CX-5

Design premium evoluat și măiestrie artizanală

 

Designul KODO al Mazda CX-5 transmite frumusețe și energie. Limbajul evoluat de design creează impresia antrenantă de mișcare puternică spre înainte, de agilitate pură și de viteză. Pentru a accentua curbele îndrăznețe și atrăgătoare ale SUV-ului compact, Mazda a creat Roșu Soul Crystal, cu tehnologia unică de vopsire Takumi Nuri, o culoare atât de strălucitoare și de bogată în profunzime încât trebuie să o vezi ca să crezi că există în realitate

 

Habitaclul de calitate superioară, centrat pe șofer, creează senzația de deschidere, integrare și confort pentru șofer și pasageri. Măiestria artizanală se face remarcată la nivelul fiecărui detaliu. Conceput în jurul priorităților șoferului, cu comenzi ergonomice și un volan cu design nou, interiorul spațios și luxos este un loc în care te poți relaxa confortabil, bucurându-te de senzația controlului absolut. Pasagerii se vor relaxa imediat în scaunele din spate încălzite, cu poziție ajustabilă pentru călătoriile lungi. Toată lumea se va bucura de noul sistem de sonorizare Bose® cu 10 difuzoare și de MZD Connect, sistemul nostru avansat de infotainment.

  • Construită în jurul priorităților șoferului, pentru călătorii mai plăcute și mai sigure

   Cockpit

   La Mazda, pornim întotdeauna de la tine și de la poziția cea mai firească a scaunului, pedalelor, comenzilor și volanului. Atunci când te simți bine, plăcerea condusului Jinba Ittai este sporită. 

    

   Pasagerii se vor bucura de călătorie la fel de mult ca tine. Cu o aerodinamică îmbunătățită și cu un nivel superior al izolării fonice, prietenii și familia se vor bucura de confort și relaxare în spate, la fel cum tu te bucuri de plăcerea condusului la volan.

   Cockpit

  • Pune frumusețea în evidență cu Soul Red Crystal

   Frumusețea accentuată cu Roșu Soul Crystal

   Roșu Soul Crystal este noua culoare care pune în valoare formele și texturile superbe ale designului KODO specific Mazda CX-5. Evoluată din emblematica nuanță Roșu Soul originală, Roșu Soul Crystal intensifică strălucirea, profunzimea și luciul caroseriei la trecerea de la lumină la umbră prin cele trei straturi de vopsea aplicate folosind tehnologia noastră Takumi Nuri.

   Frumusețea accentuată cu Roșu Soul Crystal

  • Scaune spate încălzite, cu spătar pivotant

   Scaune spate încălzite, cu spătar ajustabil

   Pasagerii din spate nu vor mai simți nevoia de a sta în față de acum înainte. Noile scaune au un design cu totul nou, fiind mai late și mai adaptate formei corpului, pentru un nivel excelent de confort. În timpul călătoriilor lungi, poziția spătarului poate fi ajustată pentru relaxare. 

   Scaune spate încălzite, cu spătar ajustabil

  • Jante din aliaj cu alură sportivă

   Jante din aliaj cu alură sportivă

   Cu forma sa joasă, agilă și bine proporționată, noua Mazda CX-5 transmite sportivitate și rafinament grație jantelor din aliaj gri metalizat gun, de 19. Consultă întreaga gamă de jante din aliaj pentru Mazda CX-5.

    

    


   Jante din aliaj cu alură sportivă

  • MZD Connect

   MZD Connect

   MZD Connect te ajută să te conectezi cu ușurință la propriul tău univers și să bucuri de călătorie în același timp, sporind senzația de armonie Jinba Ittai, de uniune perfectă cu noua Mazda CX-5. Folosește ecranul color tactil de 7”, amplasat la îndemână, comenzile vocale sau butonul rotativ intuitiv al unității de comandă multimedia pentru a naviga și a comunica. Conectează-ți telefonul pentru a rămâne la curent cu noutățile de pe rețelele sociale, pentru a accesa mesaje text și a te conecta cu ușurință la posturi de radio DAB sau pe internet.

   MZD Connect

  Comuniunea perfectă între șofer și mașină Nu conduci niciodată singur

  Atunci când conduci o Mazda, nu ești niciodată singur. Mașina și șoferul, în perfectă armonie. Asemenea calului și călărețului, trăiești un sentiment de comuniune pe care noi îl numim „Jinba Ittai”. Credem că atunci când uniunea este atinsă condusul devine o plăcere. Ne-am ales propria cale astfel încât mașinile noastre să însemne mai mult decât un mijloc de transport. Mai puțin înseamnă mai frumos. O relație pură, intuitivă, ce creează o contopire de nedescris. Împreună, suntem mai puternici. Nu conducem niciodată singuri. Drive Together.

  Filosofia designului Kodo Artă în mișcare

  Credincioși principiului japonez potrivit căruia mai puțin înseamnă mai mult, atunci când am proiectat noua CX-5 ne-am dorit să creăm o formă simplă, dar elegantă. Beneficiind de designul nostru cel mai sofisticat, caroseria robustă, dar rafinată a mașinii se impune într-o mișcare pură și singulară din față spre spate, creând o impresie durabilă de viteză. Rezultatul este o mașină care combină funcționalitatea și robustețea unui SUV cu ceea ce credem noi că este o operă de artă în mișcare. Descoperă

  Este posibil ca modelul prezentat să nu corespundă cu specificațiile de pe piață. Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate.

   

  *Vehiculele sunt omologate în conformitate cu noua procedură standard WLTP, prevăzută de Regulamentul (UE) 2017/1151; Regulamentul (CE) 715/2007.

  Ca termen de comparație, valorile la care se face referire sunt valorile NEDC stabilite conform Regulamentului (UE) de punere în aplicare 2017/1153.