Legendarul roadster Mazda MX-5 este singura mașina din istorie ce a câștigat ambele premii: Mașina Anului în Lume și Mașina cu cel mai bun Design din Lume în 2016

 

Aspectul ultrasportiv şi remarcabil al Mazda MX-5, precum şi proporţiile perfecte fac din această evoluţie a designului KODO – Sufletul mişcării cel mai exotic limbaj ce celebrează mișcarea. Când te vei aşeza la volan, legătura emoțională este instantanee, vei resimţi plăcerea pură de a conduce cel mai bine vândut roadster din lume, Mazda MX-5.

Tehnologia noastră premiată SKYACTIV şi „strategia de reducere a greutății” îi imprimă acestei maşini sportive compacte o senzaţie unică în timpul condusului - creând o legătură Jinba Ittai intimă între şofer şi MX-5. Iar această senzaţie este îmbunătăţită de sistemul de informaţii şi divertisment inovator MZD Connect şi de componentele de siguranţă i-ACTIVSENSE care funcţionează precum o extensie a corpului tău.

 

 

Mașină cu două locuri construită pentru plăcerea pură a condusului

Caroseria ușoară SKYACTIV de neegalat

Cel mai bine vândut roadster din lume

Conceptul semnătură de la Mazda, Jinba-Ittai - comuniunea perfectă dintre mașină și șofer

Viteză maximă: 214 km/h*

Acceleraţie: de la 0 la 100 în 7,3 secunde*

Consum de combustibil: 6,0 l/100 km**

Emisii de CO2: 139 g/km**

 

*Valori valabile pentru motorizarea G160

**Valori valabile pentru motorizarea G130

¹Preţurile comunicate includ TVA 

Premii Câştigătoare a numeroase premii şi distincţii pentru design inovator

Noua Mazda MX-5 a mai adăugat un titlu pe lista impresionantă de trofee, prin câștigarea prestigiosului Cea mai bună decapotabilă desemnată de What Car Awards 2016. Cel mai ușor, lat și stabil MX-5 reflectă toate atributele legendarului roadster, combinate cu limbajul impresionantul de design „KODO – Sufletul mişcării”.

A patra generaţie a modelului emblematic MX-5 a câştigat premiul „Red Dot: Best of the Best”, cea ma înaltă distincţie din cadrul competiţiei, acordată la doar 1,6% dintre participanţii din acest an pentru designuri de excepţie. Liniile şi formele KODO exprimă în mod discret acumularea de energie şi natura atletică „în mişcare” a vehiculelor Mazda.

Caracteristici Află ce face această maşină deosebită

Culori Vezi gama de culori din toate unghiurile

Galerie Explorează cele mai fine detalii din toate perspectivele

car
car

upquote Atunci când conduci o Mazda, nu conduci niciodată singur. Mașina și șoferul, în perfectă armonie. downquote

My Mazda Este o platformă personalizată dedicată proprietarilor de Mazda

Descoperă My Mazda

 

My Mazda este o platformă personalizată dedicată proprietarilor de Mazda. Cu ajutorul My Mazda, păstrezi într-un singur loc actele de proprietate, manualele, istoricul și programările la service, tutorialele și informațiile privind garanția. Aplicația este disponibilă pe desktop și pe dispozitive mobile.

Află detalii

Putem să te ajutăm?

Putem să te ajutăm?

Îţi mulţumim că te-ai informat despre Mazda MX-5. Vrei să o încerci?

Este posibil ca modelele afişate să nu aibă echipare specifică României. Culorile şi anumite elemente exterioare şi/sau interioare pot diferi pe ecran faţă de realitate. Valorile referitoare la consum prezentate sunt obţinute din rezultatele unor teste oficiale reglementate de UE, obţinute prin testări în laborator. Acestea sunt oferite exclusiv în scop consultativ şi pot să nu reflecte valorile aferente stilului tău de condus.