CX-5_SVP

O calitate superioară a bucuriei și a plăcerii de a conduce

Sărbătorește și afirmă-ți individualitatea în stilul luxos al Mazda CX-5 2019 Takumi Plus. Proiectat pentru a lăsa o impresie puternică în oraș, pe pârtiile de schi sau în aventurile lungi de familie, nu există nimic mai bun decât acest SUV de dimensiuni compacte ediție specială prin care să te faci remarcat.

Îndrăgostește-te din nou de condus. Folosind cea mai recentă evoluție a Designului KODO - Sufletul Mișcării premiat și Tehnologia Skyactiv inovatoare, Mazda CX-5 2019 Takumi Plus face fiecare călătorie memorabilă, cu o serie de caracteristici speciale în plus față de nivelul Revolution Top: Trapă, scaune din piele premium Nappa maro, tapițerie plafon neagră, ornamente lemn natural și pachet de lumini LED la interior. Zoom-Zoom

Închidere și deschidere automată a portbagajului

Ieșirile în weekend, drumurile la cumpărături și aventurile de vacantă devin mai ușoare cu hayonul acționat electric. Pur și simplu apasă pe un buton din mașină, de pe portbagaj sau utilizează cheia inteligentă pentru a deschide și închide portbagajul automat.

Jante impresionante din aliaj de 19”

Lasă o impresie puternică oriunde ai merge. Jantele din aliaj de 19 inchi ediție specială te diferențiază și evidențiază pedigree-ul și stilul sportiv al Mazda CX-5 2019 Takumi Plus.

Siguranță superioară pentru o experiență mai plăcută la volan

Bucură-te de siguranță și protecție suplimentare, cu caracteristicile i-ACTIVSENSE actualizate, inclusiv Sistemul de monitorizare 360° pentru parcare ușoară în oraș, Sistemul de faruri adaptive (AFS) pentru conducere mai ușoară în timpul nopții, faruri LED puternice și Asistentul de frânare inteligent pentru oraș la deplasarea în marșarier pentru a ajuta la prevenirea coliziunilor la viteze reduse când conduci în marșarier (SCBS R).

Mai mult lux

Interiorul cu Design KODO - Sufletul Mișcării evoluat oferă mai mult lux, confort și sofisticare, cu un volan din piele premium și scaune față încălzite, care te încălzesc în lunile de iarnă.

Test drive

Descoperă luxul, confortul și plăcerea pură a noii Mazda CX-5 Takumi Plus la drum.

*Vehiculele sunt omologate în conformitate cu noua procedură standard WLTP (prevăzută de Regulamentul (UE) 2017/1151; Regulamentul (CE) 715/2007). Ca termen de comparație, valorile la care se face referire sunt valorile NEDC stabilite conform Regulamentului (UE) 2017/1153 de punere în aplicare.