CX-5

Să conducem împreună, să ne bucurăm împreună

 

Experimentează noile dimensiuni ale plăcerii condusului cu Mazda CX-5. Cu un design complet nou la interior și la exterior, cel mai recent model al SUV-ului nostru de dimensiuni compacte este confortabil și plăcut atât pentru șofer, cât și pentru pasageri. Concepută și construită pentru a celebra plăcerea condusului, Mazda CX-5 oferă tuturor celor din mașină o senzație intensă, specifică Jinba Ittai, caracterizată de o comuniune perfectă cu mașina.

 

Grație designului KODO evoluat și unei măiestrii de neegalat, exteriorul atrăgător emană forță și cutezanță în noua culoare strălucitoare Roșu Soul Crystal, în timp ce habitaclul spațios, centrat pe șofer, este liniștit, cu finisaje atent lucrate, și extrem de confortabil pentru toți pasagerii. Perfect pentru călătorii lungi și plăcute alături de familie și prieteni. Fiind dotat cu tehnologia avansată de siguranță i-ACTIVSENSE, permite tuturor să se relaxeze și să se bucure de aventură. Experimentează bucuria supremă a condusului. 

 

Noua motorizare diesel 184CP și 445Nm

Noul afișaj de conducere activ color cu proiecție pe parbriz și recunoașterea semnelor de circulație

Noul design interior, centrat pe prioritățile șoferului

Sistem de monitorizare de 360 de grade

Tracțiune integrală i-ACTIV

Viteză maximă: 211 km/h*

Accelerație: 100 km/h în 9 secunde*

Consum de combustibil: 4,9 - 7,2 l/100 km**

Emisii CO2: 128 - 164 g/km**

 

* Valorile sunt valabile pentru Mazda CX-5 SKYACTIV-CD184 4x4, transmisie manuală în 6 trepte

** Valori minime și maxime pentru întreaga gamă

¹Preţurile comunicate includ TVA

Inovație Mazda CX-5

Culori Vizualizează gama de culori din toate unghiurile

Galerie Explorează detaliile de aproape, din toate unghiurile

car
car

upquote Indiferent de provocare, deții mereu controlul cu Tracțiunea integrală i-ACTIV de la Mazda downquote

Design Kodo

Află cum creează Mazda mașini care întruchipează frumusețea dinamică a vieții

Află mai multe

Siguranță

Tehnologia noastră avansată i-ACTIVSENSE are grijă de siguranța ta la drum, astfel încât să te poți relaxa și să te poți bucura de călătorie

Află mai multe

Este posibil ca modelul prezentat să nu corespundă cu specificațiile de pe piață. Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate.

 

*Vehiculele sunt omologate în conformitate cu noua procedură standard WLTP, prevăzută de Regulamentul (UE) 2017/1151; Regulamentul (CE) 715/2007.

Ca termen de comparație, valorile la care se face referire sunt valorile NEDC stabilite conform Regulamentului (UE) de punere în aplicare 2017/1153.