Mazda CX-3

Design KODO: un stil sportiv, dinamic ce subliniază conexiunea dintre șofer și mașină

 

Credința noastră este că, atunci când șoferul este în unitate cu mașina, condusul devine o plăcere. Numim această unitate Jinba Ittai, și este motivul pentru care am petrecut ani întregi perfecționând filosofia noastră de design KODO - Sufletul Mișcării pentru a crea o legătură emoțională între tine și mașina ta.

 

Am sculptat și am aplicat măiestria designerilor noștri, folosind o abordare de design care prețuiește minimalismul. Am asigurat cele mai fine materiale de calitate premium pentru confort maxim. Am rafinat formele exterioare și contururile sugestive și am amplasat habitaclul spațios mai în față, concentrându-ne pe detaliile interioare. Ne-am concentrat să creăm o mașină centrată exclusiv în jurul tău.

  • Habitaclu centrat pe șofer, cu finisaje artizanal

   Habitaclu centrat pe șofer

   Creând un concept care te face să dorești să pleci la drum de cum te-ai așezat pe scaunul șoferului, designerii noștri s-au asigurat că totul este perfect ergonomic în CX-3. De la conturul curbat al panoului de instrumente, până la cadranele, ecranele și afișajele poziționate optim, totul pare să fie o extensie a șoferului. Noul concept de scaun, acționat electric, are memorie proprie, în timp ce MZD Connect te ține conectat la lumea exterioară. Plăcerea la volan atinge astfel un nou nivel de confort.

   Habitaclu centrat pe șofer

  • Volan încălzit, cu un design nou

   Volan cu un design nou

   Volanul Mazda CX-3 a fost regândit și îmbunătățit, pentru o senzație rigidă și de înaltă calitate. Cu forma sa mai bine conturată și cu designul elegant completat de confortul îmbunătățit realizat prin cusăturile de calitate superioară, volanul arată fantastic și face șoferul să se simtă fantastic. Este dotat și cu un sistem de încălzire a mâinilor pentru zilele reci de iarnă, astfel încât să creeze cel mai plăcut mediu de condus posibil. Volanul se încălzește rapid, oferind suport operațional confortabil și sigur în orice condiții de vreme.

   Volan cu un design nou

  • Culorile unice premium de la Mazda

   Culori unice

   Tehnologia noastră evoluată de vopsire TAKUMI-NURI accentuează designul dinamic al CX-3. Noua culoare metalizată premium - Gri Machine - reflectă căutarea frumuseții absolute în materie de mașini și accentuează liniile unice KODO Sufletul Mișcării.

    

   Roșul Soul unic de la Mazda reprezintă o pasiune profundă, intensă care radiază energie emoțională, printr-o combinație unică de culoare translucidă și profundă, obținută printr-o structură inovatoare a vopselei.

   Culori unice

  • Exterior dinamic

   Exterior dinamic

   Cu un aspect la fel de incitant precum este și senzația pe care o ai la volan, Mazda CX-3 are un exterior dinamic ce inspiră viteză și mișcare din orice unghi. Liniile elegante, cursive reflectă filosofia de design KODO - Sufletul Mișcării oferind beneficii aerodinamice, precum și un profil atrăgător. Jantele din aliaj de 18” și grila frontală cu ramă argintie sporesc aspectul sportiv, sculptural al modelului CX-3. Frumusețea sa este evident și mulți se îndrăgostesc de ea la prima vedere.

   Exterior dinamic

  • Jantele din aliaj

   Jante din aliaj de 18”

   Aspectul atrăgător al Mazda CX-3 este amplificat și de jantele impresionante din aliaj de 18”. Asigurând echilibrul perfect între eleganță și performanță, jantele au una din cele mai ușoare structuri cunoscute în clasa lor. Concepute pentru a suprima zgomotul în mers și pentru a spori stabilitatea la manevrare, aceste jante arată fantastic, creând în același timp o senzație fantastică.

   Jante din aliaj de 18”

  • Headp Up Display color

   Afișaj activ de conducere

   Afișajul activ de conducere afișează informații importante pentru condus fără a deturna atenția șoferului de la drum.Afișajul color are performanțe superioare de rezoluție și definiție, îmbunătățind semnificativ vizibilitatea și lizibilitatea în orice mediu. Vei putea vizualiza cu ușurință viteza mașinii, controlul vitezei de croazieră, indicații de navigație de la un viraj la altul și recunoașterea semnelor de circulație.

   Afișaj activ de conducere

  • Portbagaj flexibil

   Portbagaj flexibil

   Placajul bidirecțional din portbagaj oferă suficient spațiu de stocare și o capacitate flexibilă pentru bagaje. Placajul bidirecțional se poate ajusta pe înălțime în poziția dorită.

   Prin urmare, vei putea să încarci cu ușurință toate bagajele familiei, dar și articole voluminoase pentru drumeții sau echipamente sportive. În plus, încărcarea și descărcarea din portbagaj sunt acum mult mai ușoare.

   Portbagaj flexibil

  Ai nevoie de spațiu în spate? Viața e mai ușoară cu bancheta noastră flexibilă

  • unu
  • doi
  • trei
  • patru
  • cinci
  • șase

  Modelul prezentat este posibil să nu corespundă cu specificațiile de pe piață. Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate.