MX-5 RF

Frumusețe, confort, eleganță și stil

 

MX-5 RF demonstrează o expresie perfectă a limbajului nostru de design premiat  KODO - Sufletul mișcării. Proporționat perfect cu linii fastback uimitoare, această mașină sport cu două locuri aduce bucurie tuturor celor care o văd. Fiecare curbă senzuală și linie fluidă este adusă la viață în mod vibrant de noua noastră culoare de caroserie Roșu Soul Crystal, cu o bogăție și profunzime care trebuie văzute pentru a fi crezute.

 

Grație designului rafinat al acoperișului, te poți bucura de senzația de a fi în aer liber în timp ce ai parte de siguranță și de confortul cabinei premium. Grație panourilor caroseriei care încadrează ușile, extinzând culoarea caroseriei exterioare la interior, designul interior îți oferă acea senzație Jinba Ittai de unitate completă cu mașina.

 

 

Design KODO - Sufletul Mișcării în cea mai sportivă variantă

Tehnologie de vopsire TAKUMI-NURI

O nouă culoare metalică premium - Gri Machine

Cabină cu design aerodinamic în formă de lacrimă

 


  • Linii elegante și curgătoare

   Linii elegante și curgătoare

   Stilul elegant al acoperișului MX-5 RF este format din secțiuni laterale care se curbează în zona părții din spate, în timp ce se ascund discret în laterale, pentru a crea o cabină perfectă în formă de lacrimă în jurul șoferului. Linia fluentă a acoperișului se unește cu linia dreaptă a caroseriei - care „curge” de la partea din față a mașinii, trece peste capotă și ajunge până la partea din spate, reușind să creeze o siluetă fastback grațioasă care sigur va întoarce capete.

   Linii elegante și curgătoare

  • Detalii interioare luxoase

   Detalii interioare luxoase

   Axat pe comoditatea șoferului, cel mai nou și mai îmbunătățit design de habitaclu al MX-5 RF aranjează toate comenzile principale în simetrie perfectă și acum este și mai rafinat. Senzația plăcută la atingere a materialelor și calitatea superioară a scaunelor din piele încălzite* sporesc ambianța relaxantă și sofisticată a stilului interior.

   *Culoarea castanie nu este disponibilă pe toate piețele.

   Detalii interioare luxoase

  • Acoperiș fastback retractabil de clasă mondială

   Acoperiș fastback retractabil

   Creat cu atenție și cu un design superb, acoperișul fastback al MX-5 RF se retractează în doar 13 secunde. Panourile de pe acoperiș și geamul negru dispar elegant și lin, lăsând acoperișul din spate în poziție atunci când partea de sus este coborâtă. Acest design nou și cu adevărat unic diferă față de orice alt model hardtop de pe piață.

   Acoperiș fastback retractabil

  • Spațiu în portbagaj fără compromisuri

   Spațiu în portbagaj fără compromisuri

   Designerii noștri s-au asigurat că MX-5 RF nu rămâne fără caracterul său practic atunci când au creat un acoperiș fastback retractabil care se depozitează singur într-un mod compact și eficient. Deși beneficiază de un profil superb și de un design elegant, portbagajul independent continuă să furnizeze șoferului același volum ca modelul soft-top; suficient pentru două genți standard care pot fi luate în avion. O expresie perfectă a stilului și funcțiunii.

   Spațiu în portbagaj fără compromisuri

  • Culoare bogată și nouă a caroseriei

   Culoare bogată și nouă a caroseriei

   Roșu Soul Crystal este o versiune avansată și sofisticată a culorii de caroserie Roșu Soul emblematice de la Mazda, a cărei dezvoltare a durat nouă ani. Creată pentru a exprima perfect limbajul nostru de design, KODO - Sufletul Mișcării, culoarea Roșu Soul Crystal accentuează liniile fluide și curbele senzuale ale MX5 RF cu o energie vie, vibrantă. Tehnologia de vopsire Mazda TAKUMI-NURI îi oferă o saturație de culoare cu 20 % mai mare și 50 % mai multă profunzime față de Roșu Soul.

   Culoare bogată și nouă a caroseriei

  • O senzație Jinba Ittai de unitate

   O senzație Jinba Ittai de unitate

   MX-5 RF aduce exteriorul înăuntru și interiorul în afară într-o armonie perfectă. Prin estomparea limitelor dintre interior și exterior se atinge un sentiment magnific de Jinba Ittai, senzația de unitate între șofer și mașină. Liniile ample ale panourilor caroseriei curg perfect și continuu în cabină în același mod în care o face și aerul proaspăt.

   O senzație Jinba Ittai de unitate

  • Volanul designului

   Volanul designului

   Ține volanul din piele de calitate superioară cu cusături roșii și un finisaj elegant de culoare satin crom, în timp ce schimbi melodiile cu ajutorul comenzilor audio de pe volan. Forma ergonomică este proiectată în așa fel încât să ți se potrivească în mâini, asigurând un control rapid și ușor atunci când te afli pe drumuri șerpuite.

   Volanul designului

  Modelul prezentat este posibil să nu corespundă cu specificațiile de pe piață. Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate.