Mazda CX-3

Performanță și farmec cu un plus de stil și siguranță

Trăiește viața din plin cu Mazda CX-3 2018 Takumi, o adevărată plăcere la condus. Renumit pentru manevrabilitatea excepțională, Designul KODO - Sufletul Mișcării și personalitatea energică, SUV-ul nostru compact are o personalitate remarcabilă și caracteristici suplimentare care intensifică la maxim plăcerea condusului.

Concepută pentru cei cărora le place să se deplaseze cu stil, ediția specială Mazda CX-3 2018 Takumi atrage privirile oriunde ar fi, cu jantele sportive din aliaj de 18”, geamurile fumurii și oglinzile electrice pliabile. Perfectă pentru drumurile sinuoase dar extrem de agilă în oraș, include caracteristici inteligente i-ACTIVSENSE precum senzorii de parcare spate, ștergătoare cu senzori de ploaie, lumini exterioare cu pornire/oprire automată, precum și scaune față încălzite. Vei fi mereu pe drumul cel bun cu ajutorul Sistemului de navigație* MZD Connect Mazda și fiecare aventură este însoțită de divertisment fără limite cu radioul DAB.

* Disponibil ca echipare opțională

Jante din aliaj de 18”

Jantele din aliaj de 18” au un stil sportiv și atitudine urbană, suprimă zgomotul și optimizează aderența și agilitatea de excepție ale SUV-ului tău compact.  

Parcare ușoară

Parchează cu încredere în spații înguste cu ajutorul senzorilor de parcare spate, care te avertizează dacă în spatele mașinii există obstacole pe care nu le poți vedea. Când închizi mașina, oglinzile retrovizoare se pliază automat. Parcarea nu mai este un factor de stres. 

Siguranță

Bucură-te de condus în timp ce două caracteristici utile funcționează automat. Ștergătoarele cu senzori de ploaie pornesc automat când detectează umezeala, pentru un parbriz mereu curat. Farurile și celelalte lumini exterioare se aprind atunci când se întunecă și îți luminează drumul.

Geamuri fumurii spate

Geamurile fumurii ale celor două uși spate conferă mașinii un aspect mai stilat, în timp ce pasagerii se bucură de mai multă siguranță și intimitate.

Scaune față încălzite

Când vremea se răcește, profită de confortul oferit de scaunele față încălzite și cele trei setări care te ajută să reglezi temperatura perfectă pentru tine.

MZD Connect

Bucură-te de cele mai noi știri, divertisment și conectivitate cu radioul digital DAB din cadrul sistemului de infotainment MZD Connect și folosește Sistemul de navigație Mazda intuitiv* cu hărți 2D și 3D, precum și numeroase opțiuni de traseu.

* Disponibil ca echipare opțională

Test drive

Află ce performanțe are eleganta Mazda CX-3 2018 la drum.

*Vehiculele sunt omologate în conformitate cu noua procedură standard WLTP, prevăzută de Regulamentul (UE) 2017/1151; Regulamentul (CE) 715/2007. Ca termen de comparație, valorile la care se face referire sunt valorile NEDC stabilite conform Regulamentului (UE) de punere în aplicare 2017/1153.