Mazda CX-3

Creat pentru plăcerea pură a condusului

Te afli în centrul experienței de condus din modelul nostru unic Mazda CX-3 Takumi Plus 2018. Proiectat la interior și exterior pentru a impresiona, SUV-ul nostru compact are o personalitate remarcabilă și caracteristici suplimentare care intensifică la maximum plăcerea condusului. Interiorul atent finisat exprimă atenție la detalii și armonie. Conceput și construit pentru a celebra plăcerea condusului, SUV-ul elegant de dimensiuni compacte oferă sentimentul puternic Jinba Ittai, de uniune cu mașina. 

Designul KODO: Sufletul Mișcării al Mazda CX-3 Takumi Plus 2018 se remarcă prin calitate și nivelul de măiestrie. Fiecare călătorie devine specială datorită caracteristicilor îmbunătățite, inclusiv jantele din aliaj lucioase de 18’’ de înaltă calitate, scaunele din piele Nappa Roșu Deep și pachetul bogat de elemente de siguranță i-ACTIVSENSE.

 

Interior centrat pe om

Habitaclul premium și confortabil a atins un nou nivel de rafinament și performanță. Interiorul este proiectat în jurul tău pentru a-l simți ca pe o adevărată prelungire a corpului tău, în timp ce scaunele din piele Nappa Roșu Deep oferă un nivel ridicat de confort.

Scaune din piele Nappa Roșu Deep

Scaunele din piele Nappa Roșu Deep de înaltă calitate oferă senzația de confort și stil. Habitaclul luxos aduce bucurie atât șoferului, cât și pasagerilor. Inserțiile de culoare alb pur completează designul interior centrat pe om.

Scaun acționat electric cu funcție de memorie

Comoditatea atinge un nivel superior mulțumită scaunului acționat electric cu funcție de memorie, care ajută la menținerea celei mai bune poziții posibile pentru fiecare călătorie prin simpla apăsare a unui buton.

Un plus de eleganță

Designul interior îmbină un panou decorativ alb și ornamente de ușă interioare albe, care se asortează cu inserțiile de culoare alb pur de pe scaunele din piele Nappa Roșu Deep. Rezultatul este eleganță pură, care încântă privirea și relaxează mintea.

Jante din aliaj lucioase 18”

Jantele din aliaj de 18” au un stil sportiv și atitudine urbană. Pe lângă stil și emoție, acestea suprimă zgomotul și optimizează aderența și agilitatea de excepție ale SUV-ului tău compact.

Pilot automat Mazda

Ajută șoferul să mențină viteza constantă, astfel încât drumurile lungi pe autostradă devin mai puțin obositoare și mai plăcute.

Test drive

Află cum se comportă eleganta Mazda CX-3 Takumi Plus 2018 la drum și vezi de ce este atât de spectaculoasă.

*Vehiculele sunt omologate în conformitate cu noua procedură standard WLTP, prevăzută de Regulamentul (UE) 2017/1151; Regulamentul (CE) 715/2007. Ca termen de comparație, valorile la care se face referire sunt valorile NEDC stabilite conform Regulamentului (UE) de punere în aplicare 2017/1153.