“mazda cx-5 2015” mazda cx-5 ”mazda cx-5 faţă” mazda cx-5 tehnologia skyactiv ”mazda cx-5 roşie”

Mazda CX-5

O maşină cu consum redus, extrem de plăcută la condus

 

 

Mazda CX-5 înregistrează performanţe ecologice de excepţie fără a face compromisuri în ceea ce priveşte experienţa la volan. Am creat o maşină eficientă şi aerodinamică cu ajutorul tehnologiei SKYACTIV şi al materialelor noi care contribuie la reducerea greutăţii şi la rezistenţa ansamblului în acelaşi timp.

 

Cu tehnologia i-stop, vei economisi combustibil în momentele în care staţionezi. Nu e de mirare că CX-5 are un consum de combustibil redus, înregistrând un nivel de emisii de CO2 începând cu 119 g/km. În plus, toate motorizările îndeplinesc fără niciun efort cerinţele impuse de standardul de emisii Euro 6.

119-165 g/km¹

Emisii de CO2

4,6-7,2 l/100km

Consum de combustibil în regim combinat

Grupurile moto-propulsoare SKYACTIV Secretul din spatele economiei de combustibil

“motor skyactiv” transmisie “mazda cx-5 tehnologia skyactiv” tehnologia skyactiv

Motorul şi transmisia SKYACTIV, îmbunătățesc performanţele acestei maşini eficiente.

Grupurile moto-propulsoare SKYACTIV reprezintă o îmbinare între motoarele şi transmisiile noastre. Acestea sunt proiectate să funcţioneze perfect împreună pentru a crea o maşină eficientă, cu performanţe mai bune şi cu o mai bună economie de combustibil.

 

Prin urmare, motoarele noastre sunt capabile să asigure performanţe ecologice de excepţie, mai ales în comparaţie cu alte modele din segmentul SUV. Motorul nostru diesel SKYACTIV-CD150 are un consum de 4,6 l/100 km chiar şi când este supraalimentat. În vreme ce motorul nostru pe benzină SKYACTIV-G165 consumă 6,0 l/100 km.

Tehnologie i-stop Te ajută să economiseşti combustibil şi bani

“i-stop” mazda cx-5 i-stop

Tehnologia i-stop înseamnă economie de combustibil şi costuri de exploatare mai mici.

Decuplând motorul în momentele în care staţionezi în trafic, i-stop îmbunătăţeşte consumul de combustibil. Aproape că nu vei observa acest lucru, fiindcă i-stop va reporni motorul mai rapid şi mai silenţios decât majoritatea sistemelor stop-start existente. În acest fel, motorul va fi gata pentru demaraj de îndată ce ai nevoie de el.

Acest sistem a câştigat multiple premii de tehnologie, fiind singurul sistem start-stop din lume care foloseşte energia de combustie pentru repornirea motorului. Şi, spre deosebire de alte SUV-uri compacte, sistemul nostru i-stop este oferit ca dotare standard pentru toate nivelurile de echipare.

Caracteristici Descoperă detaliile dincolo de suprafaţă

Este posibil ca modelul afişat să nu aibă echipare specifică României. Atât culorile, cât şi alte elemente exterioare şi/sau interioare pot fi diferite în realitate faţă de ilustraţia de pe ecran. ¹Preţurile comunicate includ TVA (taxa pe valoare adaugată 20%)