Mazda CX-5

Puritatea luxului interior

 

Mazda CX-5 este cel mai sofisticat SUV de dimensiuni compacte pentru familie, atât la interior, cât și la exterior. Habitaclul centrat pe om îți oferă un sentiment de libertate, lux și confort, cu un plus de rafinament în fiecare detaliu al Designului KODO, de la ornamentele de lemn natural minunate la scaunele din piele Nappa, disponibile pe nivelul de echipare Takumi Plus. Senzația de spațiu și calitatea sunt amplificate de oglinda interioară fără ramă, plafonul negru premium, volanul cusut cu ramă cromată. Plăcerea condusului este îmbunătățită de MZD Connect, sistemul nostru inovator de infotainment.

 

Aspectul îndrăzneț, senzorial și conturat este accentuat de cea mai recentă culoare, Roșu Soul Crystal, care folosește tehnologia de vopsire Takumi Nuri de la Mazda. Transmițând frumusețea și energia cu scop și personalitate, Designul KODO face din Mazda CX-5 un SUV care se simte ca acasă la operă sau pe un drum montan accidentat. Tu alegi aventura. Fiecare va fi specială.

  • Construită în jurul tău pentru un condus mai plăcut și mai sigur

   Construită în jurul tău pentru un condus mai plăcut și mai sigur

   La Mazda, începem întotdeauna cu tine și cu poziția cea mai naturală pentru scaun, pedale, comenzi și volan. Când te simți confortabil, plăcerea condusului Jinba Ittai este îmbunătățită. Pasagerii vor aprecia călătoria la fel de mult ca și tine. Cu aerodinamica îmbunătățită și izolația pentru a reduce zgomotul, prietenii și familia o vor găsi la fel de confortabilă și relaxantă în spate ca și tine la volan.

   Construită în jurul tău pentru un condus mai plăcut și mai sigur

  • Scoate în evidență frumusețea cu Roșu Soul Crystal

   Scoate în evidență frumusețea cu Roșu Soul Crystal

   Roșu Soul Crystal pune în evidență frumusețea formelor și texturilor Designului KODO al modelului Mazda CX-5. Având la bază culoarea noastră originală, emblematică, Roșu Soul, noul Roșu Soul Crystal intensifică strălucirea, profunzimea și luciul caroseriei în jocul de umbre și lumini. Efectul uimitor este creat cu ajutorul celor trei straturi realizate cu tehnologia noastră Takumi Nuri.

   Scoate în evidență frumusețea cu Roșu Soul Crystal

  • Interior luxos

   Interior luxos

   O singură privire în interiorul modelului Mazda CX-5 este suficientă pentru a simți măiestria excelentă a interiorului și atenția la detalii, care te impresionează cu materialele noastre de cea mai înaltă calitate, inclusiv panouri din lemn pe toate părțile și scaune din piele Nappa pentru un confort elegant. 

   Interior luxos

  • Jante din aliaj sportive

   Jante din aliaj sportive

   Cu un aspect de Design KODO nou, forma suplă și bine dimensionată a jantelor din aliaj de 19 inchi a fost îmbunătățită de vopseaua strălucitoare, cu o nuanță de contrast întunecată.*

   *Disponibil pentru nivelul de echipare Revolution/Revolution top

   Jante din aliaj sportive

  • MZD Connect

   MZD Connect

   MZD Connect te ajută să te conectezi cu lumea și să te bucuri de condus în același timp. Sentimentul de conectivitate este accentuat de modelul Mazda CX-5.

   Folosește ecranul tactil color de 7 inchi ușor de accesat, comanda vocală sau butonul rotativ intuitiv al Centrului de comandă multimedia pentru a naviga și comunica. Conectează-te la telefon pentru a rămâne la curent cu noutățile de pe rețelele sociale, a accesa mesajele text și a selecta ușor posturi de radio DAB sau de pe internet.

   MZD Connect

  Filozofia designului Kodo Artă în mișcare

  Încrezători în principiul japonez conform căruia mai puțin înseamnă mai mult, scopul Mazda CX-5 a fost de a obține o formă simplă, dar elegantă. Evidențiind designul nostru cel mai sofisticat de până acum, corpul robust și rafinat al mașinii preia controlul într-o singură mișcare, din față în spate, creând impresia durabilă de viteză. Rezultatul este o mașină care combină funcționalitatea și robustețea unui SUV cu ceea ce credem că este o oferă de artă vie. Descoperă

  Modelul prezentat este posibil să nu corespundă cu specificațiile de pe piață. Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate.