuală cu 5 trepte 

  111 g/km pentru 1.5 SKYACTIV-G Benzină 90 cp Transmisie manuală cu 5 trepte 

  118 g/km pentru1.5 SKYACTIV-G Benzină 90 cp Transmisie automată cu 6 trepte 

  124 g/km pentru 1.5 SKYACTIV-G Benzină 115 cp Transmisie manuală cu 6 trepte (LHD)


  *Vehiculele sunt omologate în conformitate cu noua procedură standard WLTP, prevăzută de Regulamentul (UE) 2017/1151; Regulamentul (CE) 715/2007.

  Ca termen de comparație, valorile la care se face referire sunt valorile NEDC stabilite conform Regulamentului (UE) de punere în aplicare 2017/1153