„mazda mx-5” mazda elegantă ”noua mazda mx-5” design mazda „design mazda kodo - sufletul mişcării”

Design impresionant cu suflet

 

Designul KODO a evoluat pentru a face apel la simțurile dvs. vizual și tactil. Cea mai recentă culoare de caroserie Roșu Soul Crystal are o strălucire și o energie care evidențiază personalitatea puternică, dar frumoasă a MX-5. Proporțiile elegante și contururile netede circulă de la exterior spre interiorul mașinii, oferindu-i o senzație de continuitate și unitate.

Designul interior elegant dispune de măiestrie de înaltă calitate, de la scaunele sportive la comenzile intuitive din habitaclul șoferului. MX-5 este proiectat pentru plăcerea pură de a conduce și o senzație dinamică.

  • „noua mazda mx-5” decapotabilă mazda „maşină sport mazda” design elegant mazda „design caroserie mazda” design kodo

   Design clasic cu acoperiș deschis

   MX-5 are profilul clasic al unei mașini sport cu greutate redusă și acoperiș deschis, cu scaune aflate acum mai în spate și o capotă lungă și joasă, care se extinde în fața ta.

    

   Cu forma sa compactă, alura solidă, liniile suple și contururile fluide, MX-5 promite plăcerea pură de a conduce și aventuri incitante împreună.

   Design clasic cu acoperiș deschis

  • „interior mazda MX-5” scaunul şoferului roşu mazda MX-5 „noua mazda MX-5

   Jinba Ittai - senzația de unitate

   Până când nu te afli în interiorul MX-5 și nu conduci, este dificil să descrii legătura pe care o simți cu mașina. Designul interior elimină limitele vizuale dintre interiorul și exteriorul mașinii, creând o senzație completă de unitate, ca și cum ați fi fost conectați dintotdeauna.

   Jinba Ittai - senzația de unitate

  • „noua mazda mx-5” înveliş de piele mazda „volan mazda” interior mazda „jinba ittai”

   Designul volanului

   Pielea neagră și cusăturile roșii oferă o senzație plăcută la atingere. Forma este proiectată în așa fel încât să ți se potrivească în mâini, asigurând acționarea rapidă și ușoară a volanului atunci când conduci pe drumuri șerpuite.

    

   Comutatoarele de comandă sunt montate pentru a fi accesate cu degetele în interiorul spițelor, care sunt acoperite cu crom satinat.*

    

   *Disponibil începând cu nivelul de echipare Challenge.

   Designul volanului

  • „noua mazda mx-5” design spate mazda „blocuri optice spate mazda” design kodo

   Design spate

   Umerii musculoși ridicați și aripile spate conturate dau senzația de volum în timp ce colțurile netezite și părțile laterale îndreptate spre interior creează un aspect compact și tonificat.

    

   Utilizând un stil curat și simplu, am mărit lungimea și adâncimea compartimentului portbagajului pentru a crea un spațiu de stocare mai practic. 

   Design spate

  Este posibil ca modelele afişate să nu aibă echipare specifică României. Culorile şi anumite elemente exterioare şi/sau interioare pot diferi pe ecran faţă de realitate. Valorile referitoare la consum prezentate sunt obţinute din rezultatele unor teste oficiale reglementate de UE, obţinute prin testări în laborator. Acestea sunt oferite exclusiv în scop consultativ şi pot să nu reflecte valorile aferente stilului tău de condus.