“mazda2 stradă” mazda2 roşie “noua mazda2” mazda2 2015

Combinaţia ideală între plăcerea de a conduce şi performanţele inteligente


Tehnologia SKYACTIV îţi permite să te bucuri de CX-3, oferindu-ţi totodată control, confort şi eficienţă în consum. Oriunde ai merge, ai libertatea de a te bucura de o manevrabilitate precisă şi agilă, precum şi o dinamică superioară în conducere.

Iar caracteristicile de siguranţă inteligente i-ACTIVSENSE te ajută să eviţi coliziunile, oferind siguranţă, protecţie şi calm, pentru a conduce cu încredere.

  • “afişaj active driving mazda2”

   Tracţiune integrală i-ACTIV AWD

   Sistemul nostru i-ACTIV AWD ultraeficient, de nouă generaţie, îţi oferă „Jinba Ittai", senzaţia de contopire cu maşina şi performanţe redutabile, însă nu în detrimentul economiei de combustibil.

   Senzorii inovatori monitorizează constant starea carosabilului şi acţiunile şoferului. Sistemul inteligent transferă apoi puterea la roţile cu aderenţa cea mai bună pentru un condus dinamic şi cât mai sigur.

   Tracţiune integrală i-ACTIV AWD

  • “schimbător de viteze mazda2” interior mazda2 “noua mazda2” mazda2 2015 “

   Asistent de frânare inteligent pentru oraş (SCBS)

   SCBS te poate ajuta să eviţi problemele din traficul urban aglomerat, iar tu poţi conduce cu mai multă încredere.

   SCBS foloseşte senzori integraţi pentru a monitoriza distanţa şi viteza de apropiere faţă de maşina din faţă. Dacă acesta identifică posibilitatea unei coliziuni la viteză redusă (valabil la viteze de până la 30 km/h), va pregăti frânele pentru o oprire de urgenţă sau va opri automat pentru a preveni sau atenua impactul.

   Asistent de frânare inteligent pentru oraş (SCBS)

  • Sistem de monitorizare a unghiului mort al oglinzilor (BSM)

   Acum, datorită sistemului BSM din CX-3 poţi schimba benzile şi merge cu spatele în condiţii mult mai sigure. Cu ajutorul senzorilor, acesta detectează vehicule aflate la până la 50 de metri distanţă; dacă unul intră în unghiul mort, sistemul te avertizează printr-o alarmă şi prin semnalizările de pe oglinzile laterale.
   Sistemul BSM te avertizează dacă se află vehicule la o distanţă periculoasă atunci când mergi cu spatele. Odată ce zona din spate s-a eliberat, alarma se opreşte, iar tu poţi continua să mergi liniştit cu spatele.

   Sistem de monitorizare a unghiului mort al oglinzilor (BSM)

  • Interfaţă om-maşină (HMI)

   Inovatoarea interfaţă om-maşină de nouă generaţie de la Mazda este împărţită în două zone, pentru siguranţa şoferului. Afişajul Head Up Display de deasupra cadranelor oferă informaţii despre vehicul la nivelul ochilor, pentru ca tu poţi să poţi rămâne concentrat la drum. În cealaltă zonă, MZD Connect îţi oferă acces simplificat la comunicaţii, informaţii, divertisment şi navigaţie prin ecranul tactil color de 7” şi comenzile unităţii de comandă HMI.

   Interfaţă om-maşină (HMI)