Mazda CX-3 2018

Plăcere mai intensă la volan

 

Urcă la volanul Mazda CX-3 2018 și îți vei da seama imediat cum dedicarea noastră pentru a oferi plăcerea condusului transformă fiecare călătorie într-una de neuitat. Am creat un SUV compact care intensifică plăcerea condusului și sentimentul puternic Jinba Ittai, acea legătură extraordinară și senzația de unitate cu mașina. 

 

Cu un stil rafinat, eleganță, performanță și agilitate, dinamica de condus a Mazda CX-3 2018 asigură confort superior la deplasare și manevrabilitate impresionantă. Evoluția motoarelor SKYACTIV contribuie la progresul experienței de condus centrate pe om, oferind performanțe îmbunătățite și, în același timp, economie reală de combustibil. Condusul este acum mai incitant și mai relaxant ca niciodată. 

  • Motoare SKYACTIV

   Motoare SKYACTIV

   Mazda CX-3 2018 este concepută pentru a oferi putere, performanță și control de excepție. Motorul avansat SKYACTIV-G 2.0 pe benzină are un design nou al pistoanelor și sistemului de injecție, oferind mai multă putere tuturor vehiculelor din gamă, precum și consum de combustibil îmbunătățit. Motorul SKYACTIV-D 1.8 diesel oferă un cuplu mărit la viteze mai mari și economie de combustibil excelentă, chiar și atunci când mașina transportă încărcături mai grele.

   Motoare SKYACTIV

  • Confort la deplasare

   Confort la deplasare

   Încă de la prima deplasare vei observa cât de bine se descurcă Mazda CX-3 2018 pe diferite suprafețe de drum și cât de confortabilă este, atât pentru șofer, cât și pentru pasageri. Dinamica șasiului a fost optimizată prin modificarea caracteristicilor suspensiei și sistemelor de direcție, precum și printr-un nou design al pneurilor. Condusul este mai ușor, mașina se mișcă exact așa cum vrei. Bucură-te fără griji de călătorii relaxate.

   Confort la deplasare

  • Faruri LED adaptive

   Faruri LED adaptive

   Farurile LED inteligente intensifică experiența condusului. Acestea coboară automat la apropierea de traficul care vine din față sau de o mașină din fața ta. Doar luminile care sunt pe direcția vizuală a șoferului sunt oprite, astfel încât ai mereu o bună vizibilitate asupra drumului. Pe autostradă, luminile se ridică automat pentru a ilumina o suprafață mai mare. De asemenea, vizibilitatea crește la viraje, pentru deplasări mai sigure și mai puțin obositoare pe timp de noapte.

   Faruri LED adaptive

  • Silențiozitate în habitaclu

   Confort în habitaclu

   Interiorul Mazda CX-3 2018 este extrem de confortabil, fiind echipat cu scaune din piele* cu acționare electrică și tehnologii inteligente, inclusiv frână de parcare electrică cu menținere automată. Silențiozitatea îmbunătățită a habitaclului îți oferă ocazia de a te bucura de conversație și de condus, în timp ce cotierele centrale față și spate** cu suport pentru pahare asigură confort suplimentar. 

   *Disponibile în funcție de nivelul de echipare

   Confort în habitaclu

  • Pilot automat Mazda

   Pilotul automat adaptiv Mazda cu funcție Stop & Go (MRCC)

   Cu Pilotul automat adaptiv Mazda  (MRCC), călătoriile lungi sunt la fel de confortabile ca cele scurte. Senzorii din față măsoară continuu distanța dintre tine și mașina din față și te menține la o distanță sigură constantă. Nu contează dacă te afli în trafic aglomerat sau pe autostradă, aceștia funcționează la orice viteză. Iar când vehiculul din fața ta se oprește, și mașina ta se oprește automat.

   Pilotul automat adaptiv Mazda cu funcție Stop & Go (MRCC)

  • Deplasări mai line

   Deplasări mai line

   Senzorii de parcare față (Disponibili pentru nivelul de echipare Revolution / Revolution top) te ajută să parchezi mai ușor, în special în locurile înguste. Atunci când te deplasezi pe suprafețe denivelate, pneurile de 18” mai moi ale noii Mazda CX-3 2018 absorb impactul, asigurând o călătorie mai confortabilă și mai rafinată pentru fiecare pasager. 

   Deplasări mai line

  • G-Vectoring Control

   G-Vectoring Control

   Datorită îmbunătățirilor aduse sistemului de direcție și G-Vectoring Control, Mazda CX-3 2018 este ușor și precis de controlat. Primul din seria de tehnologii SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS, GVC ajustează în mod inteligent cuplul motorului ca răspuns la schimbările de direcție, optimizând în același timp sarcina fiecărei roți. Rezultatul? O îmbunătățire semnificativă a sistemului de direcție și manevrabilității, care asigură o accelerare mai lină și deplasări și mai palpitante.

   G-Vectoring Control

  • Tracțiune integrală (4x4)

   Tracțiune integrală (4x4)

   În condiţii de drum dificile şi vreme capricioasă, ai nevoie de confort și control total. Sistemul 4x4 i-ACTIV extrem de eficient, de nouă generație, îți oferă oportunitatea de a te bucura de condus și de experiența perfectă Jinba Ittai, asigurând performanțe remarcabile fără a sacrifica eficiența consumului de combustibil. 27 de senzori verifică condițiile de drum și modul în care conduci de 200 de ori pe secundă și transferă roților puterea și tracțiunea perfectă pentru o deplasare dinamică și fără griji.

   Tracțiune integrală (4x4)

  Modelul prezentat este posibil să nu corespundă cu specificațiile de pe piață. Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate.

   

  Valori emisii CO2 consum combinat*:
  141 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 121 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x2 

  140 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 121 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2

  160 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 150 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x4 

  152 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 150 cp Transmisie automată cu 5 trepte 4x4 

  114 g/km pentru SKYACTIV-D 1.8 Diesel 115 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x2 

  126 g/km pentru SKYACTIV-D 1.8 Diesel 115 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x4 

  137 g/km pentru SKYACTIV-D 1.8 Diesel 115 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x4

  *Vehiculele sunt omologate în conformitate cu noua procedură standard WLTP, prevăzută de Regulamentul (UE) 2017/1151; Regulamentul (CE) 715/2007.

  Ca termen de comparație, valorile la care se face referire sunt valorile NEDC stabilite conform Regulamentului (UE) de punere în aplicare 2017/1153.

  Cifrele privind consumul reprezintă rezultate ale testelor oficiale realizate conform reglementărilor UE în laborator. Acestea sunt furnizate doar în scop comparativ și nu reflectă neapărat rezultatele reale din timpul condusului.