Mazda CX-3

Personalitatea plăcerii de a conduce se combină cu performanțele inteligente

 

Tehnologia impresionantă SKYACTIV de la Mazda îți permite să te bucuri de latura distractivă a CX-3-ului oferind în același timp control, confort și consum eficient. Așadar, oriunde mergi, ai libertatea să te bucuri de manevrabilitate instantanee și interactivă și de caracteristici dinamice superioare. Mai mult, performanțele acestui SUV compact sunt îmbunătățite de tehnologia SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS care îți permite să te bucuri de plăcerea pură a condusului, sporind acel sentiment Jinba Ittai de unitate mai mult ca oricând. Fiecare element al modelului CX-3 a fost atent proiectat pentru a oferi control suprem, confort maxim și consum eficient optimizat.

 

De asemenea, am adus îmbunătățiri și caracteristicilor de siguranță i-ACTIVSENSE, care sunt mereu în alertă pentru tine, oferindu-ți sprijin în orice situație, astfel încât să conduci fără efort și cu încredere totală. Mazda CX-3 este lider în siguranța activă, cu o gamă cuprinzătoare de tehnologii inovatoare precum Sistemul de avertizare la depășirea benzii de mers, Sistemul de alertare a atenției șoferului, Sistemul pentru monitorizarea unghiului mort al oglinzilor cu avertizare la trafic din spate, sistemul de recunoaștere a semnelor de circulație și camera pentru marșarier. Sistemul de asistare inteligentă la frânare în regim urban frânează automat dacă te apropii prea mult de o altă mașină sau de un șofer, în timp ce Sistemul de control al vitezei de croazieră cu radar Mazda păstrează distanța față de vehiculul din față.  

  • SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS

   SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS

   Neobosita căutare a Jinba Ittai, acel sentiment de unitate cu mașina, a condus la inovații fantastice, manifestate sub forma SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS. Oferind un control integrat al motorului, transmisiei, șasiului și caroseriei, acestea îmbunătățesc și performanțele de protecția mediului și de siguranță, astfel încât să te poți relaxa și bucura de plăcerea condusului.

   SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS

  • G-Vectoring Control

   G-Vectoring Control

   Poți controla cu ușurință și precizie mașina ta Mazda CX-3, datorită G-Vectoring Control. Primul din seria Tehnologiilor SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS, acesta permite ajustarea inteligentă a cuplului ca răspuns la semnalele din volan, optimizând sarcina pe fiecare roată. Rezultatul? O îmbunătățire semnificativă a direcției și performanțelor de manevrabilitate, pentru o accelerație mai lină și mai mult confort la volan.

   G-Vectoring Control

  • Recunoașterea semnelor de circulație (TSR)

   Recunoașterea semnelor de circulație (TSR)

   Sistemul TSR de pe Mazda CX-3 recunoaște automat semnele de circulație și informează șoferul, ajutându-te să te concentrezi pe plăcerea condusului. Folosind o cameră frontală pentru monitorizarea drumului, acesta afișează limitele de viteză, semnele de reducere a vitezei și semnele de interzis pe afișajul activ de conducere, a avertizându-te dacă depășești limita de viteză și permițându-ți să fii mereu pe fază. 

   Recunoașterea semnelor de circulație (TSR)

  • i-ACTIV Tracțiune integrală (4x4)

   i-ACTIV Tracțiune integrală (4x4)

   Sistemul nostru i-ACTIV AWD de nouă generație, cu eficiență sporită, te lasă să te bucuri de o experiență Jinba Ittai la volan și de performanțe puternice, fără a afecta eficiența consumului de combustibil.

   Senzori de ultimă oră monitorizează permanent starea suprafeței de drum și acțiunile șoferului. Sistemul inteligent distribuie ulterior cuplul pe roți cu tracțiune maximă pentru o deplasare dinamică și de încredere.

   i-ACTIV Tracțiune integrală (4x4)

  • Monitorizarea unghiului mort al oglinzilor (BSM)

   Monitorizarea unghiului mort al oglinzilor (BSM)

   Scanând punctul mort din oglinzile retrovizoare, sistemul BSM te avertizează de existența unor vehicule pe care nu le poți vedea direct, ajutându-te astfel să eviți schimbările periculoase de bandă. Indicatorul LED de pe oglinda exterioară este însoțit de o avertizare sonoră, astfel încât vei ști mereu ce se întâmplă. BSM funcționează concomitent cu sistemul de avertizare la trafic din spate (RCTA).

   Monitorizarea unghiului mort al oglinzilor (BSM)

  • Pilot automat adaptiv Mazda (MRCC)

   Pilot automat adaptiv Mazda (MRCC)

   MRCC folosește un radar cu unde milimetrice pentru a estima viteza relativă și distanța față de mașina din față și controlează automat viteza mașinii pentru a-ți asigura siguranța. Funcțional într-un interval prestabilit de viteze, MRCC ajustează automat viteza mașinii și menține o distanță sigură de urmărire în raport cu mașina din față, eliberând astfel o parte din presiunea asupra șoferului în timpul deplasărilor lungi și pe autostradă.

   Pilot automat adaptiv Mazda (MRCC)

  • Jinba Ittai

   Jinba Ittai

   Mazda a realizat senzația de unitate între șofer și mașină. Abordarea noastră centrată pe șofer a condus designul, tehnologia și performanțele noastre la noi niveluri, astfel încât să experimentezi plăcerea condusului pe care o meriți. Îmbunătățirile aduse stabilității și confortului la drum înseamnă că CX-3 răspunde mai prompt decât oricând la apăsarea pedalei de accelerație, în timp ce performanțele îmbunătățite la zgomote, vibrații și duritate (NVH) înseamnă că te poți bucura de un habitaclu relaxant.

   Jinba Ittai

  • Sistem de alertare a atenției șoferului (DAA)

   Sistem de alertare a atenției șoferului (DAA)

   Sistemul DAA se activează la viteze de peste 65 km/h și începe să „învețe” obiceiurile șoferului, pentru a reduce numărul accidentelor provocate de oboseală. Monitorizând mișcările CX-3 pe toată durata unui drum, sistemul inteligent poate identifica ulterior o modificare a comportamentului care poate indica faptul că șoferul își pierde concentrarea și va sugera o oprire pentru odihnă.

   Sistem de alertare a atenției șoferului (DAA)

  • Asistent inteligent de frânare în oraș (SCBS)

   Asistent inteligent de frânare în oraș (SCBS)

   Folosind senzorii încorporați pentru a monitoriza distanța și viteza de apropiere față de mașina din față, SCBS te ajută să eviți problemele și să conduci cu mai multă încredere. Acum cu sistem de recunoaștere a pietonilor, acest sistem inteligent amorsează frânele pentru o oprire de urgență sau frânează automat pentru a evita sau atenua impactul la viteză mică. CX-3 include acum și SCBS Marșarier.

   Asistent inteligent de frânare în oraș (SCBS)

  Modelul prezentat este posibil să nu corespundă cu specificațiile de pe piață. Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate.