Mazda CX-5

Simți o legătură puternică cu mașina și drumul

 

Filosofia noastră privind siguranța se bazează pe înțelegerea, respectarea și încrederea în șofer, astfel încât designerii și inginerii noștri lucrează împreună pentru a crea un mediu de condus perfect și o manevrabilitate excelentă pentru a-ți oferi un control superb în orice moment. Am îmbunătățit șasiul și am dezvoltat sistemul de suspensie folosind cea mai recentă Tehnologie Skyactiv. Rezultatul este o călătorie mai lină ca oricând. Am actualizat și tehnologia unică G-Vectoring Control a Mazda. Manevrabilitatea este liniștitoare și previzibilă pentru sentimentul suprem de control și armonia Jinba Ittai cu mașina. 

 

Mazda CX-5 include cele mai recente și cele mai avansate tehnologii de siguranță i-ACTIVSENSE, inclusiv Head Up Display color*, care proiectează pe parbriz informații importante pentru șofer. Asistentul de frânare inteligent pentru oraș cu Recunoașterea semnelor de circulație**, Pilotul automat Mazda*, Farurile adaptive cu LED* și multe inovații de siguranță vă oferă încredere sporită în toate condițiile de condus și o călătorie relaxantă pentru întreaga familie. 

 

* Disponibil începând cu nivelul de echipare Revolution Top

**Disponibil pentru nivelul de echipare Challenge cu navigație opțională 

  • G-Vectoring Control

   G-Vectoring Control Plus

   Skyactiv-Vehicle Dynamics permite Mazda CX-5 să funcționeze în armonie cu tine pentru mai multă plăcere de a conduce G-Vectoring Control Plus este una dintre abordările tehnologice centrate pe om. Pe măsură ce virezi, cuplul motor este ajustat pentru a optimiza sarcina pe fiecare anvelopă. Deoarece centrul de greutate al unui SUV este mai înalt, observi beneficiile. Direcția este precisă, manevrabilitatea este îmbunătățită, iar pasagerii se bucură de o călătorie mai lină și mai confortabilă.

   G-Vectoring Control Plus

  • Tracțiune integrală i-ACTIV

   Tracțiune integrală i-ACTIV

   Sistemul 4x4 i-ACTIV Mazda îți oferă un control mai bun pe măsură ce accelerezi, virezi, frânezi și conduci în condiții de drum alunecos. Un cuplu suficient este trimis la roțile din spate pentru a adăuga tracțiune pentru o mai bună aderență și pentru a oferi o experiență stabilă și sigură de condus. Cu ajutorul a 27 de senzori, Tracțiunea integrală i‑ACTIV funcționează numai atunci când ai nevoie de ea și ajustează puterea de 200 de ori pe secundă pentru a-ți oferi mai multă încredere.

   Tracțiune integrală i-ACTIV

  • CAROSERIE SKYACTIV și ȘASIU SKYACTIV

   CAROSERIE SKYACTIV și ȘASIU SKYACTIV

   Mașinile mai ușoare măresc plăcerea de a conduce și economisesc combustibil. Caroseria Skyactiv a modelului Mazda CX-5 are una dintre cele mai sigure și mai ușoare greutăți din clasa sa. Îmbunătățirile suspensiei, izolației și Șasiului Skyactiv contribuie la o călătorie mai silențioasă, mai rafinată și mai confortabilă.

   CAROSERIE SKYACTIV și ȘASIU SKYACTIV

  • Head Up Display color

   Head Up Display color*

   Vezi informații importante despre condus dintr-o singură privire. Afișajul Head Up Display color (de tip proiecție) inovator este ușor de citit color și afișează viteza mașinii și detaliile de navigație viraj cu viraj*. Disponibil cu alerte de siguranță i-ACTIVSENSE și navigație, proiectat direct pe parbriz astfel încât să te poți concentra la ceea ce se întâmplă pe drum.

    

   *Disponibil începând cu nivelul de echipare Revolution Top


   Head Up Display color*

  • Motoare și transmisii SKYACTIV

   Motoare și transmisii SKYACTIV

   Cu Tehnologia Skyactiv, obții tot ce este mai bun; performanțe remarcabile și eficiență a consumului de combustibil. Inginerii noștri au creat o modalitate revoluționară de a dezvolta motoare Mazda unice. Fiecare element al mașinii, de la caroserie și șasiu până la motoare și transmisie, a fost regândit pentru a îmbunătăți eficiența și a maximiza dinamica la condus. Trebuie doar să te relaxezi și să te concentrezi la plăcerea pură de a conduce.


   Motoare și transmisii SKYACTIV

  • Faruri LED adaptive

   Faruri LED adaptive*

   Nu mai trebuie să stingi faza lungă la apropierea unei alte mașini. Farurile adaptive cu LED* ale modelului Mazda CX-5 fac acest lucru automat, oferindu-ți însă condiții excelente de vizibilitate, chiar și pe cele mai întunecate drumuri. Pe autostradă, se proiectează mai multă lumină în sus pentru a ilumina din timp semnele de circulație și potențialele pericole. 

    

   *Disponibile începând cu nivelul de echipare Revolution

   Faruri LED adaptive*

  • Recunoașterea semnelor de circulație

   Recunoașterea semnelor de circulație

   Recunoașterea semnelor de circulație*

    

   Recunoașterea semnelor de circulație* dispune de o cameră senzorială frontală, care detectează limita de viteză și semnele de circulație interzis și stop și afișează informațiile pe parbriz. Dacă depășești limita de viteză, vei fi alertat cu avertismente sonore și vizuale.

    

   *Disponibil de la nivelul de echipare Challenge cu navigație opțională

   Recunoașterea semnelor de circulație

  Ce este G-Vectoring Control Plus? Știința care stă la baza condusului intuitiv

  În spiritul Jinba Ittai, cal și călăreț în armonie, vrem ca cei care conduc mașinile noastre să se simtă în armonie perfectă cu acestea la drum. G-Vectoring Control este tehnologia care ne permite să transpunem acest vis în realitate. Află care este explicația științifică a răspunsului intuitiv unic al mașinilor noastre la comenzile șoferului.

  Tehnologia sunetului de calm O experiență rafinată de condus

  Gândită pentru confortul tuturor celor din mașină, Mazda CX-5 este întruchiparea calmului și a liniștii. Cu un mai bun control al șoferului datorită controlului G-Vectoring și oferind o experiență mai rafinată și mai lină de călătorie datorită reducerii zgomotului drumului, cauciucurilor și vântului, șoferul și pasagerii se vor bucura de o călătorie ușoară și distractivă, indiferent unde merg.

  Modelul prezentat este posibil să nu corespundă cu specificațiile de pe piață. Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate.