“mazda cx-5 2015” mazda cx-5 “mazda cx-5 spate” mazda cx-5 tehnologia skyactiv “mazda cx-5 roşie”

Mazda CX-5

Condus dinamic şi palpitant fără compromisuri de performanţă

 

Tehnologia noastră inovatoare SKYACTIV asigură atât economie sporită de combustibil, cât şi performanţe fără compromisuri în condiţiile unui condus extrem de plăcut.

 

Caroseria uşoară şi puternică, precum şi şasiul aerodinamic permit un comportament excelent în viraje şi o manevrabilitate bună pe serpentine, asigurând în acelaşi timp o stabilitate foarte bună la viteze mari. Pentru o mai bună precizie, Drive Selection îţi oferă posibilitatea să selectezi între două moduri de condus.

 

Îmbunătăţirile aduse la suspensii şi la scaune asigură o rulare mai lină şi mai confortabilă. În plus am redus şi nivelul de zgomot, vibraţii şi disonanţă pentru a limita zgomotele în habitaclu.

119-165 g/km¹

Emisii de CO2

4,6-7,2 l/100km

Consum de combustibil în regim combinat

Caroseria SKYACTIV O caroserie mai uşoară pentru un comportament mai dinamic şi mai sigur

“caroseria skyactiv” caroseria skyactiv mazda cx-5 “tehnologia skyactiv mazda cx-5” tehnologia skyactiv

Caroseria SKYACTIV uşoară şi rigidă oferă performanţe ecologice şi de siguranţă excelente.

Caroseria SKYACTIV uşoară a Mazda CX-5 nu contribuie doar la sporirea economiei de combustibil, ci şi la o experienţă de condus surprinzător de palpitantă, agilă şi precisă.

 

În ciuda greutăţii scăzute a caroseriei, nu am făcut compromisuri în ceea ce priveşte siguranţa. Datorită tehnologiilor şi materialelor noi utilizate în construcţia sa, precum oţelul ultrarezistent, caroseria SKYACTIV este extrem de rezistentă.

Suspensiile faţă şi spate Îmbunătăţite pentru un condus mai confortabil

“suspensie” suspensie mazda cx-5 “mazda cx-5 spate ”mazda cx-5 roşie”

Structuri noi ale amortizoarelor faţă şi spate şi bucşe braţ mai joase.

Acum te poţi bucura de un confort la rulare îmbunătăţit oriunde te duci. Am îmbunătăţit suspensiile faţă şi spate al Mazda CX-5 pentru a obţine un control mai bun al posturii şi pentru a reduce trepidaţiile provocate de drumurile accidentate.

 

Vei observa, de asemenea, o diferenţă în ceea ce priveşte manevrabilitatea, deoarece am îmbunătăţit stabilitatea în viraje şi pe drum drept.

Motoarele SKYACTIV pe benzină, respectiv diesel Pentru performanţe de conducere de excepţie

motor avansat skyactiv “motor pe benzină skyactiv” motor diesel skyactiv “motor mazda cx-5”

Motorul diesel SKYACTIV-D bi-turbo, ce dezvoltă o putere maximă de 175 CP și un cuplu de 420 Nm

Motoarele noastre SKYACTIV, conform normele Euro 6, îţi oferă o experienţă de condus intensă şi eficientă, precum şi o paletă mai largă de opţiuni. Mazda CX-5 este acum disponibilă în Europa cu motorul pe benzină SKYACTIV-G de 2,5 litri, cu o putere de 192 CP. Acesta i se alătură motorului diesel SKYACTIV-D cu turbocompresor dublu care elimină întârzierea la acceleraţie, tipică motoarelor turbo.

 

Fiecare motor este disponibil cu mai multe opţiuni de cutii de viteze. Poţi alege cutiile de viteze manuale SKYACTIV-MT6 care asigură comutări line şi precise. Sau poate preferi senzaţia de sportivitate oferită de cutia de viteze automată SKYACTIV-Drive în 6-trepte.

Caracteristici Descoperă detaliile dincolo de suprafaţă

Este posibil ca modelul afişat să nu aibă echipare specifică României. Atât culorile, cât şi alte elemente exterioare şi/sau interioare pot fi diferite în realitate faţă de ilustraţia de pe ecran. ¹Preţurile comunicate includ TVA (taxa pe valoare adaugată 20%)