Dinamică excepțională a șofatului pentru distracție maximă pe șosea

 

MX-5 RF are o personalitate proprie. Construită cu Tehnologie SKYACTIV și echipată cu un șasiu ușor și jos, mașina se comportă ca o adevărată mașină sportivă, așa cum a fost întotdeauna, în timp ce caracteristicile avansate de siguranță, inclusiv Farurile adaptive cu LED (ALH)* îți oferă încredere maximă pentru a te bucura de condus în orice condiții.

 

 

Manevrabilitate dinamică și ușoară cu Tehnologia SKYACTIV:

Motoare SKYACTIV-G 1.5 și 2.0

Transmisie automată în șase trepte sau SKYACTIV-MT

CAROSERIE și ȘASIU SKYACTIV

i-stop și i-ELOOP**

doar pe benzină

**disponibil doar la nivelul de echipare superior al motorului 2.0

 

Echipat cu tehnologie avansată de siguranță și confort i-ACTIVESENSE:

Sistem de avertizare la depășirea benzii de rulare (LDWS)

Sistem de faruri adaptive (AFLS)

Monitorizarea unghiului mort (BSM)

Sistem de control al fazei lungi (HBCS)

 

PAGINĂ DESIGN

*ALH este standard la nivelul de echipare Revolution / Revolution top pentru LHD și face parte din pachetul de siguranță opțional la nivelul de echipare Revolution / Revolution top pentru RHD.

*AFLS face parte din pachetul tehnic opțional la nivelul de echipare Challenge pentru LHD și este standard la nivelul de echipare Revolution / Revolution top pentru RHD.

  • mx-5-rf-2

   CAROSERIE SKYACTIV și ŞASIU SKYACTIV

   CAROSERIA SKYACTIV și ŞASIUL SKYACTIV sunt fabricate din materiale ultra-ușoare, inclusiv aluminiu și oțel cu o rezistență foarte mare la tracțiune. Reglate pentru a atinge un nivel mai mare de confort, ele asigură o direcție agilă și un echilibru perfect indiferent de teren. 

   CAROSERIE SKYACTIV și ŞASIU SKYACTIV

  • mx-5-rf-3

   Propulsoare SKYACTIV

   Plăcerea pură de a conduce MX-5 RF este furnizată de cele două motoare impresionante pe benzină, SKYACTIV-G 1.5 și SKYACTIV-G 2.0, împreună cu fie o transmisie manuală în șase trepte SKYACTIV-MT sau, exclusiv pe MX-5 RF, o transmisie automată în șase trepte*. Ambele motoare oferă o capacitate de reacție instantanee, putere lină și controlată și zgomotul jos și dominant al motorului ce acompaniază și sporește senzațiile tari ale călătoriei.

   *doar pentru motorul de 2.0 litri.

   Propulsoare SKYACTIV

  • mx-5-rf-1

   i-ACTIVSENSE

   Mazda ia în serios siguranța. Folosind o abordare axată pe om, am creat o serie de tehnologii avansate pentru a te menține în siguranță pe drum în orice moment. Gama noastră proactivă de tehnologii te ajută să recunoști și să previi potențiale pericole și are ca scop prevenirea și reducerea coliziunilor atunci când este posibil.

   i-ACTIVSENSE

  • mx-5-rf-4

   Sistem de control al fazei lungi (HBC)

   MX-5 RF este echipat cu faruri inteligente ce comută automat între faza lungă și cea scurtă, în funcție de condițiile de trafic. Astfel, ai parte de vizibilitate ideală în orice moment fără să afectezi ceilalți participanți la trafic.

   Sistem de control al fazei lungi (HBC)

  • mx-5-rf-3

   Sistem de Asistență Electrică pentru Direcție (EPAS)

   Suspensia și Sistemul de Asistență Electrică pentru Direcție (EPAS) au fost reglate special pentru a permite MX-5 RF să furnizeze o performanță agilă și plină de viață în timp ce asigură o călătorie relaxată, confortabilă și rafinată. 

   Sistem de Asistență Electrică pentru Direcție (EPAS)

  • Sistem de monitorizare a unghiului mort (BSM)

   Sistem de monitorizare a unghiului mort (BSM)

   Atunci când schimbi banda de rulare, Sistemul de monitorizare a unghiului mort te avertizează în cazul în care un vehicul se apropie pe o bandă adiacentă la o distanță de până la 45 de metri. Dacă pornești semnalizarea înainte de a schimba banda, martorul de atenționare se aprinde și pornește o avertizare sonoră.

   Sistem de monitorizare a unghiului mort (BSM)

  • Avertizare trafic din spate (RCTA)

   Avertizare trafic din spate (RCTA)

   RCTA funcționează atunci când mergi înapoi. O alarmă te avertizează cu privire la orice vehicule sau obstacole care se apropie de spatele mașinii și se oprește atunci când zona este liberă.

   Avertizare trafic din spate (RCTA)

  • MZD Connect

   MZD Connect

   Cel mai nou design al sistemului intuitiv de infotainment de la Mazda te conectează la lumea exterioară cu un efort minim, permițându-ți să te bucuri în continuare de plăcerea de a fi la volan.

   MZD Connect

  Tehnologie de retractare a acoperișului fastback


  Acoperișul pliabil electric al modelului MX-5 RF este acționat dintr-un singur buton și necesită doar 13 secunde, chiar și când mașina se deplaseaza cu viteze de până la 10 km/h. Avansatul acoperiș este compus din 3 module, fiecare proiectat cu cea mai mare atenție de la calitatea asamblarii, la atenția la detalii, cât și rigiditatea și greutatea materialelor utilizate pentru a oferi performanțe optime.

  *Parte din Pachetul opțional de Siguranță disponibilă în funcție de echipare

   

  Modelul prezentat este posibil să nu corespundă cu specificațiile de pe piață. Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate.