Mazda CX-3 2018

Frumusețe în mișcare cu Designul KODO

 

Cu proporțiile minunat echilibrate ale Designului KODO, caroseria sculptată și aspectul sportiv, dar rafinat, Mazda CX-3 2018 este un SUV contemporan pentru oameni activi, progresiști, care iubesc stilul dinamic și designul impresionant, pus în evidență de noua culoare plină de viață Roșu Soul Crystal.

 

De la grila frontală dramatică și detaliile cromate la jantele din aliaj de 18”*, montanții laterali în culoarea negru lucios** și stopurile combinate cu LED*, Mazda CX-3 2018 exprimă energie și frumusețe în mișcare chiar înainte de a te urca la volan. Cu materiale de cea mai înaltă calitate și măiestrie de excepție, vei experimenta plăcerea intensă a condusului și sentimentul de uniune cu mașina la cel mai înalt nivel.

 

*Disponibil pentru nivelul de echipare Revolution / Revolution top

**Disponibil începând cu nivelul de echipare Challenge

  • Următoarea generație de Design KODO

   Următoarea generație de Design KODO

   Mazda CX-3 2018 atrage privirile oriunde s-ar afla. Cu Designul KODO de ultimă generație, Mazda CX-3 2018 are un aspect rafinat și contemporan, pur și simplu splendid. Profilul impresionant și sportiv este prevăzut cu numeroase detalii atractive, de la bara frontală distinctivă cu opt lame și stopurile combinate cu LED la jantele din aliaj de 18”*.

   *Disponibil pe Revolution / Revolution top

   Următoarea generație de Design KODO

  • Roșu Soul Crystal

   Roșu Soul Crystal

   Roșu Soul Crystal este noua culoare Mazda CX-3 2018, care pune în evidență frumusețea formelor Designului KODO. Având la bază culoarea noastră originală, emblematică, Roșu Soul, noul Roșu Soul Crystal intensifică strălucirea, profunzimea și luciul caroseriei în jocul de umbre și lumini. Efectul uimitor este creat cu ajutorul celor trei straturi realizate cu tehnologia noastră Takumi Nuri.

   Roșu Soul Crystal

  • Măiestrie la interior

   Măiestrie la interior

   Un spațiu liniștit, primitor, care stimulează simțurile, fără distrageri de la plăcerea condusului: acesta este conceputul pe baza căruia am realizat interiorul. Dispunerea culorilor și a materialelor te învăluie într-o atmosferă de armonie. Nuanța bogată de gri folosită la tabloul de bord și panourile ușilor finisate cu velur* intensifică atmosfera sofisticată. 

    

   *Dotare standard împreună cu scaunele din piele

   Măiestrie la interior

  • Scaune complet din piele

   Scaune din piele

   Scaunele din piele*, cu acționare electrică, se potrivesc perfect cu paleta cromatică a interiorului, în special nuanța bogată de gri a tabloului de bord și panourilor ușilor, accentuând senzația de calitate superioară a detaliilor și rafinament.

    

   *Disponibil pe Revolution top

   Scaune din piele

  • Interior flexibil

   Interior flexibil

   O ieșire în week-end? O excursie pentru cumpărături? Vacanța mult-visată? Mazda CX-3 2018 este atât de versatilă încât face față oricărei provocări și se integrează cu ușurință stilului tău de viață mereu schimbător. Când ai nevoie de mai mult spațiu de încărcare, bancheta spate se rabatează 60/40 pentru a crea spațiu plat suplimentar și flexibil. Acum tot ce ai de făcut este să îți faci bagajele.

   Interior flexibil

  • Grilă frontală

   Grilă frontală

   Mazda CX-3 2018 are un design optimizat și un aspect inedit dat de cele opt bare frontale în perechi, solide dar rafinate și îndrăznețe în același timp. Acestea accentuează stilul energic, sculptat al caroseriei, pentru o expresie mai matură, profunzime accentuată și senzație de calitate superioară.

   Grilă frontală

  • Jante din aluminiu de 18”

   Jante din aliaj de 18”

   Stilul de Design KODO al caroseriei este pus în evidență de cel mai nou model de jante din aliaj de 18”, cu spițe care măresc lățimea curbei pozitive dinspre centru către jantă. Astfel, spițele par mai lungi, roțile mai mari și induc senzația de mișcare și profunzime. Strălucirea uimitoare a spițelor scoate în evidență detaliile cromate ale exteriorului. 

    

   *Disponibil pentru nivelul de echipare Revolution / Revolution top

   Jante din aliaj de 18”

  Modelul prezentat este posibil să nu corespundă cu specificațiile de pe piață. Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate.

   

  Valori emisii CO2 consum combinat*:
  141 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 121 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x2 

  140 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 121 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x2

  160 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 150 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x4 

  152 g/km pentru SKYACTIV-G 2.0 Benzină 150 cp Transmisie automată cu 5 trepte 4x4 

  114 g/km pentru SKYACTIV-D 1.8 Diesel 115 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x2 

  126 g/km pentru SKYACTIV-D 1.8 Diesel 115 cp Transmisie manuală cu 6 trepte 4x4 

  137 g/km pentru SKYACTIV-D 1.8 Diesel 115 cp Transmisie automată cu 6 trepte 4x4

  *Vehiculele sunt omologate în conformitate cu noua procedură standard WLTP, prevăzută de Regulamentul (UE) 2017/1151; Regulamentul (CE) 715/2007.

  Ca termen de comparație, valorile la care se face referire sunt valorile NEDC stabilite conform Regulamentului (UE) de punere în aplicare 2017/1153.

  Cifrele privind consumul reprezintă rezultate ale testelor oficiale realizate conform reglementărilor UE în laborator. Acestea sunt furnizate doar în scop comparativ și nu reflectă neapărat rezultatele reale din timpul condusului.