Cel mai bine vândut roadster din lume este construit pentru plăcerea pură a condusului.

 

Sportiva Mazda MX-5 îți va tăia răsuflarea înainte de a o conduce, acum este disponibilă în noua culoare de caroserie surprinzător de vie, Roșu Soul Crystal, concepută pentru a exprima frumusețea și calitatea uimitorului design KODO – Sufletul mișcării al MX-5. După ce te așezi la volan și trăiești potențialul incitant al MX-5, vei înțelege senzația pură a plăcerii de a conduce.

Tehnologia noastră premiată SKYACTIV și „strategia gram” asigură că această mașină sport compactă și ușoară oferă o senzație fantastică la volan, creând senzația unică de armonie, Jinba Ittai, între șofer și MX-5. Iar aceasta este îmbunătățită de sistemul de infotainment MZD Connect inovator integrat și caracteristicile de siguranță i-ACTIVSENSE care funcționează ca o extensie a propriului corp.

 

 

Motorizare superioară ce dezvoltă 184CP

Caroseria ușoară SKYACTIV de neegalat

Cel mai bine vândut roadster din lume

Conceptul semnătură de la Mazda, Jinba-Ittai - comuniunea perfectă dintre mașină și șofer

Viteză maximă: 219 km/h*

Acceleraţie: de la 0 la 100 în 6,5 secunde*

Consum de combustibil: 6,3 l/100 km**

Emisii de CO2: 143 g/km**

 

*Valori valabile pentru motorizarea G184

**Valori valabile pentru motorizarea G132 conform WLTP convertit la NEDC

¹Preţurile comunicate includ TVA 

Premii Câştigătoare a numeroase premii şi distincţii pentru design inovator

Noua Mazda MX-5 a mai adăugat un titlu pe lista impresionantă de trofee, prin câștigarea prestigiosului Cea mai bună decapotabilă desemnată de What Car Awards 2016. Cel mai ușor, lat și stabil MX-5 reflectă toate atributele legendarului roadster, combinate cu limbajul impresionantul de design „KODO – Sufletul mişcării”.

A patra generaţie a modelului emblematic MX-5 a câştigat premiul „Red Dot: Best of the Best”, cea ma înaltă distincţie din cadrul competiţiei, acordată la doar 1,6% dintre participanţii din acest an pentru designuri de excepţie. Liniile şi formele KODO exprimă în mod discret acumularea de energie şi natura atletică „în mişcare” a vehiculelor Mazda.

Caracteristici Descoperă de ce este specială Mazda MX-5

Culori Vezi gama de culori din toate unghiurile

Galerie Explorează cele mai fine detalii din toate perspectivele

car
car

upquote Atunci când conduci o Mazda, nu conduci niciodată singur. Mașina și șoferul, în perfectă armonie. downquote

Putem să te ajutăm?

Putem să te ajutăm?

Îţi mulţumim că te-ai informat despre Mazda MX-5. Vrei să o încerci?

Este posibil ca modelele afişate să nu aibă echipare specifică României. Culorile şi anumite elemente exterioare şi/sau interioare pot diferi pe ecran faţă de realitate. Valorile referitoare la consum prezentate sunt obţinute din rezultatele unor teste oficiale reglementate de UE, obţinute prin testări în laborator. Acestea sunt oferite exclusiv în scop consultativ şi pot să nu reflecte valorile aferente stilului tău de condus.

 

**„Sistemul de avertizare la depășirea benzii de rulare” este standard începand cu nivelul de echipare Attraction.