Maşinile Mazda

De ce Mazda

De ce să alegi Mazda

 

Maşinile noastre pentru flote oferă valori ridicate de revânzare, cifre de consum impresionante, emisii de CO2 scăzute, costuri de finanţare competitive  şi standarde înalte pentru serviciile post-vânzare.

 

Valori reziduale ridicate – care sunt motivele? 

Fiabilitatea şi calitatea de fabricaţie

 

Suntem mândri de finisajul maşinilor noastre. Iar performanţele foarte bune obţinute în testele independente de fiabilitate arată faptul că maşinile noastre pentru flote beneficiază de un înalt nivel al calităţii de fabricaţie. Această calitate de fabricaţie este unul dintre motivele care stau în spatele costurilor mici de întreţinere pentru orice flotă de automobile Mazda.

 

Echipamente şi siguranţă de cel mai înalt nivel

 

Nivelul superior de echipare al maşinilor noastre este un alt motiv pentru care acestea sunt atât de căutate pe piaţa second-hand. Orice maşină Mazda destinată companiilor beneficiază de un înalt nivel de echipare. Datorită dotărilor de siguranţă de top şi încadrării competitive în ceea ce priveşte taxele de asigurare, maşinile noastre se depreciază mai lent decât alte maşini de firmă comparabile.

 

Atractivitatea şi notorietatea designului

 

De asemenea, atractivitatea şi notorietatea designului modelelor noastre le fac să fie căutate pe piaţa second-hand, ceea ce constituie un alt factor important în orice decizie care ţine de administrarea flotei auto.

 

Opţiuni de finanţare avantajoase şi flexibile

 Iată opţiunile de finanţare pe care ţi le putem oferi

 

 

Costuri mai mici cu combustibilul şi emisii de CO2 scăzute 

Motoarele noastre ultra-eficiente şi tehnologiile ecologice reduc costul de combustibil şi înregistrează emisii de CO2 mai mici. Astfel încât economiile pe durata de folosinţă a maşinii vor fi semnificative, iar beneficiile financiare pentru şoferii maşinilor de companie vor fi şi ele importante.

 

 

Noi dăm importanţă serviciilor post-vânzare 

Calitatea serviciilor noastre post-vânzare te va impresiona. Vom continua să avem grijă de tine şi de maşinile din flota ta mult timp după ce ţi le-am livrat. Dealerii noştri au instruirea specifică şi experienţa necesare pentru a-ţi asigura ţie şi maşinilor tale cele mai bune servicii. Prin urmare, relaţia noastră continuă şi după ziua în care ţi-am livrat maşinile pentru companie.

 

Vezi gama noastră de maşini pentru flote şi vei găsi maşina ideală pentru compania ta.