Finisaj

Cariere la Mazda în Europa

 

Bun venit la secţiunea de cariere şi angajări.

Compania noastră a fost înfiinţată în anul 1920 la Hiroshima, în Japonia şi este în momentul de faţă o companie multinaţională, care beneficiază de influenţele multor culturi. Acest mediu de lucru este resimţit de angajaţi ca fiind unul internaţional prin excelenţă.

 

Gândirea noastră

 

În această organizaţie dinamică, îi stimulăm pe angajaţi să abordeze îndatoririle de serviciu cu un simţ al proprietăţii şi cu spirit antreprenorial. Dorim ca oamenii să gândească în mod creativ şi să găsească succesul în inovaţii neaşteptate. Aceasta este o componentă-cheie a succesului nostru, iar atunci când recrutăm noi colegi la Mazda, acestea sunt câteva dintre calităţile pe care le căutăm.

 

Gândirea neconvenţională este evidentă în maşinile pe care le producem. Abordarea noastră este diferită, scopul fiind crearea unor maşini mai bune prin sfidarea convenţionalului. Mai presus de orice, noi construim maşini cu design deosebit, de inspiraţie sportivă şi care sunt plăcute la condus.

 

Priveşte cum sfidăm convenţionalul.

 

Oamenii noştri

 

Fiind o organizaţie orientată spre client, acordăm o mare importanţă părerilor angajaţilor noştri pentru a face astfel încât maşinile şi serviciile pe care le oferim să aibă tot ceea ce clienţii noştri consideră important pentru a maximiza plăcerea la volan.

 

Pe măsură ce oamenii cresc împreună cu noi, le oferim noi oportunităţi de dezvoltare şi posibilitatea de a lucra în diverse locuri. Îţi vom stimula aptitudinile şi te vom pregăti pentru succes, pentru ca apoi să depindă doar de tine cât de departe vei merge în rolurile pe care ţi le vei asuma faţă de companie. Aşa că, dacă te interesează să lucrezi pentru un fabricant de automobile, ai ocazia să-ţi construieşti o carieră la Mazda.

Cele mai noi posturi disponibile

Vezi toate posturile disponibile

Challengerii

<p>Spiriul Hiroshima este foarte puternic la Mazda. Ne-a ajutat să depăşim greutăţile şi să creăm maşini mai bune.</p>

Luptătorii

 

Află cum mentalitatea oamenilor din Hiroshima ne ajută să creăm maşini mai bune

car

upquote Spiritul Hiroshima este acela de a nu renunţa niciodată şi de a urmări atingerea excelenţei în tot ceea ce faci. De a avea întotdeauna o atitudine pozitivă. downquote

Masahiro Moro

Director Executiv – Mazda Japonia